Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41960 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #180 on: November 15, 2015, 10:09:37 PM »
Evo, se javljam jes za vajo. In sicer za podrocje posla in kariere. Pa lahko razclenva to na podvprasanja, da bo bl natancno:

1. Akademska kariera: sest prijav mam odprtih na eni univerzi, drugo za naslednjo jesen. Kako kaze, kateri odgovor bo pozitivn in kako kaze financno?

5 odgovorov bo pozitivnih, vendar pa finančno ne bo ravno po željah. :)

2. Podjetje, ki ga odpirava: kdaj bo odprto in kdaj bova zacela izplacevat place? In se kako se bo razvilo naprej, bo pokrivalo vec razlicnih dejavnosti ali bo ostalo na eni?

Podjetje bo odprto med novembrom in marcem, plače pa se bodo začele izplačevati na zimo. Razvijalo se bo hitro, pokrivalo pa bo več različnih področij. :) :)

3. V zvezi s podjetjem imava odprtih 6 postopkov na razlicnih obcinah: kako se bo razvilo z dovoljenji, jih dobiva, koliko in kdaj?

Dovoljenja bodo vsa, časovno nekje spomladi (v tem obdobju se bodo stvari začele premikati). Kar nekaj razmišljanja bo glede tega, možno je tudi kakšno spreminjanje, da se pride do skupne točke. :)

4. Knjiga, ki se dokoncuje trenutno: bo uspesna financno in kako bo vplivala na nadaljnjo kariero?

Glede knjige se pokaže uspeh, vendar pa so ob tem možna tudi prevelika pričakovanja. Knjiga pa bo sicer dobro vplivala na nadaljnjo kariero. :)

Odgovori so bolj kratki, bolj na splošno vse skupaj, ampak so zato bolj razumljivi. Z datumi nisem preveč kompliciral, bolj na splošno. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #181 on: November 16, 2015, 10:52:37 AM »
Evo, se javljam jes za vajo. In sicer za podrocje posla in kariere. Pa lahko razclenva to na podvprasanja, da bo bl natancno:

1. Akademska kariera: sest prijav mam odprtih na eni univerzi, drugo za naslednjo jesen. Kako kaze, kateri odgovor bo pozitivn in kako kaze financno?

5 odgovorov bo pozitivnih, vendar pa finančno ne bo ravno po željah. :)

2. Podjetje, ki ga odpirava: kdaj bo odprto in kdaj bova zacela izplacevat place? In se kako se bo razvilo naprej, bo pokrivalo vec razlicnih dejavnosti ali bo ostalo na eni?

Podjetje bo odprto med novembrom in marcem, plače pa se bodo začele izplačevati na zimo. Razvijalo se bo hitro, pokrivalo pa bo več različnih področij. :) :)

3. V zvezi s podjetjem imava odprtih 6 postopkov na razlicnih obcinah: kako se bo razvilo z dovoljenji, jih dobiva, koliko in kdaj?

Dovoljenja bodo vsa, časovno nekje spomladi (v tem obdobju se bodo stvari začele premikati). Kar nekaj razmišljanja bo glede tega, možno je tudi kakšno spreminjanje, da se pride do skupne točke. :)

4. Knjiga, ki se dokoncuje trenutno: bo uspesna financno in kako bo vplivala na nadaljnjo kariero?

Glede knjige se pokaže uspeh, vendar pa so ob tem možna tudi prevelika pričakovanja. Knjiga pa bo sicer dobro vplivala na nadaljnjo kariero. :)

Odgovori so bolj kratki, bolj na splošno vse skupaj, ampak so zato bolj razumljivi. Z datumi nisem preveč kompliciral, bolj na splošno. :) :)

Zarek, hvala za izcrpen vpogled. :) ko se bodo stvari odvile podam natancen feedback, zaenkrat pa malo informacij, da vidis, da si na pravi poti. :)

- pri prvem vprasanju bom vzela odgovor kot da bo pet od sedmih pozitivno, in da je lahko redna sluzba septembra med njimi. Glede financ si zadel v nulo: le ce skombiniram vec predmetov skupaj je denarja dovolj za zivet. Drugace ne. :)

- podjetje naj bi bilo res odprto cimprej, aprila najkasneje naj bi se storitve na plazi ze ponujale strankam, tako da kakor je nacrtovano si zelo dobro dolocil okvir. Na zimo bo moj moz pustil sedanjo pozicijo in se bo ukvarjal samo s podjetjem, tako da se nacrtuje izplacevanje plac njemu.

- glede dovoljenj je to casovni okvir, ki ga potrebujeva, projekt pa mocno odvisen od idej in zelja posamezne obcine, tako da so dogovarjanja skoraj nujna :)

- knjiga mi je pa uganka, tako da vec feedbacka ob in po objavi. :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #182 on: November 17, 2015, 10:32:59 AM »
Dobro jutro! Ce bo katera pri kartah, bi prosila ce lahko pogledava za projekt, ki sva ga lansirala v tem mesecu kako se bo izteklo financno in casovno, kdaj bodo dovoljenja stekla in kako kaze s financnim uspehom? In se na akademski strani, kdaj bo knjiga objavljena in ali bo odgovor z instituta pozitiven? Hvala!

