Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125815 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #90 on: March 16, 2015, 06:18:35 PM »

Vaaaaav Rena, hvala  :-*
Welcome  :-*

to ne moreš verjet Rena...dvakrat sem se razpisala (ker včeraj nisem imela časa) in oba krat je crknu net.
Pismoooo ej, pol pa naj ostane na kratko - če že mora  ;D
Hvala še enkrat  ;)
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #91 on: March 16, 2015, 06:57:21 PM »

to ne moreš verjet Rena...dvakrat sem se razpisala (ker včeraj nisem imela časa) in oba krat je crknu net.
Pismoooo ej, pol pa naj ostane na kratko - če že mora  ;D
Hvala še enkrat  ;)

Je že prav oz. namenjeno.  :-*

Offline bilka

• Mojster
« Reply #92 on: March 17, 2015, 01:13:25 PM »
Kaj pa, če sanjaš, da so ti izpadli zgornji trije zobje povsem brez bolečin??? In nič gnili.

Še karkoli drugega? Kakšno razpoloženje v sanjah?

Zobje so kot "branik". Tega, kar bomo "prežvečili", lahko se z njimi tudi branimo. Se ti zdi, da je na kakem področju porušen tvoj občutek varnosti? Imaš občutek, da te kaj jezi? (takrat nekateri škripajo z zobmi) Ne najdeš pravih besed, da bi zastopala svoja stališča? Si izgubila neko svojo operativno funkcijo? Je ne znaš zastavit? Se postavit zase? Sama sem pa o zobeh sanjala tudi, ko je bila bolezen v družini, tako da...veliko možnih razlag je.

Meni so pa padala plombe v zadnjih zobih ven. Vsaj zobje so mi ostali  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: March 17, 2015, 01:30:20 PM »
Moje sanje so tudi pogosto polne mojih zob.
Tudi plombe padajo ven.
Tudi škripam z zobmi.

In ja, velikokrat ne najdem pravih besed ob pravem času, da bi zastopala svoja stališča.
Tudi se večkrat ne znam postaviti zase.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #94 on: March 17, 2015, 01:39:46 PM »

In ja, velikokrat ne najdem pravih besed ob pravem času, da bi zastopala svoja stališča.

Jaz pa se zavedam, da prihajam v situacijo, ko bom morala postavit jasne meje in se postavit zase...Ampak izbira pravega časa in pravih besed, ta bo pa težka.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: March 17, 2015, 01:42:55 PM »

Jaz pa se zavedam, da prihajam v situacijo, ko bom morala postavit jasne meje in se postavit zase...Ampak izbira pravega časa in pravih besed, ta bo pa težka.

Ja, te razumem. Imam enake probleme.
Sem bila že večkrat v situaciji, ko je bilo to potrebno. Sem sicer postavila meje in povedala svoje (z velikimi mukami), ampak običajno je ostal občutek, da sem povedala na napačen način, celo v nepravem trenutku.
To mi res ne gre.
No v mlajših letih se niti povedat nisem spravila, torej vseeno napredujem.  :D

Offline bilka

• Mojster
« Reply #96 on: March 17, 2015, 06:39:38 PM »

Ja, te razumem. Imam enake probleme.
Sem bila že večkrat v situaciji, ko je bilo to potrebno. Sem sicer postavila meje in povedala svoje (z velikimi mukami), ampak običajno je ostal občutek, da sem povedala na napačen način, celo v nepravem trenutku.
To mi res ne gre.
No v mlajših letih se niti povedat nisem spravila, torej vseeno napredujem.  :D

Ma saj prvič je najtežje, potem pa gre vedno lažje :) Pa pohvali se, da si se postavila zase, četudi nisi zadovoljna z načinom povedanega.  Važnejše je dejanje. Vsebine in načina se že naučiš ;)

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #97 on: March 27, 2015, 08:21:10 AM »
drage moje kolegice, vas lepo prosim za pomoc.

Ze kaksni dve leti konstantno sanjam vojno.
Zadnje case pa sem opazila da jo sanjam vsaj enkrat tedensko.
Jaz v njej nisem vpletena, samo gledam kaj se dogaja, je pa zanimivo, da se pojavljajo vedno eni in isti dogodki, isti ljudje, isti prizori,...

kaj vojna pomeni?

(ps: ker vem da se je ze veliko mojih sanj uresnicilo, upam da te ne nakazujejo cesa podobnega  :blank: )

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #98 on: March 27, 2015, 08:39:53 AM »
Jaz sem sanjala pobijanje, klanje, mesarjenje, ko sem bila na kakšni prelomnici. S tem, da sem pobijala, klala, mesarila tudi sama.  :-X
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #99 on: March 27, 2015, 08:47:44 AM »
drage moje kolegice, vas lepo prosim za pomoc.

