Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 126155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #375 on: October 09, 2015, 10:58:17 AM »
Ja, saj se nekako sklada, ker so se dogajale take stvari zadnje 14 dni, da se res čistijo vzorci iz mladosti in otroštva ... Pa tudi me ima, da bi samo pobegnila.  ;D Ja, ostalo pa vem.

Verjamem ja, tudi jaz bi že najraje izstopila iz voza zadolžitev, odnosov, obveznosti...Dajte mi že miiirrrr  ;D Samo, ne gre, ane, pa še zaspali bi in se polenili, nazadovali... Grrr... :P

Pa sej, je pa fajn, ane  :-* :-* :-*

Ma ne gre toliko za to, da so zadolžitve, ampak padajo maske v naši družini, za katere niti vedela nisem, da obstajajo. Praktično so me 25 let vlekli za nos moji najbližji.
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #376 on: October 09, 2015, 11:16:28 AM »
Ja, saj se nekako sklada, ker so se dogajale take stvari zadnje 14 dni, da se res čistijo vzorci iz mladosti in otroštva ... Pa tudi me ima, da bi samo pobegnila.  ;D Ja, ostalo pa vem.

Verjamem ja, tudi jaz bi že najraje izstopila iz voza zadolžitev, odnosov, obveznosti...Dajte mi že miiirrrr  ;D Samo, ne gre, ane, pa še zaspali bi in se polenili, nazadovali... Grrr... :P

Ma ne gre toliko za to, da so zadolžitve, ampak padajo maske v naši družini, za katere niti vedela nisem, da obstajajo. Praktično so me 25 let vlekli za nos moji najbližji.

No, sej, tisto sem bolj po svoji furmi napisala. Maske padajo, ko dozori čas, ko sploh lahko neko stvar uvidiš in nato oddelaš... In ja, v tvojem primeru pa se res čisti nekaj "bolnega" in odmira. Ampak, se bodo pa stvari postavile na svoje mesto in bo potem vse skupaj na bolj zdravih temeljih. Bodi odprta  :)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #377 on: October 09, 2015, 11:21:38 AM »

No, sej, tisto sem bolj po svoji furmi napisala. Maske padajo, ko dozori čas, ko sploh lahko neko stvar uvidiš in nato oddelaš... In ja, v tvojem primeru pa se res čisti nekaj "bolnega" in odmira. Ampak, se bodo pa stvari postavile na svoje mesto in bo potem vse skupaj na bolj zdravih temeljih. Bodi odprta  :)

Ja, bom. Saj sovpada z napovedjo solarnega horoskopa.  :D
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #378 on: October 09, 2015, 11:35:06 AM »
Fajn zrihtaj. Tudi mene še čakajo "fingilije"  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #379 on: October 10, 2015, 09:04:01 AM »
Že drugič zapored se mi je sanjalo, da sem izgubila hčerko.  :blank:

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #380 on: October 10, 2015, 01:15:06 PM »

Te je tega tudi v resnici strah?
Drugace pa lahko kaze na strah pred izgubo svojega notranjega otroka.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #381 on: October 10, 2015, 01:55:01 PM »

Te je tega tudi v resnici strah?
Drugace pa lahko kaze na strah pred izgubo svojega notranjega otroka.

Hvala, Sanjalka.
Dve noči zaporedoma sanje z enako tematiko.
Tudi sama sem pomislila na strah pred izgubo notranjega otroka. Pa na strah pred izgubo projekta oz. nečesa, kar smatram za "svoje", svojo kreacijo, idejo, da bi mi nekaj bilo vzeto.
Klicala sem policijo oz. sem prosila ljudi v bližini da jo pokličejo.
Verjetno se nečesa preveč oklepam.
Tudi na eni strani se "poslavljam" od mladosti in čutim prelomnico v svojem življenju. Občutek, da naenkrat ni več vse možno (točno to mi je pred časom interpretirala Tea v karti... pač Uranov polovični povratek) in da nekatere stvari se dejansko mi ne bodo več dogajale in čutim neko veliko transformacijo, prehod v novo življenje.

Me je pa v resnici tega strah, ja. Dejanske izgube otroka.
To sem nasledila po svojih starših (mogoče), ki so se panično bali zame. Jaz sem sicer bolj skulirana, ampak vseeno neke strahove imam tudi privzgojene.
Tudi mene je bilo v otroštvu panično strah izgube staršev.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #382 on: October 10, 2015, 01:57:29 PM »
Hvala Renčica :-*
Zanimiva razlaga ;)

Ju welkam  ;) ;D

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #383 on: October 11, 2015, 11:22:16 AM »

Če se babi ni ukvarjala s tem, razmišljaj v smeri, kakšen odnos in občutek imaš ob svojem ukvarjanju s tarot kartami, kaj ti pomenijo, kaj ti odstirajo, kako vplivajo nate osebno. Mogoče na tem področju dozorevaš (babi - modrost, znanje) ali se ti zdi, da moraš še naprej, še do večje modrosti... Potem, za to babi nikoli ne veš, kakšne skrivnosti in nadarjenosti se še skrivajo v njej, pa jih pač ni razvila. Družina in družinsko znanje, modrost se prenaša tudi na energijsko karmičnem nivoju, znanje imamo v sebi, pokaže se pa ob določenih pogojih. In tudi se mi zdi, da delaš nekakšno notranjo inventuro, saj pogosto prebiraš stvari, naložene na policah, ali v tem primeru v omarah. Pospravljaš  ;)

