Author Topic: SINASTRIJA - astrologija odnosov  (Read 46463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: SINASTRIJA - astrologija odnosov
« Reply #60 on: September 22, 2017, 11:02:18 AM »
Sanjalka kaj pa pluton konjunkcija sonce v sinastriji naprimer?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: September 22, 2017, 11:32:45 AM »
Pluton nas vedno potegne v globine, v temo, v podzemlje, z namenom,  da prepoznamo svoje temne, sencne, potlacene, skrite dele osebnosti, katere bi najraje zanikali, jih ne videli in predvsem jih ne sprejeli. Tezko se soocimo s tem, da smo tudi sami zmozni negativnih emocij. Skratka on nas potegne v to plast, da najprej to prepoznamo, nato ozavestimo in potem precistimo oz sprejmemo. Po plutonu pistanemo sele lahko cloveski, sele potem lahko razumemo delovanje teh potlacenih, sencnih vsebin in jih uporabimo kot diamant, ki je v podzemlju, kot vsi dragulji, ki so v podzemlju. Pridobimo tisto pravo, zdravo notranjo moc.
Pluton na sonce, pomeni, da se bo to sonce pocutilo nelagofno, da bo pridiljeno se soociti s svojimi lastnimi negativnimi emocijami, jih ozavestiti in pistati notranje mocnejsi, zareti pravo soncno energijo...Pluton bo odstranil vso nepotrebno navlako...
« Last Edit: September 22, 2017, 11:45:51 AM by sanjalka »
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #62 on: September 22, 2017, 11:40:42 AM »
Torej bo v partnerstvu recimo sonce tisto, ki bo ljubosumno ali bo to pluton? Ker povsod piše, da naj bi bil to pluton. Kot opazujem pri mojih starših recimo je pa ravno kontra je sonce tisto ki je ljubosumno. In teži plutonu zakaj se pogovarja z nasprotnim spolom  :laugh:
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #63 on: September 22, 2017, 11:58:59 AM »
Ja, pluton pritiska na sonce, sonce predstavlja nas ego, in ta se mora soociti sedaj s svojimi negativnimi emocijami, to je tudi ljubosumje. Zakaj sem ljubosumen?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #64 on: September 23, 2017, 08:38:05 PM »
No jaz imam kar fajn Plutonske aspekte v sinastriji, 1x  :So :op :PL in 1x  :So :kv :PL.
Besedna agresija, skozi zobe iztisnjeni stavki ipd.
Ampak jaz mrtvo hladna. Ravno pred nekaj minutami je bila taka situacija, ko je odreagiral ko idiot, potem pa obrnil naokrog in skusal drek name strest. Sem mu mirno odgovorila, da niti slucajno ne bom padla na foro in ce slucajno misli, da se bom pocutila en sam procent krivo v temle njegovem izbruhu, se lahko kar lepo slika.
Hci je videla celotno sceno.
No, trajalo je natanko eno minuto, ampak ze to je veliko, kadar gre za poskus manipulacije.
Hvala Bogu mi uspeva vsaj to, da niti enkrat samkrat (vsaj ne zavestno) nisem pomislila, da sem jaz tlele malo nora. Je poskusala veckrat tudi tasca manipulirati in veckrat precej pozabila na dejstvo, da je imel njen sine ze pred mojim casom take in podobne teatre, zato si lahko stresanje krivde name kar lepo nekam vtakne.
Sem besnela v sebi, pa se kako, jezna, da se mi sploh dogajajo te budalastine in da jih "moram poslusati". Vendar sem ohranila neko stabilno mnenje o sebi. Mi ga niso sesuli.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #65 on: June 06, 2018, 11:32:45 AM »
Ima kdo izkušnje s saturn konjunkcija severni vozel v sinastriji? Zadnje čase mi prihajajo take osebe naproti. Njihov saturn, moj severni vozel.

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #66 on: June 06, 2018, 12:42:44 PM »
Oh ja, jaz sem Saturn na SV. moje mame v 2. hiši v Ovnu.

Kaj točno te zanima?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #67 on: June 06, 2018, 12:45:49 PM »
Oh ja, jaz sem Saturn na SV. moje mame v 2. hiši v Ovnu.