Ze kaksni dve leti konstantno sanjam vojno.
Zadnje case pa sem opazila da jo sanjam vsaj enkrat tedensko.
Jaz v njej nisem vpletena, samo gledam kaj se dogaja, je pa zanimivo, da se pojavljajo vedno eni in isti dogodki, isti ljudje, isti prizori,...

kaj vojna pomeni?

(ps: ker vem da se je ze veliko mojih sanj uresnicilo, upam da te ne nakazujejo cesa podobnega  :blank: )

Napiši kaj o svojih občutkih, ko sanjaš te sanje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #100 on: March 31, 2015, 06:32:37 AM »
Hm obcutenja.
Predvsem prestrasenost ob vseh dogodkih. Kaj se bo zgodilo z menoj, kje bo moje mesto. Vedno znova me v sanjah skrbi tudi za starse, strah ali bodo vojno preziveli, jih iscem in ko jih najdem zive in zdrave sem srecna. Zanimivo da v sanjah ni mojega partnerja nikjer...

Vedno ko se zbudim, sem se nekaj casa v soku. Te sanje me res izmucijo...

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: March 31, 2015, 08:33:47 AM »
Hm obcutenja.
Predvsem prestrasenost ob vseh dogodkih. Kaj se bo zgodilo z menoj, kje bo moje mesto. Vedno znova me v sanjah skrbi tudi za starse, strah ali bodo vojno preziveli, jih iscem in ko jih najdem zive in zdrave sem srecna. Zanimivo da v sanjah ni mojega partnerja nikjer...

Evo, si že vse sama napisala. Strah kaj se bo zgodilo s teboj, kje je tvoje mesto...Verjetno ti podzavest sporoča tvoje dejansko stanje.
In strah za starše, te v resnici skrbi za starše? Si v življenju doživljala kaj takega kar bi ti povzročalo strah za starše in zase?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #102 on: April 11, 2015, 09:04:04 AM »
Sanjala razbito steklo.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #103 on: April 13, 2015, 08:41:45 PM »
Sanjala, da se priblizuje neka nevihta hujsih razseznosti, lahko tudi apokalipticna ::)
Vsi ljudje smo iskali zavetje v domovih. Tam kamor smo sli mi (moja starsa, moj partner, moja hci in njegov sin), smo se vsedli na stole, ki so bili postavljeni v koloni, v vrsti en za drugim. Partnerja in hcere se ni bilo, vendar nisem vedela kam se bosta vsedla, zelela sem, da oba sedita ob meni (en za mano in en pred mano), vendar je bil ob meni prost samo se en stol. Pomislila sem, da  hci ne bo mogla sedeti ob meni in bila ob tej misli zalostna. Morala bi izbirati med partnerjem in hcero, kateri bo sedel ob meni, ceprav sem vedela, da ne bo nic narobe, ce hci sedi npr. 3 stole za mano ali pred mano....ali pa sem se samo tolazila s tem, ne vem vec...
Ko sem tako ze sedela na stolu, sem skozi okno videla kako je na nebu razneslo oblak, iz belega se je spremenil v crnega, kot bi bomba trescila vanj... Vanj je udarila strela( nisem je videla, samo vedela sem, da je oblak razneslo zaradi tako mocnega udara strele)...
Takrat sem se zavedla, da je ta apokalipticna nevihta ze zelo blizu nas....

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #104 on: April 19, 2015, 10:02:39 AM »
Hm obcutenja.

Evo, si že vse sama napisala. Strah kaj se bo zgodilo s teboj, kje je tvoje mesto...Verjetno ti podzavest sporoča tvoje dejansko stanje.
In strah za starše, te v resnici skrbi za starše? Si v življenju doživljala kaj takega kar bi ti povzročalo strah za starše in zase?

Res je, si že sama napisala. Kot je vojna spopad dveh sil, tako sanjati o vojni pomeni notranje spopade in konflikte. In ti tvoji notranji strahovi so strahovi. Imam občutek, da partner ni vključen zato, ker nagonsko veš, da nihče ne more ne živeti svojega življenja ne reševati svojih zadev, razen vsakdo sam. Starši so pa seveda pojem - našega zatočišča, našega varnega kotička in ljubezni. Zato se v sanjah verjetno bojiš, kaj bo, ko boš izgubila ta pristan in boš povsem sama na sebi.

Česa te je najbolj strah v življenju? Vzami si trenutek zase, se sprosti, nato odgovor brez odlašanja napiši na papir...lahko tudi podeliš z nami  :-*