Author Topic: Karmično-astrološke karte 7.del  (Read 95326 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Karmično-astrološke karte 7.del
« Reply #330 on: July 06, 2024, 12:16:02 PM »
O, imaš nove?

Prosim.
Kako bo šel posel?

Niso nove. Miks dveh starih. Sem ugotovila, da imam še en del kart nekje spravljen in sem sedaj dva dela skupaj združila, da imam v celoti komplet :D

Posel je zelo pomemben za temelje vašega doma, izkoristi svoje izkušnje iz preteklosti in delaj na marketingu, oglaševanju, komerciali kar vam bo prineslo veliko dela.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #331 on: July 06, 2024, 12:17:35 PM »
Draga Jane, bi tudi sama pogledala eno za pravno situacijo in eno za zasebno zivljenje! Hvala! :-*

Ker ni konkretnega vprašanja, bo odgovor bolj splošen.
pravna situacija:  zaradi poštenosti se bo obrnilo v tvoj prid
zasebno življenje: Sprememba v družinskem življenju, ki vas bo malo zatresla, ampak s pravo podporo vse rešite.

Hvala Jane, sem hotels splosno da slisim kar moram. Ce dovolis, ima sprememba v druzini pozitiven prizvok, ne razberem in zacutim? Hvala ti.

Sprememba se kaže kot nekaj kar vas bo na začetku šokiralo, mogoče ne bo takoj pozitivno, če me razumeš. ne bo pa hujšega. Samo nevšečnosti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #332 on: July 06, 2024, 12:20:55 PM »
Draga Jane, bi tudi sama pogledala eno za pravno situacijo in eno za zasebno zivljenje! Hvala! :-*

Ker ni konkretnega vprašanja, bo odgovor bolj splošen.
pravna situacija:  zaradi poštenosti se bo obrnilo v tvoj prid
zasebno življenje: Sprememba v družinskem življenju, ki vas bo malo zatresla, ampak s pravo podporo vse rešite.

Hvala Jane, sem hotels splosno da slisim kar moram. Ce dovolis, ima sprememba v druzini pozitiven prizvok, ne razberem in zacutim? Hvala ti.

Sprememba se kaže kot nekaj kar vas bo na začetku šokiralo, mogoče ne bo takoj pozitivno, če me razumeš. ne bo pa hujšega. Samo nevšečnosti.

Nekaj takega se je ze zgodilo, tocno na ta nacin. Hvala ti!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #333 on: July 06, 2024, 12:21:11 PM »
Maham z repom z vsem veseljem, ki ga trenutno lahko premore.
Prosim za odgovor na dve vprašanji, če bo volja; tiče se pa iste osebe.
1. Kaj se da narediti za izboljšanje stanja?
2. Kako se lotiti projekta?

Že vnaprej hvala!

Več storilnosti, praktičnosti in poskrbi za optimizacijo stroškov in bo vse 100%
projekta se moraš lotiti tako da spustiš potrebo po nadzoru kot prvo, kot drugo ne premišjuj 24 ur na dan obsesivno samo o tem, začni sprejemati ideje, ki ti mogoče na prvi pogled niso ravno pri srcu ali se ti zdijo, da so preveč nenavadne.

Hvala, Jane. :-*
Bom se potrudila interpretirati, ima pa zelo smisel.
Spraševala sem namreč za svojega očeta.
1. Je v precej slabem zdravstvenem stanju.
2. Poskrbeti moram za njegov življenjski opus.
Na nek način sta me oba odgovora razveselila.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #334 on: July 06, 2024, 12:27:51 PM »

Že vnaprej hvala!

Več storilnosti, praktičnosti in poskrbi za optimizacijo stroškov in bo vse 100%
projekta se moraš lotiti tako da spustiš potrebo po nadzoru kot prvo, kot drugo ne premišjuj 24 ur na dan obsesivno samo o tem, začni sprejemati ideje, ki ti mogoče na prvi pogled niso ravno pri srcu ali se ti zdijo, da so preveč nenavadne.

Drugič kar konkretno vprašaj, ker mene je vleko v poslovno smer. Ampak OK če pogledava za očeta kako izboljšati njegovo zdravstveno stanje je tukaj to da ga spodbujaš k storilnosti, da naj se malo premakne. Da ga prisiliš. Stroški - tukaj bi rekla da se osredotoči na eno stvar ki mu pomaga, ne potrebuje zilijon različnih. Je pa tako, če imaš letos tak solarec kot jaz, ki imam mamo z rakom pol kaj veliko ne moreva, ker sta z eno nogo saj veš kje. In je vse odvisno od njiju.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #335 on: July 06, 2024, 12:48:49 PM »

Že vnaprej hvala!

Drugič kar konkretno vprašaj, ker mene je vleko v poslovno smer. Ampak OK če pogledava za očeta kako izboljšati njegovo zdravstveno stanje je tukaj to da ga spodbujaš k storilnosti, da naj se malo premakne. Da ga prisiliš. Stroški - tukaj bi rekla da se osredotoči na eno stvar ki mu pomaga, ne potrebuje zilijon različnih. Je pa tako, če imaš letos tak solarec kot jaz, ki imam mamo z rakom pol kaj veliko ne moreva, ker sta z eno nogo saj veš kje. In je vse odvisno od njiju.

Ja, sem prebrala, da se je pri tvoji mami vrnil rak.
Ampak to v današnjih časih ni kar smrtna obsodba. Ti pošiljam moč. In mami tudi.

