prezivela sem saturnovo opozicijo cez
in :So . Ampak venera in AC sta pa a me lahko kdo ustreli prosim. Vsi planeti so v dvanajsti zato je se toliko bolj bedno. Ko mi je saturn delal konjunkcije cez dvanajsto sem nehala s takratnim dolgoletnim partnerjem. Sedaj z opozicijo se mi dogaja isto. Torej lahko ob naslednji konjunkciji pricakujem isto
hm, ko je meni t satrun v kozorogu delal opozicijo iz 4/5 hiše na moj stelij v raku, sem se selila, večkrat v tistem obdobju...te selitve so me zelo zaznamovale in me prisilile, da sem se postavila na svoje noge, postavila nove temelje, zatrdno sem vedela, da hočem imeti svoje stanovanje, svoj lasten dom, da hočem biti neodvisna...prva selitev je bila od tašče, me je vrgla na cesto...čez čas sem bila še kako zelo hvaležna tašči, da je naredila to potezo, saj v nasprotnem primeru ne vem, če bi se premaknila naprej, tako pa sem bila prisiljena in to je bilo največje darilo, ki sem ga kdajkoli od nje prejela...hvaležna res še danes

no in sedaj se zopet približuje tranzit saturna, v letu 2018 pride v kozoroga...
sicer je že v 4. hiši, saj se mi 4. hiša začne v strelcu, v tem obdobju se je od doma preselila moja hči..prav tako se je selila v tem obdobju že 2x, njena zgodba me zelo spominja na mojo...