Moje sanje izpred par dni:
z mojim se peljeva v avtu, zadaj sedita njegova hči za mano in moj sin za njim...Spreleti me občutek, da bomo imeli nesrečo in se bo njegovi hčeri nekaj zgodilo, saj sedi na mestu, kjer se dokazano potniki najbolj poškodujejo. Svojemu rečem naj malo bolj počasi vozi. Peljemo se skozi tunel, občutek, da bo prišlo do nesreče, je bil vse močnejši. Rečem mojemu glej na cesto, on gleda stran, ampak vozo počasi in nekje sem čutila, da je kljub obrnjemnemu pogledu vstran pozoren na cesto. Ko se blžamu izhodu iz tunela, vidim nesrečo, avtomobili razbiti, na tleh leži človek... Mojemu zavpijem ustavi, takoj ustavi in on je ustavil še preden sem zavpila, to je bilo vse v trenutku. Se pravi je on dejansko bil pozoren na dogajanje na cesti, kljub temu, da je gledal stran. Vprašam ga zakaj ni gledal na cesto in je rekel, da ni mogel gledati nesreče, da je njemu to pregrozno, da se on ne more soočiti s takšno nesrečo...Vprašam človeka, ki je tam stal kaj se je zgodilo, pravi, da je bilo veliko krvi, da je bilo grozno...
In nato opazim eno postavo kako se začne oddaljevati od te nesreče, bila je oblečena v plašč s kapuco, kot čarovnica iz starega veka...
Mi hitimo vsi za njo, vedeli smo, da je ta oseba zlobna, da jo moramo ustaviti....Ko jo dohitimo in ji snamemo kapuco, ker smo hoteli videti kdo je, sem opazila, da je dejansko "čarovnica", ki se je transformirala, da je šla vsa zloba ven iz nje, imela je pol obraza že "čistega", "lepega", pol obraza pa je bilo še vedno spačenega...Ta oseba nam je bila hvaležna, da smo jo dohiteli in ji sneli kapuco, pravi da smo jo odrešili...To osebo sem v sanjah prepoznala...
Nato sem se zbudila...