Pri mojem očetu ni rak, je nevrološka zadeva.
Je pa res, da ga je treba vzpodbujati, da miga. Ker bolezen povzroča kronično zaspanost, med drugim.
V življenju se je uspel izvleči že iz marsičesa. Ima 9 življenj.
Dve leti nazaj smo se pripravljali na konec, zdravniki so rekli, da ne bo več hodil, pa se je sestavil in nobenemu nič jasno.
Imela sem Jupitra na Soncu v 8.

Ne vem, kaj dejansko prinašata polno aktivirani oz. zasedeni 12. in 8. hiša, ker če gledam recimo solarce oseb, ki so šli čez hude bolezni staršev ali njihov odhod, je bilo vse kaj drugega v postavitvah.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #336 on: July 06, 2024, 12:53:38 PM »
Odvisno je seveda od same natalne, kje se nahaja vladar četrte ali desete. Pri meni sta oba pač v dvanajsti oziroma v šesti  :-X

Recimo sedaj ko je šel jupiter pri meni čez luno, se je mami rak vrnil nazaj. Ker je tudi moja luna tako postavljena.

Jaz držim pesti za tvojega očeta in upam, da bo kmalu vse OK. :-*

Moja astro karta

Online 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #337 on: July 06, 2024, 12:56:53 PM »
Tudi jaz prosim, ali lahko pogledaš, kako bo z zdravjem dveh oseb, ki jih imam v mislih. Hvala.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #338 on: July 06, 2024, 01:05:54 PM »
Odvisno je seveda od same natalne, kje se nahaja vladar četrte ali desete. Pri meni sta oba pač v dvanajsti oziroma v šesti  :-X

Recimo sedaj ko je šel jupiter pri meni čez luno, se je mami rak vrnil nazaj. Ker je tudi moja luna tako postavljena.

Hvala ti! :-*
Tudi jaz želim vse dobro tvoji mami.
Ker je šel Jupiter čez Luno, bi jaz računala na to, da ne bo tako hudo. Ker je le Jupiter.
Zagotovo zdravljenje, zdravila, bolnica... je le 12. hiša. Ampak hvala bogu z Jupitrom na rami.
Pa Jupiter v 12. v natalu naj bi bil angel varuh. Naj bo tudi v tranzitu! :-*

Še dodajam...
Glede mojega očeta je tako, da vse OK ne bo. Ker je bolezen progresivna in neozdravljiva.
Da se zavirati napredovanje, lajšati simptome, vzdrževati kondicijo, lahko pride do nekih izboljšav, vendar gre bolezen svojo pot in na dolgi rok se stanje samo slabša. Kako hitro, je pa odvisno od sreče, nekaj pa tudi od volje.
Ker je precej Neptun vključen (v njegovi karti), je najbrž tudi diagnoza vprašljiva, s tem pa tudi zdravila.

Sprožilec je bilo (najverjetneje) cepivo za Covid.
« Last Edit: July 06, 2024, 01:50:41 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #339 on: July 06, 2024, 01:25:16 PM »
Tudi jaz prosim, ali lahko pogledaš, kako bo z zdravjem dveh oseb, ki jih imam v mislih. Hvala.

popaziti na zdravje prve osebe, zaenkrat potrebuje še precej pomoči.
zdravje druge osebe bo OK.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #340 on: July 06, 2024, 01:26:01 PM »

Ker je šel Jupiter čez Luno, bi jaz računala na to, da ne bo tako hudo. Ker je le Jupiter.
Zagotovo zdravljenje, zdravila, bolnica... je le 12. hiša. Ampak hvala bogu z Jupitrom na rami.

ej ne vem, nazadnje mi je ena astrologinja rekla in potem sem še brala pri enem drugem, da je jupiter lahko po tradicionalni astrologiji tudi glasnik smrti. Glej bomo videli.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #341 on: July 06, 2024, 01:34:37 PM »

ej ne vem, nazadnje mi je ena astrologinja rekla in potem sem še brala pri enem drugem, da je jupiter lahko po tradicionalni astrologiji tudi glasnik smrti. Glej bomo videli.

Nekaj sem še dodala v svoj prejšnji post.

Ja, tudi o Jupitru kot znanilcu "odhoda" sem brala, tudi tukaj na forumu smo o tem debatirali.
Kako hudo pa je s tvojo mamo?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #342 on: July 06, 2024, 01:57:57 PM »
Zaenkrat OK. Ni pa še konec z zdravljenjem. V celoti se bo zaključilo konec julija, potem se bo pa gledalo ali jim je uspelo se vsega znebit ali ne.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #343 on: July 06, 2024, 02:07:34 PM »
Zdajle je Uran na Algolu (pred tem je šel pa jupiter čez).
Pripisuješ kaj dogajanja tudi temu?
Midve imava obe  :Ma na Algolu.
Pri meni je  :Ma vladar mojega  :Son.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #344 on: July 06, 2024, 02:27:35 PM »
O, imaš nove?

Prosim.
Kako bo šel posel?

Niso nove. Miks dveh starih. Sem ugotovila, da imam še en del kart nekje spravljen in sem sedaj dva dela skupaj združila, da imam v celoti komplet :D

Posel je zelo pomemben za temelje vašega doma, izkoristi svoje izkušnje iz preteklosti in delaj na marketingu, oglaševanju, komerciali kar vam bo prineslo veliko dela.

Veliko dela je že prineslo.
Bomo zmogli podelati?
Morda lahko računamo na kakšne okrepitve v ekipi v kratkem?
9ZK 656