9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Meni je vseeno kakšna je. Samo če bom mojega čakala, ga bom čakala 10 let. Bo prej Taj naredu. Sej mu plačam, ne bo zastonj delal
Ojoj, reči da nisem picajzel (beri devica) I don't care
Quote from: Jane on November 26, 2014, 10:13:03 AMOjoj, reči da nisem picajzel (beri devica) I don't care
Super, sem zelo vesela. Bosta s Teo zvečer plesala, hihi... Glede na to, da vidim, kako se lahko meritve po Andresevem posredovanju popravijo, me zanima, če se je pri meni tudi kaj (vsaj mičken). Dobro, vem, da je imel Bik že v osnovi precej višji nivo od mene in se mogoče že zato hitreje regenerira, pa še v bolnici se je na alfo ulegel (kar je res super). Pri meni bo to gotovo trajalo dlje, ampak vseeno upam, da je vsaj malo kaj boljše po Andresovem čiščenju. Se moramo kaj videt Tea, da vaju objamem
Zamaknjena je, ker Ljubo nima strojev za delat take reči, je rezal kar z eno levo žagco
Danes so ga slikali. Izjava dohtarce, da takih lepih ven pa že dolgo ni videla Izjava fizioterapevtke: Midva sva pa končala Počakamo na jutrišnjo vizito in po moje bo jutri Ljubo kar odpuščen iz bolniceAndres hvala