Author Topic: Olajšaj se malo. Deveti del.  (Read 95607 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Olajšaj se malo. Deveti del.
« Reply #315 on: January 26, 2015, 04:01:26 PM »
 :laugh: :D
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #316 on: January 26, 2015, 04:04:07 PM »

En novi, nek računalničar  ;D

Pošlji mu sporočilo:

Spoštovani g. računalničar.

Ko boste naslednjič "entrali" v skupno kuhinjo in zagnali program peke kruha v toasterju, bodite pripravljeni, da vam bomo odslej pri nepravilni uporabi naložili geslo in boste do navedenega programa lahko dostopali le pod našim nadzorom. V primeru, da ste pa sposobni samostojne uporabe programa, pomislite, da program toaster deluje v omrežju večih oseb. Zato je "toaster računalniški program" potrebno po vsaki uporabi izključiti, uporabiti pa tudi program brisanja virusov (drobtin ter stopljenih koščkov sira), za katerega obstajajo tudi trije podprogrami: dobra volja in energija za omenjeno uporabo, e - brisačka in e - gobica. Ker je program e brisačka in pomivalna gobica pridobljen na šverc, deluje samo nekaj minut na dan, v tem primeru pač uporabite klasičen staromodni ročni način. Prav tako pomislite tudi, da je za dobro delo omrežnih skupin nenazadnje še vedno priporočljiv dobri stari način ročne ureditve prostora, ki ga s tem zapustite tako čistega ga sharamo tako mi z vami kot tudi vi z nami.

Hvala. Prosim za potrditev sporočila na mail .....

Omrežna skupina 1, omrežna skupina 2, vodja oddaje prostorov, produktni manager  :laugh:

Hahaha Rena

Tole bi jaz zagotovo sprintala in prilepila v kuhinjo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #317 on: January 26, 2015, 04:07:20 PM »
Ahahahahhaha...sem zdaj še možu prebrala. On pravi, ka pa tk kompliciraš. Na kratko mu napišite:

"Če drugič ne bo pospravljeno, bo vse to odletelo skozi - Windows"  :laugh: :laugh: :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #318 on: January 26, 2015, 04:08:27 PM »
Tea, jz bi mu tudi... ;D Po moje bi se režal in že zaradi tega upošteval. Če ne, pol pa un možev dodatek o Windowsih  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #319 on: January 26, 2015, 04:08:58 PM »
Ahahahahhaha...sem zdaj še možu prebrala. On pravi, ka pa tk kompliciraš. Na kratko mu napišite:

"Če drugič ne bo pospravljeno, bo vse to odletelo skozi - Windows"  :laugh: :laugh: :laugh:

hahaha evo - moški imajo res hitre rešitve  ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #320 on: January 26, 2015, 04:19:30 PM »

Pošlji mu sporočilo:

Ko boste naslednjič "entrali" v skupno kuhinjo in zagnali program peke kruha v toasterju, bodite pripravljeni, da vam bomo odslej pri nepravilni uporabi naložili geslo in boste do navedenega programa lahko dostopali le pod našim nadzorom. V primeru, da ste pa sposobni samostojne uporabe programa, pomislite, da program toaster deluje v omrežju večih oseb. Zato je "toaster računalniški program" potrebno po vsaki uporabi izključiti, uporabiti pa tudi program brisanja virusov (drobtin ter stopljenih koščkov sira), za katerega obstajajo tudi trije podprogrami: dobra volja in energija za omenjeno uporabo, e - brisačka in e - gobica. Ker je program e brisačka in pomivalna gobica pridobljen na šverc, deluje samo nekaj minut na dan, v tem primeru pač uporabite klasičen staromodni ročni način. Prav tako pomislite tudi, da je za dobro delo omrežnih skupin nenazadnje še vedno priporočljiv dobri stari način ročne ureditve prostora, ki ga s tem zapustite tako čistega kot ga sharamo tako mi z vami kot tudi vi z nami.

Omrežna skupina 1, omrežna skupina 2, vodja oddaje prostorov, produktni manager  :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh:

Kako si me nasmejala.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #321 on: January 26, 2015, 04:22:06 PM »

Pošlji mu sporočilo:

Ko boste naslednjič "entrali" v skupno kuhinjo in zagnali program peke kruha v toasterju, bodite pripravljeni, da vam bomo odslej pri nepravilni uporabi naložili geslo in boste do navedenega programa lahko dostopali le pod našim nadzorom. V primeru, da ste pa sposobni samostojne uporabe programa, pomislite, da program toaster deluje v omrežju večih oseb. Zato je "toaster računalniški program" potrebno po vsaki uporabi izključiti, uporabiti pa tudi program brisanja virusov (drobtin ter stopljenih koščkov sira), za katerega obstajajo tudi trije podprogrami: dobra volja in energija za omenjeno uporabo, e - brisačka in e - gobica. Ker je program e brisačka in pomivalna gobica pridobljen na šverc, deluje samo nekaj minut na dan, v tem primeru pač uporabite klasičen staromodni ročni način. Prav tako pomislite tudi, da je za dobro delo omrežnih skupin nenazadnje še vedno priporočljiv dobri stari način ročne ureditve prostora, ki ga s tem zapustite tako čistega kot ga sharamo tako mi z vami kot tudi vi z nami.

Ahahahaha umiram. Hvala za dozo smeha.

No sem ga zacopatila pa pravi, da nima pojma kje je toaster, da ga je ziher cistilka odnesla. A cistilke nimamo :D no v glavnem nima pojma kje je :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: January 26, 2015, 04:22:53 PM »
Tea, jz bi mu tudi... ;D Po moje bi se režal in že zaradi tega upošteval. Če ne, pol pa un možev dodatek o Windowsih  :D

Hahaha kratko in jedrnato
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #323 on: January 26, 2015, 07:43:28 PM »
 :laugh: :laugh: :laugh:

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #324 on: January 26, 2015, 07:55:31 PM »
Rena moj umira od smeha :D

Moja astro karta

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #325 on: January 26, 2015, 08:03:13 PM »
Rena moj umira od smeha :D

Fajn  :laugh: Sploh ne vem, kaj je šinlo vame popoldne...same take stepam...  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #326 on: January 26, 2015, 08:16:35 PM »
Rena  :laugh: :laugh: :laugh: 8) 8) Vrhunsko!

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #327 on: January 26, 2015, 08:36:56 PM »
Hehe Pika  :-* ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: January 26, 2015, 08:49:49 PM »
Rena, si me nasmejala,hahaha :laugh: :laugh: :laugh:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #329 on: January 26, 2015, 08:58:41 PM »
Welcome Sanjči  :-*