Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #255 on: December 25, 2015, 04:37:04 PM »
Če bo kdo imel vprašanja, izvolite napisati. :) :D

Sama bi malce pokukala dragi Žarek in sicer za obdobje zime, tja do konca marca, kako kaže? Morda na podrocju ljubezni in odnosov ter življenja na splošno; ce se kaže kaj posebnega? Hvala!😘

Imaš skrbi, saj neka komunikacija ali želje niso takšne, kot si pričakovala. Morda ne bi bilo slabo, da se za pomoč obrneš k osebi, ki ima izkušnje na tem področju, lahko tudi h kakšni uradni osebi. Vsekakor se bo v januarju zadeva glede komunikacije, izbire ali želja, razpletla, vendar se nakaže, da bi znala biti obremenjena, saj ni nujno, da se bo zadeva razpletla po tvojih pričakovanjih, zato ti ponovno priporočam, da iščeš nasvet od neke izkušene osebe ali pa da v situacijo vključiš pogovorno tudi ostale, saj v februarju bi znala ponovno biti nezadovoljna, predvsem zaradi neke odločitve, ki ti bo sicer prinesla neko novo izkušnjo, po drugi strani pa se pokaže skrb in obremenjenost, stvari pa se ravno ne bodo odvijale po tvojih zamislih. Pojaviti se znajo razne manjše ovire, zato priporočam pogovor in razumevanje sebe ter ostalih in na splošno celotne situacije, saj v tej situaciji bi končno lahko naredila korak naprej. Situacija se bo razvijala počasi in v marcu boš aktivno premišljevala. Bodi iskrena do drugih in pazi, da bodo drugi iskreni do tebe. Izrazi tisto, česar si želiš. Pokaže se nekaj samote in da morda potrebuješ več komunikacije. Za kakršne koli odločitve si vzami čas. V bistvu ta situacija na splošno ni niti malo negativna, čeprav se na trenutke bere na tak način. Sploh ne, saj karte niso bile negativne, zato poudarjam, da sama situacija ne bo negativna! Boš pa pridobila nove izkušnje. V marcu pa se na splošno nakažejo uresničitve želja, vračanje željenega. Pozitivno torej.  :) :) :)

Dragi Zarek, hvala za izcrpen odgovor. Priznam, da sem morala kar parkrat prebrat, da bi si znala predstavlat, kaj to pomeni oz. kako naj bi to izgledalo, pa se moram sprijaznit da trenutno se nimam pojma. :) Se pa javim s feedbackom takoj k bo kej kliknl. :) Vesel Bozic, kar ga je se ostalo, tebi in vsem soforumasem/soforumasicam. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #256 on: December 25, 2015, 04:53:05 PM »
Če bo kdo imel vprašanja, izvolite napisati. :) :D

Sama bi malce pokukala dragi Žarek in sicer za obdobje zime, tja do konca marca, kako kaže? Morda na podrocju ljubezni in odnosov ter življenja na splošno; ce se kaže kaj posebnega? Hvala!😘

Imaš skrbi, saj neka komunikacija ali želje niso takšne, kot si pričakovala. Morda ne bi bilo slabo, da se za pomoč obrneš k osebi, ki ima izkušnje na tem področju, lahko tudi h kakšni uradni osebi. Vsekakor se bo v januarju zadeva glede komunikacije, izbire ali želja, razpletla, vendar se nakaže, da bi znala biti obremenjena, saj ni nujno, da se bo zadeva razpletla po tvojih pričakovanjih, zato ti ponovno priporočam, da iščeš nasvet od neke izkušene osebe ali pa da v situacijo vključiš pogovorno tudi ostale, saj v februarju bi znala ponovno biti nezadovoljna, predvsem zaradi neke odločitve, ki ti bo sicer prinesla neko novo izkušnjo, po drugi strani pa se pokaže skrb in obremenjenost, stvari pa se ravno ne bodo odvijale po tvojih zamislih. Pojaviti se znajo razne manjše ovire, zato priporočam pogovor in razumevanje sebe ter ostalih in na splošno celotne situacije, saj v tej situaciji bi končno lahko naredila korak naprej. Situacija se bo razvijala počasi in v marcu boš aktivno premišljevala. Bodi iskrena do drugih in pazi, da bodo drugi iskreni do tebe. Izrazi tisto, česar si želiš. Pokaže se nekaj samote in da morda potrebuješ več komunikacije. Za kakršne koli odločitve si vzami čas. V bistvu ta situacija na splošno ni niti malo negativna, čeprav se na trenutke bere na tak način. Sploh ne, saj karte niso bile negativne, zato poudarjam, da sama situacija ne bo negativna! Boš pa pridobila nove izkušnje. V marcu pa se na splošno nakažejo uresničitve želja, vračanje željenega. Pozitivno torej.  :) :) :)

