O, Žarek, a veš, da bi res.
In sicer glede projekta, ki ga izvajam na obeh faksih.
Kako se bo odvijalo na prvi (dosedanji) in drugi (novi) fakulteti?
Se bo sploh izpeljalo?
Hvala! 
Zanimivo vprašanje. 
Zadeva izgleda stabilna in se bo izpeljala, čeprav pri prvi izgledajo prevelika pričakovanja iz tvoje strani, medtem ko pri novi izgleda zadeva bolj uradna in premišljena. Pri novi so zaželjena tudi kakšna uradna posvetovanja in informiranja. 
V obeh primerih se pa sicer pokaže neka obremenjenost iz tvoje strani, skrbi, ki pa so lahko povezane s financami in v tem primeru pokaže za novo malo boljše kot za prvo. 
Sem na voljo za dodatna ali nova vprašanja. 
Hvala, Žarek.
Tole pa kar drži vodo. Bom bolj natančna.
Pri prvih sem v zadevi sama kot mentor in skrbi me, ali bodo stvari realizirane ali ne. Ker je precejšnja pasiva. Bolj me skrbi, da rinem z glavo skozi zid.
Financ ni, tako da bo treba ali sponzorje žicat ali pa bo pač vse na nas. Študentih in mentorju.
Drugi se v zadevo podajajo prvič in s tem v zvezi so bolj "prestrašeni" oz.pod pritiskom. Je pa cela fakulteta ambiciozno v luft skočila. Tako da nisem edina v tem in je zame manjša obremenitev. Ker grejo v to prvič, seveda nabirajo informacije, pretežno od mene. Imajo pa na razpolago neka sredstva, tako da finančno bo lažje.
Mogoče se kaže v smislu "finančnih skrbi" bolj v smeri skrbi okoli realizacije idej? Predvidevam, da si potegnil diske.
Se pač lahko intrepretira v obe smeri. Ker dejansko je precej negotovosti glede tega pri obeh.
Pa bi res dodatno vprašala.

Ali bom pri prvih sploh imela kaj podpore s strani sodelavcev na faksu, ali bom v vsem skupaj sama še naprej?
Kako bom energetsko sfurala oba projekta?
Je pa zadeva precej delikatna, saj gre za "konkurenčni" fakulteti, ki delata zdaj na istem projektu in to pod istim mentorstvom. Mogoče še kakšno sporočilo zame v zvezi s tem?
Upam, da te nisem preveč zasula z dodatnimi vprašanji. Lahko zreduciraš in poenostaviš.
Hvala ti!