Hoj druščina
Me veseli, da ste sami opazili, da je stran 9zvezd.com ažurirana z novimi predvidi.
Veste, ljudje smo danes razvajeni. In najbrž si le malokdo predstavlja, da je potrebno spletno stran narediti. In pri tem naredim tudi pomanjkljivosti in napake.
Pa vendar se včasih čudim. Vse preverim, vse dela, nato stran objavim in - delajo. Nato grem spat in mi naslednji dan kdo sporoči, da na strani ni vse v redu. In pogledam - in so tam stvari 'zmešane'. Kajti ni vse vedno odvisno od mene. Avtomatika rezervne kopije na strežniku, včasih postavi nazaj stran, kot je bila pred ažuriranjem. In to ne cele spletne strani. Nekaj je tako in nekaj drugače.
In verjamete ali ne - to se mi v tem devetletju, ko sem v osmici, dogaja precej pogosto.
Pa bo že. Še kakšno leto ali dve naredim vse, da naredim ekipo, ki bo kaj naredila. In če je ne bo, bom zadeve prepustil velikim hišam, ki že sedaj 'harajo' s prepisanimi in marketinško pisanimi horoskopi, ki jih ljudje z veseljem čitajo. Saj je le malo takšnih kot ste vi tule na spletnem simbolu, ki delate na sebi - zase, za družino in za vse ljudi.
Zato se vsem in vsakemu posebej zahvaljujem.
Vojko