Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 79275 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #525 on: December 30, 2014, 08:41:49 PM »
Če ima kdo kakšna vprašanja naj napiše. Pogledam jutri. :)

Dopoldan bi raje gledal in če imate vprašanja kar napišite. :)

a je ta ponudba že mimo?
če bo kdaj volja in čas, bi prosila za en vpogled, za prihajajoče leto. spomladi mi poteče pogodba, kako kaže kaj potem na tem področju?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #526 on: December 30, 2014, 08:56:06 PM »

a je ta ponudba že mimo?
če bo kdaj volja in čas, bi prosila za en vpogled, za prihajajoče leto. spomladi mi poteče pogodba, kako kaže kaj potem na tem področju?

Zelo dobro kaže. Takrat bodo možnosti podaljšanja pogodbe oziroma sklenitev nove pogodbe.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #527 on: December 31, 2014, 08:59:41 AM »
Žarek lahko še jaz prosim za vpogled v karte.
Vprašala bi kako se bo odvijal najin odnos s partnerjevo hčerko?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #528 on: December 31, 2014, 09:48:05 AM »

Seveda lahko. Vprašanje sem malo prilagodil, in sicer, kako se boš ti razumela s partnerjevo hčerko v prihodnosti.

Karte pokažejo, da se bo vajin odnos v prihodnosti stabiliziral in nadaljeval v harmoniji in popolnosti. K temu odnosu lahko prispevaš sproščenost in pustiš času čas.

Današnja mladina gleda na situacije drugače kot starejši, izkušeni ljudje, zato lahko kdaj pa kdaj tudi malenkost popustiš (seveda zgolj v mejah normale) oziroma poskušaš razumeti to osebo, ampak to sem povedal že bolj osebno in ne iz kart.

Se pravi, da odnos se bo stabiliziral v boljši odnos. Vse dobro želim. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #529 on: December 31, 2014, 09:51:25 AM »
Če ima kdo vprašanja lahko pogledam. ;D :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #530 on: December 31, 2014, 12:19:15 PM »

Seveda lahko. Vprašanje sem malo prilagodil, in sicer, kako se boš ti razumela s partnerjevo hčerko v prihodnosti.

Karte pokažejo, da se bo vajin odnos v prihodnosti stabiliziral in nadaljeval v harmoniji in popolnosti. K temu odnosu lahko prispevaš sproščenost in pustiš času čas.

Današnja mladina gleda na situacije drugače kot starejši, izkušeni ljudje, zato lahko kdaj pa kdaj tudi malenkost popustiš (seveda zgolj v mejah normale) oziroma poskušaš razumeti to osebo, ampak to sem povedal že bolj osebno in ne iz kart.

Hvala žarek :-*
Ja, saj samo sebe nimam ravno za zategnj..., tukaj gre verjetno bolj za to, da spustim to moje pričakovanje, da bi bila z njene strani sprejeta, da bi jo lahko začutila, pa je trenutno še ne morem, mi ne spusti blizu...In to tekmovanje v katero se pustim ujeti, še sama ne vem kdaj padem notri v to zanko in tega si ne želim, to nisem jaz, vsaj ne tekmovalnosti na ta način in s tako osebo. Tekmovalnost imam sicer čisto rada, ampak mora biti zdrava in z nekim pravim namenom...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #531 on: December 31, 2014, 12:34:14 PM »

Hvala žarek :-*
Ja, saj samo sebe nimam ravno za zategnj..., tukaj gre verjetno bolj za to, da spustim to moje pričakovanje, da bi bila z njene strani sprejeta, da bi jo lahko začutila, pa je trenutno še ne morem, mi ne spusti blizu...In to tekmovanje v katero se pustim ujeti, še sama ne vem kdaj padem notri v to zanko in tega si ne želim, to nisem jaz, vsaj ne tekmovalnosti na ta način in s tako osebo. Tekmovalnost imam sicer čisto rada, ampak mora biti zdrava in z nekim pravim namenom...

Se zahvaljujem za pojasnilo. Verjamem, da se bo vse lepo uredilo. Vse dobro in srečno! :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #532 on: December 31, 2014, 02:03:50 PM »

a je ta ponudba že mimo?

Zelo dobro kaže. Takrat bodo možnosti podaljšanja pogodbe oziroma sklenitev nove pogodbe.

