Zf, kakšne žive sanje danes.
Spet moje ponavljajoče sanje in sicer, da sem iz mojega lepega stanovanja prišla v drugo stanovanje, ki je manjše, slabše in sem ful razočarana.
Vedno sem sanjala, da sem sama prodala prejšnje, boljše stanovanje, sedaj pa sem sanjala, da sta moje stanovanje prodala moja starša, moja mama.
Bila sem jezna nanjo, razočarana, po drugi strani se mi je smilila, ker je že stara in bolna, jaz pa se jezim nanjo.
Stanovanje je bilo kupljeno v okolici Ljubljane, bilo je manjše...Vendar potem sem videla, da je okolica zelo lepa, arhitekturno lepa, kot bi bilo neko avstrijsko, zelo urejeno mestece, same arhitekturno stare, vendar novo grajene stavbe...Vedela sem, da imam z avtom samo 5 min do mesta, vendar v prješnjem stanovanju sem vse to lahko opravila peš, imela sem blizu prijatelje,družino, sedaj pa bi se morala voziti z avtom ali avtobusom, ne bi mi bili več na dosegu roke.
Potem smo šli pogledati še stanovanje, najprej smo spili kavo v enem luštnem lokalu blizu tega objekta, kjer je bilo stanovanje, pogled na mestece je bil zelooo lep. Ko smo šli iz lokala do stanovanja, smo morali iti pod električnimi žicamo (kot daljnovod), kar mi spet ni bilo všeč.
No,stanovanje je bilo luštno, ampak precej manjše, dnevna soba kar velika, kuhinja tudi kar ok, najbolj zanimivo je bilo to, da je bila kuhinja iz omaric, ki sem jih v resnici imela v svoji prvi kuhinji, ko sem se selila kot 20 letno dekle. Pomislila sem, da ta kuhinja me pa ves čas mojega življenja oz mojih selitev spremlja in da je to moja stalnica. Potem sem šla pogledat še sobe, ena soba je bil kabinet, kjer bi lahko spala dva otroka in potem še spalnica. Vprašala sem se kje bodo spali 3 otroci, saj kabinet je bil samo za dva. Spalnica pa tudi zelo majhna. No in nato kopalnica, joj kako je bila majhna, kopalna kad je bila tako majhna, da nisem vedela kako bom sploh zlezla tja notri in kako se bom sploh lahko umivala v tej kadi. Pa mi rečejo, da bo že šlo, pod posebnim kotom bom pač stala in bo šlo

To mi res ni bilo všeč. Nato vidim, da so še neki majšni prostori kot utility, kar najprej sploh nisem opazila, to mi je bilo všeč, da je bilo več prostorov kot sem sprva mislila. Nato vidim na koncu stanovanja kopalno kad, veliko, predvsem večjo kot je bila tista v kopalnici, joj kako sem se tega razveselila, samo bila je kar tako na koncu stanovanja, ne v kopalnici in poleg nje še en prostor, ne vem več kakšen je bil ta prostor. Kopalna kad ni bila priklopljena, vedela sem,da bo to potrebno še urediti, ampak ok, to bomo že uredili. Nad kopalno kadjo je bilo okno, ko pogledam skozenj, vidim strmo streho, ki je segala do tal, joj, streha je bila strma in bili smo kar visoko (npr 5.nadstr), to mi spet ni bilo všeč

Med ogledovanjem stanovanja se pogovarjam s starši in ugotovim, da je moje prejšnje stanovanje prodal moj oče in ne moja mama, bila sem jezna nanj, jezila sem se in potem mi je bilo spet hudo, da ga sekiram sedaj, ko je star, ampak res sem bila jezna nanj, kako je to lahko naredil, ne da bi me vprašal.
Vmes je zanimivo še to, da sem se sredi sanj zavedala,da spet sanjam te moje ponavljajoče sanje.
Nato grem v dnevno sobo, se vsedem na kavč in vidim, da se iz dnevne sobe vidi res lep, čudovit razgled. To mi je bilo všeč, zelo všeč. Ne vem več kdo,ampak nekdo mi je rekel, da je ta razgled pa res lepši kot iz prejšnjega mojega stanovanja, da to je pa prednost in morala sem pritrditi, da je razgled res lepši.
Na koncu je bil ob meni moj bivši mož, kot da bi bila z njim v tem stanovanju....
V teh sanjah sanjam vedno isto, najprej razočaranje, da se znajdem v slabšem stanovanju, nato ugotavljanje, da je v tem stanovanju polno nekih prostorov, ki jih sprva sploh ne vidim in na koncu ugotovitev, da mogoče pa le ni tako slabo, da so tudi prednosti... V tem primeru npr. lep razgled

Rena, tvoj vpogled mi je vedno všeč, tudi tokrat ga bom zelo vesela