IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Če ima kdo vprašanja, izvolite napisati.
Kaj mi sporoca moja dusa?
Evo se štulim. V službi (prvi) štala (sicer je to tam stalnica in se ne bi smela sekirat, ampak jaz sem vseeno občutljiva, je bilo pa kar oštro).Prosim za vpogled v razplet dogodkov. Bom obdržala glavo?Hvala!
Quote from: Žarek on January 08, 2016, 03:31:51 PMČe ima kdo vprašanja, izvolite napisati. PA jaz sem že včeraj razmišljala, da bi nekoga prosila, da mi pogleda za neko situacijo, ki me bremeni. In očitno Žarek boš to ti Hvala :*
Quote from: Žarek on January 08, 2016, 03:31:51 PMČe ima kdo vprašanja, izvolite napisati. Tudi jaz. En tak čuden dogodek se je zgodil pri moji službi, varovanju dojenčka, ali je to že mimo? Hvala.
Quote from: Pika on January 08, 2016, 06:00:15 PMEvo se štulim. V službi (prvi) štala (sicer je to tam stalnica in se ne bi smela sekirat, ampak jaz sem vseeno občutljiva, je bilo pa kar oštro).Prosim za vpogled v razplet dogodkov. Bom obdržala glavo?Hvala! Preveč premišljuješ o tej situaciji, zato je prevelika štala. Karte nakažejo, da vse poteka precej uradno, nekako nedostopno, nekaj tudi ni bilo po načrtovanjih, tako časovno kot drugače. Malo pripazi na svoje misli pa bo ok.
Quote from: Azeleja on November 28, 2015, 09:10:03 PMZdravo, Žarek!Zanima me kaj ti pokažejo karte kakšen bo december zame osebno in ali se izpostavlja kaj posebnega?Ljubezen, skladnost, izpolnjene želje, komunikacija.
Zdravo, Žarek!Zanima me kaj ti pokažejo karte kakšen bo december zame osebno in ali se izpostavlja kaj posebnega?
Quote from: Žarek on December 03, 2015, 07:25:19 AMQuote from: Azeleja on November 28, 2015, 09:10:03 PMZdravo, Žarek!Zanima me kaj ti pokažejo karte kakšen bo december zame osebno in ali se izpostavlja kaj posebnega?Ljubezen, skladnost, izpolnjene želje, komunikacija. Malo z zamudo sporočam, da se je december res odvil v napovedanih energijah. ☺Žarek, vse pohvale za vpogled!!! ☺