A res? Uf, tole je pa lepo slišat!  Hvala za tako hiter odgovor :)
Pa še nekaj bi, glede ljubezni. bova lahko popravila zadevo in pristala nazaj skupaj? zakaj je moralo priti do tega dogodka?
sicer tudi sama uporabljam tarot, bolj malo, se še učim, ampak glede tega ne upam in nočem sama gledat.
Hvala za čas in vloženo energijo že vnaprej. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #533 on: December 31, 2014, 02:37:43 PM »

a je ta ponudba že mimo?

A res? Uf, tole je pa lepo slišat!  Hvala za tako hiter odgovor :)
Pa še nekaj bi, glede ljubezni. bova lahko popravila zadevo in pristala nazaj skupaj? zakaj je moralo priti do tega dogodka?
sicer tudi sama uporabljam tarot, bolj malo, se še učim, ampak glede tega ne upam in nočem sama gledat.
Hvala za čas in vloženo energijo že vnaprej. :)

Imaš vse možnosti, da pristaneta nazaj v zvezi. Tvoj razum bo prevladal vse strasti in čustva, zato bo odločitev, če bosta še kdaj skupaj, tako rekoč tvoja. Če si boš tega želela bosta v zvezi.

V tej situaciji si se naučila preobrazbe in to tako, da si za sabo v svoji notranjosti pustila čustvene in duševne navade, ker niso več del tvojega bistva (to mislim na splošno in ne na tvojega partnerja).

Zgoraj sem omenil, kaj si se naučila ob tej situaciji. Zakaj je prišlo do razhoda zveze pa veš samo ti. V kartah vidim, da je vajina zveza delovala brez težav. Kot razlog razhoda vidim samo dva vzroka. Eden od vaju je moral na potovanje. Drugi razlog je, da je eden od vaju imel prevelike želje (morda celo prehitre) v vajini zvezi. No, kot sem omenil, razlog bosta vedela le vidva.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #534 on: January 01, 2015, 08:21:41 AM »
Danes vam pogledam v karte. Če ima kdo vprašanje naj napiše. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #535 on: January 01, 2015, 08:39:08 AM »
Dobro jutro žarek,

najprej naj ti zaželim vse dobro v letošnjem letu, čimveč duhovne rasti in medsebojnega razumevanja, pa zdravja in notranje sreče!

Ko boš pa imela čas, pa te prosim, da mi poglej kaj me letos čaka na področju partnerstva/otrok. Mislim, da je to trenutno moja najpomembnejša tema v življenju...
HVala:*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #536 on: January 01, 2015, 09:04:56 AM »
Dobro jutro. Poleg tega pa še srečno 2015.  8) :-*
Lepa številka se mi zdi. Petka je taka, kot bi nosila kapo s šiltom.

Zanima me, ali se slučajno v bližnji prihodnosti kje kaže kak Amorček oz.po možnosti že s puščico od nekod cilja, je trezen, natančen, ima 100% vid in me ne bo pomotoma v koleno zadel?

Hvala za odgovor!  :-*

Offline Puya

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #537 on: January 01, 2015, 10:05:09 AM »
Punce in fantje, srečno novo leto  :)
in še enkrat hvala vsem, ki nam pomagate z nasveti in vpogledi!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #538 on: January 01, 2015, 10:13:10 AM »
Dobro jutro žarek,

najprej naj ti zaželim vse dobro v letošnjem letu, čimveč duhovne rasti in medsebojnega razumevanja, pa zdravja in notranje sreče!

Ko boš pa imela čas, pa te prosim, da mi poglej kaj me letos čaka na področju partnerstva/otrok. Mislim, da je to trenutno moja najpomembnejša tema v življenju...
HVala:*

Se zahvaljujem za dobre želje. Enako ti želim tudi jaz.

Na področju partnerstva kaže zelo dobro. Lepo, močno, veselo in ustvarjalno bo. Nosečnost pokaže za 3. marec, vendar pa ne dobesedno jemati napovedi. Lahko je že mnogo prej, to bo pokazal čas. Vse dobro želim.

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #539 on: January 01, 2015, 10:15:52 AM »
Dobro jutro. Poleg tega pa še srečno 2015.  8) :-*
Lepa številka se mi zdi. Petka je taka, kot bi nosila kapo s šiltom.

Zanima me, ali se slučajno v bližnji prihodnosti kje kaže kak Amorček oz.po možnosti že s puščico od nekod cilja, je trezen, natančen, ima 100% vid in me ne bo pomotoma v koleno zadel?

Hvala za odgovor!  :-*

Hvala, tudi tebi srečno 2015 želim!

Nekaj se pokaže, vendar ne vem, če bi to smatrala pod bližnjo prihodnost. Med marcem in aprilom. Sposobnost dajanja in prejemanja ljubezni pa zadevo lepo potrdi. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