Author Topic: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 73714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tarot XVIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #555 on: August 28, 2014, 01:36:31 PM »
Na turistično niti ne bi tja lezla. Grem na ziher (vsaj na 90% no), toliko me pa menda poznaš ...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #556 on: August 28, 2014, 01:51:46 PM »
Vem, vem, samo povem ti, kako je. Če imaš dokončano šolo za veterinarja, te pa takoj vzamejo.  ;)
9ZK 674

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #557 on: August 28, 2014, 01:59:44 PM »
Pozdravljen Žarek,

Sem bila na pogovoru glede tega dela in so mi povedali, da je zaenkrat nemogoče, v tem letu gotovo. A lahko pogledaš prosim, če se bo tu odprla kašna možnost za vnaprej, al bo do nadaljnega vse zablokirano?

Hvala še enkrat.
Lep pozdtav

Zdravo, Puya.

Že prejšnjič nisem najbolje razumel tvojega vprašanja in tudi tokrat ne razumem.

Kaj misliš s tem - "v tem letu gotovo". Za letos pri njih ni možnosti oziroma možnost letos še bo?

In za kje točno sprašuješ, če se bo odprla možnost za vnaprej. Misliš pri tem delodajalcu oziroma na splošno?

Sorry, jaz nisem razumel vprašanja in v takem primeru nima smisla gledati.

Bom pogledal, ko spet postaviš vprašanje.
Živjo še enkrat,
se opravičujem za nejasno vprašanje ja res. Torej bila sem na pogovoru za delo v organizaciji, kjer sem bila že zaposlena in mi je lani potekla pogodba in bi se rada vrnila, ker mi je ful fajn.  Vsake toliko grem na pogovor kakšne so možnosti in zdej so mi rekli da letos žal ni možnosti, da bojo sprejemali. Bi pa vprašala, če se bo sprostilo kaj v začetku naslednjega leta?

Hvala Žarek
lep dan

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #558 on: August 28, 2014, 02:14:25 PM »
Žarek, torej, se javljam z informacijo. Včeraj sem ugotovila, da me ne bojo dali na hormone, če grem na operacijo (kar sem se najbolj bala), mi lahko samo pogledaš, če bom prišla na vrsto takoj, ko pokličem? Se pravi nekje drugi teden septembra?

:-*

Prišla boš na vrsto do omenjenega roka.

Hvala, poročam izid in seveda stanje.

Še tukaj sem dolžna povratno informacijo.

Grem na operacijo že kar naslednji teden. Se pravi je tarot imel prav.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #559 on: August 28, 2014, 02:30:09 PM »
Pozdravljen Žarek,

Sem bila na pogovoru glede tega dela in so mi povedali, da je zaenkrat nemogoče, v tem letu gotovo. A lahko pogledaš prosim, če se bo tu odprla kašna možnost za vnaprej, al bo do nadaljnega vse zablokirano?

Hvala še enkrat.
Lep pozdtav

Zdravo, Puya.

Že prejšnjič nisem najbolje razumel tvojega vprašanja in tudi tokrat ne razumem.

Kaj misliš s tem - "v tem letu gotovo". Za letos pri njih ni možnosti oziroma možnost letos še bo?

In za kje točno sprašuješ, če se bo odprla možnost za vnaprej. Misliš pri tem delodajalcu oziroma na splošno?

Živjo še enkrat,
se opravičujem za nejasno vprašanje ja res. Torej bila sem na pogovoru za delo v organizaciji, kjer sem bila že zaposlena in mi je lani potekla pogodba in bi se rada vrnila, ker mi je ful fajn.  Vsake toliko grem na pogovor kakšne so možnosti in zdej so mi rekli da letos žal ni možnosti, da bojo sprejemali. Bi pa vprašala, če se bo sprostilo kaj v začetku naslednjega leta?

Hvala Žarek
lep dan

Ni potrebe po opravičevanju. ;)

Glede te službe v prihodnosti ne kaže dobro, žal.