Zadeva se lahko v redu razvije. V začetku zelo uspešno, kasneje mogoče ne bo takih rezultatov, kot si si jih zadala, ampak ne bodo pa slabi. Naj ti začetni uspeh ne dvigne preveč pričakovanj. Oz. tudi, ko se pokažejo rezultati, ne zaspat na lovorikah.
Glede odgovora inštituta - trenutno odločitev na njihovi strani še ni padla in je zadeva še odprta. Veliko bo dogovarjanja in odločanja. Na to situacijo padeta Obešenec in Cesar in menim, da bi odgovor znal bit pozitiven.

Maja, dajem delen feedback za institut: spet fasala ne se pred intervjuji. So me pa prijazno povabl h kandidaturi spet naslednje leto. 😁 Zbiram ne-je k frnikole. 😎😘

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #183 on: November 17, 2015, 10:55:13 AM »
Missy ...  :blank: :blank: :blank:
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #184 on: November 17, 2015, 10:58:40 AM »
Hehe Maja, nekje se bo ze odprl in takrat odprem sampanjc izkljucno zase in ga stankam ceuga, ce naum slucajn noseca, pa ceprou sploh ne pijem alkohola. 😂😘

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #185 on: November 17, 2015, 11:32:07 AM »
Hehehe ...  ;D
Poznam ta občutek.
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #186 on: November 21, 2015, 08:32:33 AM »
Če ima kdo vprašanja naj napiše. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #187 on: November 21, 2015, 09:08:14 AM »
Zarek, jes bi mau za ljubezen pogledala, kako kaj kaze in v zvezi s tem tut danasnji vecer oz. noc. :) hvala ti vnaprej!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #188 on: November 21, 2015, 09:45:26 AM »
Zarek, jes bi mau za ljubezen pogledala, kako kaj kaze in v zvezi s tem tut danasnji vecer oz. noc. :) hvala ti vnaprej!

Ljubezen na splošno bo uspešna. ;)
Današnji večer je povezan s preteklostjo, vse skupaj pa izgleda malo bolj izolirano. Iz preteklosti so prisotna neka prepričanja ali pričakovanja. Lahko se nakaže povabilo ali darilo (ali razmišljanje glede povabila, darila), lahko pa se obrne v smer, v kateri na sploh ne bo nobene komunikacije. V glavnem, nakaže se dober zaključek. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #189 on: November 21, 2015, 10:40:59 AM »
nimam prasanja, imam pa odgovor: sem vesela, da si spet nazaj, Žarek  :-*
no, glede na to, da je zadnje čase mene malo mmanj naokoli, zna bit, da sem kak mesec, dva, tri prepozno ugotovila, da spet sijes tu gor  :blank:

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #190 on: November 21, 2015, 10:55:59 AM »
nimam prasanja, imam pa odgovor: sem vesela, da si spet nazaj, Žarek  :-*
no, glede na to, da je zadnje čase mene malo mmanj naokoli, zna bit, da sem kak mesec, dva, tri prepozno ugotovila, da spet sijes tu gor  :blank:

Hvala, Moi. ;) 8) Sicer pa nič ne skrbi, ker vsi imamo neke opravke in tudi sam imam krajše in daljše odsotnosti na forumih, ker pač tako je. Će ni časa ali volje, potem pač ni. Ko pa je čas in volja pa rade volje obiščem tudi ta forum, malo podebatiram in odgovorim na kakšno zastavljeno vprašanje, ker mi je v veselje. 8) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #191 on: November 21, 2015, 10:57:26 AM »
Jaz bi tudi  malo povprašala.
Ko se mi je že progresivna Luna v Vodnarja premaknila.
V katero smer bom norela?  Poslovno inovativno? Ali kakšne perverzije? :D
Hvala!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #192 on: November 21, 2015, 11:06:21 AM »
Hvala!

Perverzije. ;D ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #193 on: November 21, 2015, 12:04:17 PM »
Hvala!

Perverzije. ;D ;)

Ahaha Žarek. ;D
Sicer težko verjamem, ampak pustimo se presenetiti. :D
Hvala! :)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #194 on: November 21, 2015, 03:00:43 PM »

Ljubezen na splošno bo uspešna. ;)
Današnji večer je povezan s preteklostjo, vse skupaj pa izgleda malo bolj izolirano. Iz preteklosti so prisotna neka prepričanja ali pričakovanja. Lahko se nakaže povabilo ali darilo (ali razmišljanje glede povabila, darila), lahko pa se obrne v smer, v kateri na sploh ne bo nobene komunikacije. V glavnem, nakaže se dober zaključek. :) :)

Ja ja, je res klic iz preteklosti! :) sporocim kakobse odvije in hvala! 😘