Author Topic: Olajšaj se malo. Deveti del.  (Read 102371 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Deveti del.
« Reply #225 on: January 19, 2015, 04:56:46 PM »
Jaz ne bom nikoli pozabila, čist VSAKIČ ko sva midva prišla k našim na kosilo, kakšno praznovanje je bil on tam. to se je kar pripeljal, brez da bi vprašal in samo rekel o kaj pa danes jemo  :-\
Potem smo pa enkrat imeli spet neko praznovanje, je bil piknik in smo pekli na žaru. Mami je pozabila kupit ajvar in ga je blo res samo še za žlico. Moj pa obožuje ajvar. In ga da mami na mizo rekoč, evo Zoran tole je pa zate, upam da boš imel dosti, ker je samo to. In ga župnik takoj pograbi in prav postrga celo žlico iz kozarca ven. Je moj čist znoru, ga je vprašal če slučajno ni slišal, da je samo to in če naj on zdej kozarec je :D

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kaj je pa župnik rekel? Care, Zoran, haha.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #226 on: January 19, 2015, 04:57:11 PM »
Saj vem, da je imel prav, ampak a veš, žalostno je, da mora župnik opozarjat mati na to, da ni to samoumevno.

Žalostno, ampak dobro da imamo včasi tudi župnike ki znajo s svojo glavo mislit. Ta zdajšnji ki je ni glih tak. Je bolj une sorte, k se vsako nedeljo navabi na zastonj kosilo :D

No, tukaj, kjer sem sedaj, je župnik tak, da manj kot ga tašča vidi, bolje je.  :laugh:

Kako lepo uro sem si pripostala.  8)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #227 on: January 19, 2015, 05:01:56 PM »
Jaz ne bom nikoli pozabila, čist VSAKIČ ko sva midva prišla k našim na kosilo, kakšno praznovanje je bil on tam. to se je kar pripeljal, brez da bi vprašal in samo rekel o kaj pa danes jemo  :-\
Potem smo pa enkrat imeli spet neko praznovanje, je bil piknik in smo pekli na žaru. Mami je pozabila kupit ajvar in ga je blo res samo še za žlico. Moj pa obožuje ajvar. In ga da mami na mizo rekoč, evo Zoran tole je pa zate, upam da boš imel dosti, ker je samo to. In ga župnik takoj pograbi in prav postrga celo žlico iz kozarca ven. Je moj čist znoru, ga je vprašal če slučajno ni slišal, da je samo to in če naj on zdej kozarec je :D

Ej NIČ. Tiho je bil, se je potem zelo kmalu pobral. Neki je hotu še poslušat radio Ognjišče, moj foter je valda hotu ustrežt, pa je Zoran spet zatežu, da je on prišel žurat, ne pa molit. Tako da ga zdej ko sva midva tam, ni  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #228 on: January 19, 2015, 06:51:56 PM »
 :o ??? >:( ???
profesor, katerega sem zelela za mentorja pri diplomski, do 30.9. 2015 ni
majkomila, vodo mam v grlu (ce ze ne v poziralniku), zdaj pa toleeeeeeeeeee
cakam na povratno informacijo docenta....

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #229 on: January 19, 2015, 07:01:07 PM »
Takole sem jaz imela nesrečo z mentorjem ...  :-X
9ZK 656

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #230 on: January 19, 2015, 07:05:05 PM »
samo-nisi cakala zadnjega vlaka. no, saj kriva bi si bila cisto sama, to mi je jasno.
jaz moram temo potrjeno  prijavit v referat do 31.3.2015, drugace mi gre celi studij u maloro :o ??? ???
jaz sem še nebolonjska...prfoksi, ki so mi predavali, so ze v penziji...samo Bren je se tam; v mojih casih je bil se zelenc med prfoksi  :laugh: :laugh:

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #231 on: January 19, 2015, 07:41:26 PM »
No, ja ...

Če se ne bi podvizala, bi mogla vrnit 2.719,05 € Zoisovih sponzorskih sredstev.
Na srečo sem naredila vse izpite, da sem lahko začela potem hitro pisat. Diplomska je šla v manj kot dveh mesecih od dogovarjanj do tiskane verzije.  8)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #232 on: January 20, 2015, 07:37:48 AM »

Ej NIČ. Tiho je bil, se je potem zelo kmalu pobral. Neki je hotu še poslušat radio Ognjišče, moj foter je valda hotu ustrežt, pa je Zoran spet zatežu, da je on prišel žurat, ne pa molit. Tako da ga zdej ko sva midva tam, ni  ;D

Tole je "do jaja".  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #233 on: January 20, 2015, 08:49:21 AM »
Bernov horoskop zame za ta teden.  ::) ::) ::)

Mars vam ponuja možnost zaključiti neko nejasnost ali pa napačna pričakovanja. A isti Mars zna biti tudi tako prodoren, da ne odžene samo dilem, ampak tudi ljudi okoli vas, zato bodite izdatno previdni pri doziranju energije v odnosih. V tem tednu boste delali napake. Lahko se zaradi tega požrete in kaznujete (dokaj tipično za Škorpijone), lahko pa se začnete zabavati, češ dajmo videti, kaj vse še lahko ušpičim. Za marsikoga je druga opcija boljša, vi pa … se boste odločili že sami …

;D :P 8)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #234 on: January 20, 2015, 01:56:26 PM »

;D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #235 on: January 20, 2015, 02:51:45 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #236 on: January 20, 2015, 04:21:56 PM »
aleluja-sem dobila odgovor od docenta in se bova uskladila glede govorilnih ur in mentorstva!
senkju, univerzum :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #237 on: January 20, 2015, 07:15:06 PM »
aleluja-sem dobila odgovor od docenta in se bova uskladila glede govorilnih ur in mentorstva!
senkju, univerzum :-*

sej veš da te ne bi pustili bose ;) Dobr zrihti ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #238 on: January 21, 2015, 10:51:05 AM »
Dons se mi ne da absolutno nič. Kot cunja sem.
9ZK 674

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #239 on: January 21, 2015, 11:26:14 AM »
Danes je neki zaspani dan. ;D In to zraven kave. ;D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