Jaz te sicer vidim kot super osebo, ampak glede te službe v prihodnosti ne kaže dobro.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #560 on: August 28, 2014, 02:31:03 PM »
Žarek, torej, se javljam z informacijo. Včeraj sem ugotovila, da me ne bojo dali na hormone, če grem na operacijo (kar sem se najbolj bala), mi lahko samo pogledaš, če bom prišla na vrsto takoj, ko pokličem? Se pravi nekje drugi teden septembra?

:-*

Prišla boš na vrsto do omenjenega roka.

Hvala, poročam izid in seveda stanje.

Še tukaj sem dolžna povratno informacijo.

Grem na operacijo že kar naslednji teden. Se pravi je tarot imel prav.

Super, sem vesel in vse dobro ti želim.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #561 on: August 28, 2014, 02:40:05 PM »
Zarek, podvprasanje, ki pa to ni. :) A je sansa, da pridem nazaj v Ljubljano delat?  :D Pozicija fantasticna, poslala prosnjo, zdej me pa sam firbec. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #562 on: August 28, 2014, 03:02:33 PM »
Zarek, podvprasanje, ki pa to ni. :) A je sansa, da pridem nazaj v Ljubljano delat?  :D Pozicija fantasticna, poslala prosnjo, zdej me pa sam firbec. :)

Da, Missy, brez dvoma boš prišla delat v Ljubljano.

Časovno pa se ne bom opredeljeval.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #563 on: August 28, 2014, 03:20:31 PM »

Ohhh!!!  8) Jes sm cis vesela zdej. No, tut ce se casovno nisva opredelila in ni nujno to ta sluzba, sm cis vesela. Men moja Ljubljana manjka.  :embarrassed:

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #564 on: August 28, 2014, 03:24:38 PM »

Ohhh!!!  8) Jes sm cis vesela zdej. No, tut ce se casovno nisva opredelila in ni nujno to ta sluzba, sm cis vesela. Men moja Ljubljana manjka.  :embarrassed:

Gre se za to službo, v to službo boš sprejeta.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #565 on: August 28, 2014, 03:31:12 PM »
jaz bi lepo lepo prosila za en vpogled, ce je kdo pri kartah.

nameravam se vpisati na pravno fakulteto za nepremicnine, pa moram priznati da me je kr malo strah... bom kos takemu zalogaju?

Morala se boš organizirati, če boš hotela zadevo izpeljati do konca.

Se imaš namen vpisati v Sloveniji?

Uf... ja organizacija bo potrebna to vsekakor. Me pa predvsem skrbi ce bom zmogla, ker je studij treba placati pa ni ravno enostaven.
Ja vpisala se bom pri nas ja.

Vidka kje pa je ta študij? Na Ljubljanski Pravni fakulteti?

Ne studirati sem namerava na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici. Smer je visokosolski studij (zal nimam mature) in  program Pravo in management infrastrukture in nepremičnin.
No fakulteta je locirana v NG, ampak predvanja pa v LJ in KR, in nekaj preko e-studija.
« Last Edit: August 28, 2014, 03:40:01 PM by vidka »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #566 on: August 28, 2014, 03:32:06 PM »
Pozdravljen Žarek,

Hvala še enkrat.
Lep pozdtav

S firbca, kako bo meni pokazalo, bom še jaz obrnila ...

Zdravo, Puya.

Živjo še enkrat,

Hvala Žarek
lep dan

Letos se res pokaže, da je zelo slabo, da bi se kaj izcimilo. Morebitne priložnosti, ki bi se pokazale, bodo pa tudi imele težave, da se zgodijo. Kup nesoglasij pa neki ljudje, ki se ne znajo dogovorit (ali pa se nočejo).

Na splošno te čaka velika prelomnica na službenem področju. Zdaj po eni strani misliš, da imaš vse ugodje, ki ti ga omogoča delovno razmerje, ampak prihodnost je še veliko svetlejša.
9ZK 656

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #567 on: August 28, 2014, 03:34:28 PM »
Ja studirala bi ob delu,kar pomeni najprej 1 ura voznje v LJ, 8 ur dela (ali vec), 1 ura domov, gospodinjska dela in studij.
ker delamo se na bejbiju, ce se posreci, je potem se to poleg.

