Jihaaaaa. To mislim na seks.

Zanimivo, Sanjalči. Veliko si v kakšnem stanovanju, sobah... bila pa si tudi že na cesti in levi so vaju preganjali...ušla za neka vrata...Tokrat pa tiger. Zakaj ti tvoj ni pomagal, v čem bi si želela, da ti pomaga? Ti lahko on pomaga oz. sploh lahko kdo drug kaj naredi namesto kogarkoli? Tiger je močna, pretkana, lepa, neizprosna, odločna žival. Kaj pomeni tebi? Kateri del tebe, bi morda lahko rekla, je kot tiger? Čemu nočeš odpret vrat, se ne želiš prepustiti, spustiti na plano?
Želela bi, da ti tvoj pomaga držati vrata. V vodo sta pa tudi skočili skupaj dve osebi. Kaj je v dvoje lažje?
In seks v troje, pa spet - dvoje žensk... Opora, prijateljstvo, bližina ženske duše, ki je moški ne razume čisto. Delitev intimnosti...
Toliko na hitro, sledi še sporočilo kart. 
Hvala Renčica

Ja, saj tiger vem pomeni neko nebrzdano strast, divjost v meni, samosvojost, moč, brezkompromisnost, a tudi lepoto prvinskosti....
Mogoče se res malo bojim tega svojega tigra, da bi me obvladal, da bi bil močnejši od mene, da bi on nadvladal mene, kar definitivno ne bi bilo najbolje

Moj mi ni pomagal tiščati vrata, da ta tiger ne bi ušel notri v sobo, enostavno je samo opazoval in njega ni bilo tega tigra nič strah

To je moj strah in ja mogoče pa fajn, da se moj tega mojega tigra ne boji in pravzaprav nima nič proti, če pride notri k nama

moj je namreč ostal v tej sobi in ni šel z mano v drugo sobo

Se pravi se moram soočiti s temi svojimi divjimi strastmi, ki so v meni, s to svojo divjo prvinskostjo

mene pa je strah, da bo to premočno, da bo lahko tudi uničujoče zame, ne vem, ne vem...
v vodo je skočil samo en, eden je bil še v steni. videla sem samo enega in sem ta skok, ta pogum v to vodo res občudovala in se hkrati zavedala, da jaz sama tega poguma žal nimam, da niti v tako strmo steno be bi upala splezati, čeprav bi moje telo mogoče to celo zmoglo, moj um, moja psiha ne vem, če bi to zmogla.
v resnici me je strah biti nekje na odprtem prostoru (stena)...to je spet podoben strah kot pri tigru-popolnoma se prepustiti in zaupati, da bo vse ok, da tudi skok z višine (razum, um) v globoko vodo (čustva) ni nujno smrtonosen, to sem lepo videla v sanjah, a žal spoznanje, da sem premalo pogumna za kaj takega ???
in seks v troje, dve ženski in moj, ženska mlada, lepa, z lepo popolno postavo...uživala sem v tej prepletenosti, v teh užitkih, v tej polnosti naslade, enosti, nobenega ljubosumja, nobenega dvoma ali je to prav ali ne...mogoče lahko to pomeni tudi resnično združenost anime in aniimusa v sebi, da imam ta dva pola resnično spojena in uživam v tej celosti osebnosti....