Na voljo za vprašanja z detajlnimi odgovori.
Izvolite. 
Žarek, če smem bi jaz bolj detaljno glede zaposlitve.
Ti imaš neke obveznosti, zato pa ne prideš do zaposlitve. In zaradi teh obveznosti ti druga oseba ne dovoli, da bi se zaposlila. In ti vso to situacijo sprejemaš z ljubeznijo, kar je lepo. Povej mi, če se motim? 
Žarek, iskreno povedano drži 100%!!! ☺
Ja, obveznosti ....
Druga oseba je moj partner, ki želi, da sem doma gospodinja. Da bi mi povsem prepovedal to ravno ne. Sicer je pri njih običaj, da so žene doma, a so tudi izjeme. Dolga leta je bilo super, a zdaj me je začelo vlečt ven med ljudi, delati kot pred leti preden sem ostala doma. Kar nekaj prošenj sem poslala, a vedno negativni odgovor. Ampak vseeno upam, da mi letos uspe to kar si želim. V sebi sem nekako še vedno optimistična.
Hvala za vpogled!
Ok, nadaljujem. Glede službe boš najkasneje v roku meseca dni prejela neke novice. Če ne boš prejela nobenih novic pa se boš o službi oziroma o tej tematiki intenzivno pogovarjala s partnerjem. Karta Poroke govori o tem, da bi do službe lahko prišla, po drugi strani pa mi ta karta govori, da se bosta s partnerjem pogovarjala v te smeri, vendar ni videti, da bi v naslednjih treh mesecih prišlo do večjih sprememb.
Če si želiš službe, nadaljuj z iskanjem. Predlog glede tvoje situacije pa je, da situacijo poskušaš razumeti oziroma tudi druge vpletene. V kolikor meniš, da si na neki način zapostavljena, poskušajte skupaj najti skupne točke. Menim, da s svojimi dejanji delaš dobro, ampak potrebno bo na neki način poslušati tudi sebe in upoštevati tudi tvoje želje.

Vse dobro.