Pri avtomobilu sem imel zadnje mesece problem z oljem. Navadno se to popravi in je v redu. Imel sem to smolo, da so me obrali, torej sem delal to z oljem kar tri mesece.
No, zdaj ko je prestopila energija v 2 torej v črno prst so na vrsti gume. Te so že malo iztrošene, tudi led je, torrej se mi je nekako poklopil čas, da sem šel v času ko sem bil v vodeni hiši popravljat olje in zdaj v prsti gume.
Andres
Hvala Andres
Zanimivo opažanje, res.
Menim, da si na pravi poti. Vendar je pomembno gledati naprej.
Današnja situacija je posledica našega preteklega delovanja.
Ko nismo zadovoljni s tem, kar se nam dogaja, NEGIRAMO svoje najboljše, kar smo zmogli dati v naše življenje v preteklih dnevih, tednih, mesecih in letih. Pa je to prav in dobro?
Če smo v svoje življenje 'vtaknili' največ, kar smo znali in zmogli in danes nismo zadovoljni s tem, poglejmo, kaj laho naredimo boljše, več in bolj ustrezno. In bodimo zadovoljni s tem, kar smo že naredili, saj brez tega ne bi ugotovili situacije v kateri smo.
Ljudje se NE ZAVEDAMO, da smo mi najmočnejša energija na tem svetu. Zato se oblasti borijo za nas. In mi smo tisti, ki naše življenje lahko spremenimo - ko se pričnemo zavedati tistega, kar počnemo AVTOMATSKO in brez odločitve.
Zato se VEDNO, vedno, vedno za VSAKO stvar vprašajmo: Ali obstaja drugačen način? Kdaj sem se odločil, da to tako počnem? Ali se lahko odločim drugače? (seveda, vedno).
Takšen način dela ni vedno lahek, vendar smo zanj VEDNO nagrajeni tudi z dobrim. Seveda pa se nam s tem v življenju pojavlja vse več situacij. Kajti vse 'SITUACIJE' bi od nas rade, da jih obravnavamo na takšen - zavesten način.
In Tibetanci imajo rek: To življenje je pomembno. Vendar je naslednje življenje še bolj pomembno. Torej je v tem življenju potrebno živeti tako, da bo naslednje še boljše.
In pred kratkim sem dobil pomembno vprašanje:
"Vojko. Kaj boš naredil s tem živjenjem?"
Vprašanje me je zdramilo. Upam, da tudi prebudilo.
Res. Imam 58 let. Kaj bom naredil za druge ljudi. Kaj bom pustil temu svetu kot zapuščino. Je to le nekaj zapisov na forumih ali bo kaj več?!
In, ko želite pomagati sebi in vsem ljudem. Se isto vprašajte še vi.
Sedaj vem, da bi bil moral startati projekt 9KI življenjski center že davno...
Lep pozdrav, Vojko