Dragi Zarek, hvala za izcrpen odgovor. Priznam, da sem morala kar parkrat prebrat, da bi si znala predstavlat, kaj to pomeni oz. kako naj bi to izgledalo, pa se moram sprijaznit da trenutno se nimam pojma. :) Se pa javim s feedbackom takoj k bo kej kliknl. :) Vesel Bozic, kar ga je se ostalo, tebi in vsem soforumasem/soforumasicam. :)

Hvala, Missy.  :) Sicer pa sem domneval, da te bo odgovor zmedel. ;) Povzetek na kratko. Do marca boš pri odnosih imela kar pestro dogajanje. Zadeve se ne bodo razvijale po tvojih zamislih, izbirala boš med nekimi stvarmi, neke željene stvari pa ti ne bodo na voljo vse do marca. Precej boš premišljevala. Torej dogajale se bodo neke aktivnosti, kot pa že rečeno, ne bo tako, kot si zamišljaš. Drugače pa kot že rečeno, nič slabega. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #257 on: December 25, 2015, 05:57:33 PM »
Pozdravljena, Žarek,

tudi mene zanima ljubezen v letu 2016? Zaenkrat nič pametnega ::)
Hvala

Pozitivne karte, ki govorijo o ljubezni, uspeh. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #258 on: December 25, 2015, 06:00:23 PM »
Na kaj moram biti pozorna v mesecu januarju?

Sporočilo zate je, da bodi v januarju bolj odločna. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #259 on: December 25, 2015, 07:12:57 PM »
Na kaj moram biti pozorna v mesecu januarju?

Sporočilo zate je, da bodi v januarju bolj odločna. :) :)

Hvala! Se bom potrudla. :)

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #260 on: December 25, 2015, 07:16:40 PM »
Pozdravljena, Žarek,

tudi mene zanima ljubezen v letu 2016? Zaenkrat nič pametnega ::)
Hvala

Ljubezen ni "pametna"  ;) Biti mora glih izven pameti, načrtovanja... Odpri se sebi, notranjemu otroku. Bodi igriva, zapeljiva in ljubezniva do sebe...na to pa se prilepilo še vse ostalo  ;D

Hehe, Rena, hvala, bom se trudila poiskati tega otroka v sebi. Lepe praznike.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #261 on: December 27, 2015, 08:11:27 PM »
Če ima kdo vprašanja, izvolite postaviti vprašanja. :) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #262 on: December 27, 2015, 09:53:47 PM »
Jaz!  :D

Vezano na prejšnji odgovor...
Kaj se bo dogajalo marca na ljubezenskem področju?
Hvala!  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #263 on: December 28, 2015, 08:55:37 AM »
Jaz!  :D

Vezano na prejšnji odgovor...
Kaj se bo dogajalo marca na ljubezenskem področju?
Hvala!  :-*

V marcu boš na ljubezenskem področju (s)prejela odločitev, ki bo poglobila neki odnos. Lepe karte, ki nakazujejo harmonijo, razumevanje, skladnost... Ne gre za neko novo poglavje. :) ;)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline bilka

• Mojster
« Reply #264 on: December 28, 2015, 09:33:26 AM »
Zdravo,

mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #265 on: December 28, 2015, 12:02:31 PM »
Zdravo,

mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...

V službi bo čisto v redu, sodelovanje bo korektno, poudarek pa je na poslovnosti. Kar ne spada v službo naj ostane izven službe. Sprejemaj in zaupaj. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #266 on: December 28, 2015, 12:05:01 PM »
Žarek, prosim Tie ne ven spustit. Kar sem ji jaz napisala, je bil samo preblisk, brez vpogleda v karte  :D.

Thanks  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #267 on: December 28, 2015, 12:12:01 PM »
Žarek, prosim Tie ne ven spustit. Kar sem ji jaz napisala, je bil samo preblisk, brez vpogleda v karte  :D.

Nisem je izpustil, ker sem ji odgovoril tri dni nazaj. :P ;) ;D Sicer pa je tvoj odgovor že takrat povedal dejstvo. Zelo lepo napisano.  ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #268 on: December 28, 2015, 12:38:08 PM »

Nisem je izpustil, ker sem ji odgovoril tri dni nazaj. :P ;) ;D Sicer pa je tvoj odgovor že takrat povedal dejstvo. Zelo lepo napisano.  ;) ;)

A res. Po pa fajn. Bolj na pošrek preletim tule, vidim pa, da vam fajn gre  :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #269 on: December 28, 2015, 12:49:16 PM »

A res. Po pa fajn. Bolj na pošrek preletim tule, vidim pa, da vam fajn gre  :-*

Ni problema ;) 8) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