Meni itak tarot (ciganke, pa vse to) pomeni res zelo veliko in vedno več in ja...kot si napisala, rada bi še več znanja na tem področju in ravno  kak dan pred temi sanjami sem si spet priskrbela eno bukvo o tarotu. No, mogoče pa ravno zaradi prebiranja te knjige take sanje. Sicer gre za  izposojo, ampak vseeno.
Pospravljam (delam inventuro) to pa definitivno  ;D
Hvala Renica  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #384 on: October 11, 2015, 11:56:26 AM »
Danes sem pa sanjala nečakinjo, da je zbolela in bila na robu smrti. Pa begunce. Pa spet, da sem sina rodila.  ::)

Hmm... Razmišljam v smeri tvojega notranjega otroka, čiščenje ran, bolečinskih vzorcev, omejitev, ki smo jih dobili v zgodnjem otroštvu ali kasneje kot mladostniki  (karta smrti pomeni, da nekaj odmre v smislu čiščenja, zdravljenja). Begunci - v smislu, da bi morda najraje pobegnila, pred tem, s čimer se naj bi soočila... Ostalo pa...saj vse veš...   ;)  :-*

Hvala Rena, saj se mi vse to res dogaja...najraje bi vso staro pustila za sabo (delo) in začela nekaj čisto na novo...samo kaj še en vem??? Pa moji strahci so skoz prisotni  :( :embarrassed:

:-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #385 on: October 11, 2015, 12:46:22 PM »
Danes sem pa sanjala nečakinjo, da je zbolela in bila na robu smrti. Pa begunce. Pa spet, da sem sina rodila.  ::)

Hmm... Razmišljam v smeri tvojega notranjega otroka, čiščenje ran, bolečinskih vzorcev, omejitev, ki smo jih dobili v zgodnjem otroštvu ali kasneje kot mladostniki  (karta smrti pomeni, da nekaj odmre v smislu čiščenja, zdravljenja). Begunci - v smislu, da bi morda najraje pobegnila, pred tem, s čimer se naj bi soočila... Ostalo pa...saj vse veš...   ;)  :-*

Hvala Rena, saj se mi vse to res dogaja...najraje bi vso staro pustila za sabo (delo) in začela nekaj čisto na novo...samo kaj še en vem??? Pa moji strahci so skoz prisotni  :( :embarrassed:

Najbrž si vrstico zgrešila, ko si želela citirat. Sašo si citirala. Sem šla gledat nazaj, vajina odgovora sta bila zaporedoma in pri obeh nekaj o strahcih  ;).

Drugače pa, Darjica. Vem, da si naredila v življenju več pogumnih in prelomnih korakov. Slej ko prej, če se temu prepustiš, se bo spet kaj izkazalo in odprlo  :-* :-* :-*

Offline Darja

• Uporabnik
  • **
  • Bodi to kar si
« Reply #386 on: October 11, 2015, 09:28:56 PM »

Najbrž si vrstico zgrešila, ko si želela citirat. Sašo si citirala. Sem šla gledat nazaj, vajina odgovora sta bila zaporedoma in pri obeh nekaj o strahcih  ;).

Drugače pa, Darjica. Vem, da si naredila v življenju več pogumnih in prelomnih korakov. Slej ko prej, če se temu prepustiš, se bo spet kaj izkazalo in odprlo  :-* :-* :-*

