Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #90 on: November 05, 2015, 01:01:33 PM »
Kul. Spet loterija. :-D
Hvala, Maja. :-)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #91 on: November 05, 2015, 01:02:31 PM »
Življenje JE loterija ...
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #92 on: November 08, 2015, 07:35:24 AM »
Če kdo želi, rade volje odgovorim na kakšno vprašanje. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: November 08, 2015, 07:42:14 AM »
O, Žarek, a veš, da bi res.
In sicer glede projekta, ki ga izvajam na obeh faksih.
Kako se bo odvijalo na prvi (dosedanji) in drugi (novi) fakulteti?
Se bo sploh izpeljalo?
Hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #94 on: November 08, 2015, 08:03:24 AM »
Jaz bi odgovor DA ali NE na neko vprašanje ...  :)
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #95 on: November 08, 2015, 08:41:39 AM »
Se bo sploh izpeljalo?

Zanimivo vprašanje. :)

Zadeva izgleda stabilna in se bo izpeljala, čeprav pri prvi izgledajo prevelika pričakovanja iz tvoje strani,  medtem ko pri novi izgleda zadeva bolj uradna in premišljena. Pri novi so zaželjena tudi kakšna uradna posvetovanja in informiranja. :)

V obeh primerih se pa sicer pokaže neka obremenjenost iz tvoje strani, skrbi, ki pa so lahko povezane s financami in v tem primeru pokaže za novo malo boljše kot za prvo. :)

Sem na voljo za dodatna ali nova vprašanja. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #96 on: November 08, 2015, 08:48:13 AM »

Odgovor je ne. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #97 on: November 08, 2015, 09:11:25 AM »

Odgovor je ne. :)

Hvala. Sporočim, ko izvem, kako bo.  ;)
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #98 on: November 08, 2015, 10:07:29 AM »
O, Žarek, šele zdaj sem opazila tvoj maneki neko avatar ...  :)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #99 on: November 08, 2015, 10:19:52 AM »
Se bo sploh izpeljalo?

Zadeva izgleda stabilna in se bo izpeljala, čeprav pri prvi izgledajo prevelika pričakovanja iz tvoje strani,  medtem ko pri novi izgleda zadeva bolj uradna in premišljena. Pri novi so zaželjena tudi kakšna uradna posvetovanja in informiranja. :)

V obeh primerih se pa sicer pokaže neka obremenjenost iz tvoje strani, skrbi, ki pa so lahko povezane s financami in v tem primeru pokaže za novo malo boljše kot za prvo. :)

Hvala, Žarek.
Tole pa kar drži vodo. Bom bolj natančna.
Pri prvih sem v zadevi sama kot mentor in skrbi me, ali bodo stvari realizirane ali ne. Ker je precejšnja pasiva. Bolj me skrbi, da rinem z glavo skozi zid.
Financ ni, tako da bo treba ali sponzorje žicat ali pa bo pač vse na nas. Študentih in mentorju.

Drugi se v zadevo podajajo prvič in s tem v zvezi so bolj "prestrašeni" oz.pod pritiskom. Je pa cela fakulteta ambiciozno v luft skočila. Tako da nisem edina v tem in je zame manjša obremenitev. Ker grejo v to prvič, seveda nabirajo informacije, pretežno od mene. Imajo pa na razpolago neka sredstva, tako da finančno bo lažje.

Mogoče se kaže v smislu "finančnih skrbi" bolj v smeri skrbi okoli realizacije idej? Predvidevam, da si potegnil diske.
Se pač lahko intrepretira v obe smeri. Ker dejansko je precej negotovosti glede tega pri obeh.

Pa bi res dodatno vprašala.  :)
Ali bom pri prvih sploh imela kaj podpore s strani sodelavcev na faksu, ali bom v vsem skupaj sama še naprej?
Kako bom energetsko sfurala oba projekta?
Je pa zadeva precej delikatna, saj gre za "konkurenčni" fakulteti, ki delata zdaj na istem projektu in to pod istim mentorstvom. Mogoče še kakšno sporočilo zame v zvezi s tem?

Upam, da te nisem preveč zasula z dodatnimi vprašanji. Lahko zreduciraš in poenostaviš.
Hvala ti! :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #100 on: November 08, 2015, 10:56:06 AM »
Hej Zarek! Piskercek pristavlam, in sicer splosna radovednost kaksna bosta november in december? Kaksni novi izzivi in dogodki? In kako se bo odvila pot domov konec novembra? Kaj posebnega? Hvala ti!  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #101 on: November 08, 2015, 11:43:18 AM »
Se bo sploh izpeljalo?

Hvala, Žarek.
Pri prvih sem v zadevi sama kot mentor in skrbi me, ali bodo stvari realizirane ali ne. Ker je precejšnja pasiva. Bolj me skrbi, da rinem z glavo skozi zid.
Financ ni, tako da bo treba ali sponzorje žicat ali pa bo pač vse na nas. Študentih in mentorju.

Drugi se v zadevo podajajo prvič in s tem v zvezi so bolj "prestrašeni" oz.pod pritiskom. Je pa cela fakulteta ambiciozno v luft skočila. Tako da nisem edina v tem in je zame manjša obremenitev. Ker grejo v to prvič, seveda nabirajo informacije, pretežno od mene. Imajo pa na razpolago neka sredstva, tako da finančno bo lažje.

