Sanjala, da se priblizuje neka nevihta hujsih razseznosti, lahko tudi apokalipticna

Vsi ljudje smo iskali zavetje v domovih. Tam kamor smo sli mi (moja starsa, moj partner, moja hci in njegov sin), smo se vsedli na stole, ki so bili postavljeni v koloni, v vrsti en za drugim. Partnerja in hcere se ni bilo, vendar nisem vedela kam se bosta vsedla, zelela sem, da oba sedita ob meni (en za mano in en pred mano), vendar je bil ob meni prost samo se en stol. Pomislila sem, da hci ne bo mogla sedeti ob meni in bila ob tej misli zalostna. Morala bi izbirati med partnerjem in hcero, kateri bo sedel ob meni, ceprav sem vedela, da ne bo nic narobe, ce hci sedi npr. 3 stole za mano ali pred mano....ali pa sem se samo tolazila s tem, ne vem vec...
Ko sem tako ze sedela na stolu, sem skozi okno videla kako je na nebu razneslo oblak, iz belega se je spremenil v crnega, kot bi bomba trescila vanj... Vanj je udarila strela( nisem je videla, samo vedela sem, da je oblak razneslo zaradi tako mocnega udara strele)...
Takrat sem se zavedla, da je ta apokalipticna nevihta ze zelo blizu nas....