Ej...pa res.Šele zdaj videla....  :o

Hvala :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #387 on: October 14, 2015, 02:57:44 PM »
Zf, kakšne žive sanje danes.
Spet moje ponavljajoče sanje in sicer, da sem iz mojega lepega stanovanja prišla v drugo stanovanje, ki je manjše, slabše in sem ful razočarana.
Vedno sem sanjala, da sem sama prodala prejšnje, boljše stanovanje, sedaj pa sem sanjala, da sta moje stanovanje prodala moja starša, moja mama.
Bila sem jezna nanjo, razočarana, po drugi strani se mi je smilila, ker je že stara in bolna, jaz pa se jezim nanjo.
Stanovanje je bilo kupljeno v okolici Ljubljane, bilo je manjše...Vendar potem sem videla, da je okolica zelo lepa, arhitekturno lepa, kot bi bilo neko avstrijsko, zelo urejeno mestece, same arhitekturno stare, vendar novo grajene stavbe...Vedela sem, da imam z avtom samo 5 min do mesta, vendar v prješnjem stanovanju sem vse to lahko opravila peš, imela sem blizu prijatelje,družino, sedaj pa bi se morala voziti z avtom ali avtobusom, ne bi mi bili več na dosegu roke.
Potem smo šli pogledati še stanovanje, najprej smo spili kavo v enem luštnem lokalu blizu tega objekta, kjer je bilo stanovanje, pogled na mestece je bil zelooo lep. Ko smo šli iz lokala do stanovanja, smo morali iti pod električnimi žicamo (kot daljnovod), kar mi spet ni bilo všeč.
No,stanovanje je bilo luštno, ampak precej manjše, dnevna soba kar velika, kuhinja tudi kar ok, najbolj zanimivo je bilo to, da je bila kuhinja iz omaric, ki sem jih v resnici imela v svoji prvi kuhinji, ko sem se selila kot 20 letno dekle. Pomislila sem, da ta kuhinja me pa ves čas mojega življenja oz mojih selitev spremlja in da je to moja stalnica. Potem sem šla pogledat še sobe, ena soba je bil kabinet, kjer bi lahko spala dva otroka in potem še spalnica. Vprašala sem se kje bodo spali 3 otroci, saj kabinet je bil samo za dva. Spalnica pa tudi zelo majhna. No in nato kopalnica, joj kako je bila majhna, kopalna kad je bila tako majhna, da nisem vedela kako bom sploh zlezla tja notri in kako se bom sploh lahko umivala v tej kadi. Pa mi rečejo, da bo že šlo, pod posebnim kotom bom pač stala in bo šlo :( To mi res ni bilo všeč. Nato vidim, da so še neki majšni prostori kot utility, kar najprej sploh nisem opazila, to mi je bilo všeč, da je bilo več prostorov kot sem sprva mislila. Nato vidim na koncu stanovanja kopalno kad, veliko, predvsem večjo kot je bila tista v kopalnici, joj kako sem se tega razveselila, samo bila je kar tako na koncu stanovanja, ne v kopalnici in poleg nje še en prostor, ne vem več kakšen je bil ta prostor. Kopalna kad ni bila priklopljena, vedela sem,da bo to potrebno še urediti, ampak ok, to bomo že uredili. Nad kopalno kadjo je bilo okno, ko pogledam skozenj, vidim strmo streho, ki je segala do tal, joj, streha je bila strma in bili smo kar visoko (npr 5.nadstr), to mi spet ni bilo všeč :(
Med ogledovanjem stanovanja se pogovarjam s starši in ugotovim, da je moje prejšnje stanovanje prodal moj oče in ne moja mama, bila sem jezna nanj, jezila sem se in potem mi je bilo spet hudo, da ga sekiram sedaj, ko je star, ampak res sem bila jezna nanj, kako je to lahko naredil, ne da bi me vprašal.
Vmes je zanimivo še to, da sem se sredi sanj zavedala,da spet sanjam te moje ponavljajoče sanje.
Nato grem v dnevno sobo, se vsedem na kavč in vidim, da se iz dnevne sobe vidi res lep, čudovit razgled. To mi je bilo všeč, zelo všeč. Ne vem več kdo,ampak nekdo mi je rekel, da je ta razgled pa res lepši kot iz prejšnjega mojega stanovanja, da to je pa prednost in morala sem pritrditi, da je razgled res lepši.
Na koncu je bil ob meni moj bivši mož, kot da bi bila z njim v tem stanovanju....
V teh sanjah sanjam vedno isto, najprej razočaranje, da se znajdem v slabšem stanovanju, nato ugotavljanje, da je v tem stanovanju polno nekih prostorov, ki jih sprva sploh ne vidim in na koncu ugotovitev, da mogoče pa le ni tako slabo, da so tudi prednosti... V tem primeru npr. lep razgled :)

Rena, tvoj vpogled mi je vedno všeč, tudi tokrat ga bom zelo vesela ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #388 on: October 18, 2015, 07:39:44 AM »
Danes sem sanjala, da so nas ugrabili nezemljani.
Niso bile ravno prijetne sanje...
Prav neko tesnobo sem občutila " kaj pa zdaj?"
Zavedanje, da določenih oseb mogoče nikoli več ne bom videla, je bilo vse prej kot prijetno. S tem sem se ful obremenjevala.
Pa ta nemoč, ko dejansko nismo imeli možnosti za umik, za samoobrambo, za obrambo svoje okolice.
Nezemljanov ( bitja) sicer nisem videla, bilo pa je vsepolno letečih krožnikov in nekih vesoljskih plovil.
Prav tako so na nas spuščali neke xxl žuželke, najbrž zato, da so nas čuvale.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #389 on: October 19, 2015, 07:17:23 PM »
Danes spet zelo extra sanje.  :o
Šla sem ponoči, po temi domov po gozdni cesti, ki pelje do naše vasi. Videla sem, da med drevesi teče neka žival. Pomislila sem, da je kenguru, ampak ko sem bolje pogledala, sem videla, da je srna. Takoj za njo je iz hriba po gozdu pritekel jelen - imel je veliko, razkošno rogovje, bil je veličasten. Za jelenom pa je pritekel samorog - bel z lepim srebrnim rogom ...  :o
Potem je zazvonila budilka.
Kaj to pomeni?
9ZK 656