Če ima kdo kakšna vprašanja naj napiše. Pogledam jutri. 
Dopoldan bi raje gledal in če imate vprašanja kar napišite. 
a je ta ponudba že mimo?
če bo kdaj volja in čas, bi prosila za en vpogled, za prihajajoče leto. spomladi mi poteče pogodba, kako kaže kaj potem na tem področju?
Zelo dobro kaže. Takrat bodo možnosti podaljšanja pogodbe oziroma sklenitev nove pogodbe.
A res? Uf, tole je pa lepo slišat! Hvala za tako hiter odgovor 
Pa še nekaj bi, glede ljubezni. bova lahko popravila zadevo in pristala nazaj skupaj? zakaj je moralo priti do tega dogodka?
sicer tudi sama uporabljam tarot, bolj malo, se še učim, ampak glede tega ne upam in nočem sama gledat.
Hvala za čas in vloženo energijo že vnaprej. 
Imaš vse možnosti, da pristaneta nazaj v zvezi. Tvoj razum bo prevladal vse strasti in čustva, zato bo odločitev, če bosta še kdaj skupaj, tako rekoč tvoja. Če si boš tega želela bosta v zvezi.
V tej situaciji si se naučila preobrazbe in to tako, da si za sabo v svoji notranjosti pustila čustvene in duševne navade, ker niso več del tvojega bistva (to mislim na splošno in ne na tvojega partnerja).
Zgoraj sem omenil, kaj si se naučila ob tej situaciji. Zakaj je prišlo do razhoda zveze pa veš samo ti. V kartah vidim, da je vajina zveza delovala brez težav. Kot razlog razhoda vidim samo dva vzroka. Eden od vaju je moral na potovanje. Drugi razlog je, da je eden od vaju imel prevelike želje (morda celo prehitre) v vajini zvezi. No, kot sem omenil, razlog bosta vedela le vidva.