Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tejka on October 29, 2015, 06:27:07 PMQuote from: Jane on October 29, 2015, 02:40:47 PMQuote from: Tejka on October 29, 2015, 01:07:52 PMTudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat jah saturn...uspešno bo, samo zgleda boš spet samo sebe bremzala. Poleg tega je padlo še sonce, ki govori, da imaš vso možnost da zasiješ tako finančno kot splošno.Neh, saturn je omejitev. Tokrat precejšnja. Materiala, ki ga sicer uporabljam ni za dobit nikjer v sloveniji NedobavljivKakšen material rabiš?
Quote from: Jane on October 29, 2015, 02:40:47 PMQuote from: Tejka on October 29, 2015, 01:07:52 PMTudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat jah saturn...uspešno bo, samo zgleda boš spet samo sebe bremzala. Poleg tega je padlo še sonce, ki govori, da imaš vso možnost da zasiješ tako finančno kot splošno.Neh, saturn je omejitev. Tokrat precejšnja. Materiala, ki ga sicer uporabljam ni za dobit nikjer v sloveniji Nedobavljiv
Quote from: Tejka on October 29, 2015, 01:07:52 PMTudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat jah saturn...uspešno bo, samo zgleda boš spet samo sebe bremzala. Poleg tega je padlo še sonce, ki govori, da imaš vso možnost da zasiješ tako finančno kot splošno.
Tudi meni. Uspešnost tega vikenda? Finančna in splošna plat
Ja glej, nima veze samo da so na varnem
Jane, si še mogoče danes tudi na voljo? Bi me samo zanimalo al bo še v tem letu " nekaj" ?
Quote from: Gloria82 on October 30, 2015, 04:17:19 PMJane, si še mogoče danes tudi na voljo? Bi me samo zanimalo al bo še v tem letu " nekaj" ?Bikponavadi to označuje daljše obdobje, tako da ... najbrž ravno tam okoli. Bo pa vsekakor
Quote from: Jane on November 01, 2015, 10:58:49 AMJa glej, nima veze samo da so na varnem Ravno zato so tam Edin kraj (prostor) kamor otroka ne vleče