Tako ja, si mi razjasnila situacijo. Tudi otrok se mi je izpostavil v kartah in to zelo pozitivno, zato tvoj študij postavljam pod velik vprašaj, kajti obremenjenost in utrujenost, kot sem omenil, se brez dvoma izpostavlja.

vidka, jaz upam, da ne zameriš, zaradi odgovora, ki sem ga podal. Jaz bi ti bil rad napisal, da bo šlo vse tekoče, vendar, če bi stvari počel na tak način, potem ne bi imelo smisla opravljati vpoglede.

Vsekakor bi te prosil enkrat pozneje za feedback (upam seveda na pozitiven),  če si uspešno zaključila načrtovan podvig (jasno, da lahko to sporočiš na ZS).

Vse dobro ti želim.

Žarek, ne ne ne, nikar ne vzemi tako. Sem vesela predvsem iskrenih odgovorov, ker neko zavajanje in metanje peska v oci mi nikoli ni disalo. Sem po naravi zelo direkten clovek in to tudi od drugih pricakujem :)

Vprasala pa sem tudi za mnenje, ker se zavedam da ne bo enostavno. Bom javila kako bo.
Prijavo imajo sele septembra, saj so se odlocili da ne bodo imeli razpisa v drugem roku. Cakam na september in potem oddam svojo vlogo.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #568 on: August 28, 2014, 03:53:20 PM »

Gre se za to službo, v to službo boš sprejeta.

:o TOOOOOOO!!! :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #569 on: August 28, 2014, 04:44:11 PM »
Odgovori so VELIKO TISKANI, ker ne znam parcialno prilepit citatov.  :embarrassed:
Hvala, Maja!  :-*
Jaz pa abstiniram pri kartah.  8)

Bo trajalo?  :laugh:
Zezam se.

Za tole sem potegnila čudne karte.
Ne zezam se.
Karte boš še potrebovala, da premagaš stisko.

:laugh:
Res je.
Trenutno me zelo na veliko stiska mož.
Bom premagala žabji sindrom? Sem že kuhana ali še dovolj surova, da izskočim?
Kam iti? Kdaj?
Hvala!

Te stiska s tem, da ti grozi, da bo reagiral s posluževanjem pravnih sankcij? Da bo zadostil pravici na pravni način in ti s tem kaj odvzel, ti škodoval? Igra tudi na tvoja ženska in materisnka čustva? Kar naj. Pojdi za svojim veseljem, za svojo koristjo in naj te pri tem nič ne ustavi. Kaj je tvoja korist, tvoje veselje, pa veš sama.

MANIPULIRA, JE BESEDNO NASILEN, GROB, BESEDNO SE ZNAŠA NAD HČERKO IN ME SKUŠA PRED NJO OČRNITI.
MISLIM, DA IMA TIP HUDE ČUSTVENE IN OSEBNOSTNE PROBLEME. JE BOLAN.
V DRUŽBI SE KAŽE KOT SUPER IN FAJN.

Katere pa so ČUDNE karte?

On, nič takega - Smrt, Trdnjava, 3 meči ...  ;D

:laugh: VZPODBUDNO, NI KAJ.  :laugh: :laugh:

Stvar je v tem, da ne vem, česa je tip zmožen.
Ima nerazvito čustveno inteligenco oz. je sploh nima.
"Boji" se ga lastna mama, boji se ga moja hči, bojim se ga jaz, "bojijo" se ga že moji starši, pa niso ne vem koliko z njim v kontaktu.
Ni gladek, kadar se počuti ogroženega.
In to, da ga zapuščam, ga jako ogroža.

Hčerki grdo govori o meni, o mojem bratu, o moji družini, o mojih prijateljih.
Vidim, da je popolnoma zmedena. Začela se je čudno obnašati, postaja "neobvladljiva", mene je pa strah, kaj bo naredil, ko spokam, pobašem hčero in grem.
« Last Edit: August 28, 2014, 04:46:53 PM by Pika »