Mogoče se kaže v smislu "finančnih skrbi" bolj v smeri skrbi okoli realizacije idej? Predvidevam, da si potegnil diske.
Se pač lahko intrepretira v obe smeri. Ker dejansko je precej negotovosti glede tega pri obeh.

Ali bom pri prvih sploh imela kaj podpore s strani sodelavcev na faksu, ali bom v vsem skupaj sama še naprej?
Je pa zadeva precej delikatna, saj gre za "konkurenčni" fakulteti, ki delata zdaj na istem projektu in to pod istim mentorstvom. Mogoče še kakšno sporočilo zame v zvezi s tem?

Upam, da te nisem preveč zasula z dodatnimi vprašanji. Lahko zreduciraš in poenostaviš.

O, Pika, hvala za to podrobno razlago.  :) Ja, res je, drži, tvoja razlaga se lepo ujema z interpretacijo.

Podpora pri sedanji bo, ampak odvisno je, kako si interpretiraš podporo. Si morda pomislila, da želiš pri sedanji zadevo izpeljati sama, da je to tvoja (nezavedna) želja? Si sploh želiš njihove pomoči? Bolj se mi zdi, da želiš le neko osnovno podporo, potem pa želiš zadevo imeti v svojih rokah. Podpora pri sedanji bo v tolikšni meri, kot boš to sama dopustila in želela. Sfurala boš brez posebnosti, pri novi se prav tako pokaže, da boš sfurala brez posebnosti, vendar pa je pri novi poudarek timskega dela, kar pa zate ne bo predstavljalo nobenih težav, saj boš v tem našla skladnost in podporo. :)

Znaš biti odločna in veš kaj storiti, da stvari izpelješ do konca. Znaš delovati tako v timskem delu kot tudi v samostojnem timu. Namreč tudi, če delaš "sama" si ekipa, in takrat lahko še boljša, kot če delaš v timu v pravem pomenu besede. :)

Vsekakor pa se ne preveč obremenjevati, saj rezultati bodo uspešni. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #102 on: November 08, 2015, 11:45:44 AM »
O, Žarek, šele zdaj sem opazila tvoj maneki neko avatar ...  :)

:laugh: ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #103 on: November 08, 2015, 12:00:38 PM »
Se bo sploh izpeljalo?

Hvala, Žarek.

O, Pika, hvala za to podrobno razlago.  :) Ja, res je, drži, tvoja razlaga se lepo ujema z interpretacijo.

Podpora pri sedanji bo, ampak odvisno je, kako si interpretiraš podporo. Si morda pomislila, da želiš pri sedanji zadevo izpeljati sama, da je to tvoja (nezavedna) želja? Si sploh želiš njihove pomoči? Bolj se mi zdi, da želiš le neko osnovno podporo, potem pa želiš zadevo imeti v svojih rokah. Podpora pri sedanji bo v tolikšni meri, kot boš to sama dopustila in želela. Sfurala boš brez posebnosti, pri novi se prav tako pokaže, da boš sfurala brez posebnosti, vendar pa je pri novi poudarek timskega dela, kar pa zate ne bo predstavljalo nobenih težav, saj boš v tem našla skladnost in podporo. :)

Znaš biti odločna in veš kaj storiti, da stvari izpelješ do konca. Znaš delovati tako v timskem delu kot tudi v samostojnem timu. Namreč tudi, če delaš "sama" si ekipa, in takrat lahko še boljša, kot če delaš v timu v pravem pomenu besede. :)

Vsekakor pa se ne preveč obremenjevati, saj rezultati bodo uspešni. :)

Oj Žarek, odlično.
Vsekakor je pomemben podatek sam izid. Je že to precejšnje olajšanje.
Kar se prvih tiče, bi si želela podpore drugih, ker je to za enega človega napor. Vendar interesa s strani drugih mentorjev ni. Sem jih parkrat vprašala.
Zadevo itak moram imeti jaz v rokah, ker je moje področje in drugi tega ne poznajo. Pomoči si pa želim. Ne da se mi pa nobenega v nič silit.

Hvala ti, Žarek. Ne dvomim, da bom sfurala, je pa prav blagodejno to prebrat. Da se zadeve lotim bolj neobremenjeno.
:-* :-*

Aja še nekaj bi dodala.
Je možno, da mi karte svetujejo, naj se zadeve sama lotim?
Je bilo precej zapletov v odnosih in mogoče je na tem faksu boljše, da ne vlečem drugih s sabo v projekt.
Kaj pa vem.
« Last Edit: November 08, 2015, 12:09:06 PM by Pika »

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #104 on: November 08, 2015, 03:06:19 PM »
Hej Zarek! Piskercek pristavlam, in sicer splosna radovednost kaksna bosta november in december? Kaksni novi izzivi in dogodki? In kako se bo odvila pot domov konec novembra? Kaj posebnega? Hvala ti!  :-*

V novembru pazi na finance, saj se pojavi možnost izgube denarja. V decembru boš v mislih še vedno pri novembru in dogodku glede primanjkljaja denarja. :)

Imela boš neke skrbi in zamisli, vendar pa ni videti, da bi jih v novembru ali decembru znala izraziti, ali pa jih niti ne boš želela izraziti in jih boš zadržala zase, saj boš menila, da so nerealne in nedosegljive. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