Kaj točno te zanima?

o super, jaz imam tudi severni vozel v 2.hiši. OK potem je to dolgoročna "veza"...predvsem me je zanimalo, če lahko tem ljudem "zaupam". Kaj ti učiš svojo mamo ali ona tebe? Sta povezani in ali držita skupaj ali sta bolj vsaka na svojem bregu?

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #68 on: June 06, 2018, 12:55:32 PM »
Jah, učiva se kar obe, vsaka po svoje, je pa tako, da sva vsake toliko časa siti te svoje povezave (tukaj Oven čisto nič ne pomaga), se znava zelo spičit, ker se ne moreva umakniti, ampak nama je potem takoj žal. Sploh ona mi je veliko dala, se žrtvovala psihično in fizično (kar ni lahko za osebo, ki ima stelij v 11. v Dvojčkih - v bistvu sem prišla, da sem jo "prizemljila", opomnila na dolžnost, drugače bi kar letela - ampak je pa predanost in trajnost zadaj. Vse bi naredili druga za drugo in čeprav sva značajsko diametralni, so lekcije vsakodnevne, opominjajo na pogled izza površnosti).

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #69 on: June 06, 2018, 01:00:21 PM »
Torej suma sumarum se ti zdi vajin odnos stabilen in zdrav. Prepiri so pa povsod, ne gre brez njih, važno je kaj je bistvo odnosa.

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #70 on: June 06, 2018, 01:07:54 PM »
Hm ... stabilen ja, zdrav ne vedno, ga pritiskam še s svojo Venero iz 12. Zelo zadržano izražanje naklonjenosti, ona je bila vedno močen realist v smislu čustev, imam občutek, da me je kar izklesalo tako. Na vse izjemno cerebralno gleda, tudi prej me je spodbujala, kakor crkljala. Je vedno pravila, da moram vedeti, da svet ni pravljica.

Pravim ti, da se zna zgoditi, da bosta ti in oseba (osebi) sčasoma lahko začutili ujetost, skušali tudi pobegniti druga od druge, ker so to izjemno močne in težke sile, sploh če nisi kozorogast, ampak vama vez ne bo zlahka pustila. Se morata pač naučit lekcij na grdo. Jaz se jezim najmanj enkrat na dan, ker vem, da mi bo prišla na pot ob zoprnem/nepravem/težkem času, ko bi rabila prej tolažbo, kot Saturnovsko soočenje z realnostjo. To človek včasih težko zdrži - je pa neprimerno bolje, odkar sem odseljena, za obe. Kar nekaj časa je trajalo, da sva si to priznali in dovolili.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #71 on: June 06, 2018, 01:24:23 PM »
Hm ... stabilen ja, zdrav ne vedno, ga pritiskam še s svojo Venero iz 12. Zelo zadržano izražanje naklonjenosti, ona je bila vedno močen realist v smislu čustev, imam občutek, da me je kar izklesalo tako. Na vse izjemno cerebralno gleda, tudi prej me je spodbujala, kakor crkljala. Je vedno pravila, da moram vedeti, da svet ni pravljica.

Pravim ti, da se zna zgoditi, da bosta ti in oseba (osebi) sčasoma lahko začutili ujetost, skušali tudi pobegniti druga od druge, ker so to izjemno močne in težke sile, sploh če nisi kozorogast, ampak vama vez ne bo zlahka pustila. Se morata pač naučit lekcij na grdo. Jaz se jezim najmanj enkrat na dan, ker vem, da mi bo prišla na pot ob zoprnem/nepravem/težkem času, ko bi rabila prej tolažbo, kot Saturnovsko soočenje z realnostjo. To človek včasih težko zdrži - je pa neprimerno bolje, odkar sem odseljena, za obe. Kar nekaj časa je trajalo, da sva si to priznali in dovolili.

Zanimivo, bi prej od saturna pričakovala, da bo pridigal da življenje ni pravljica kot pa severni vozel.

Verjetno je pa drugače, če ta aspekt doživljaš s staršem kot pa s potencialnim partnerjem recimo.

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #72 on: June 06, 2018, 01:28:37 PM »
Haha, saj tudi res tako, če vzameš v obzir moje stanje ... je dobila lekcijo na polno.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #73 on: June 06, 2018, 01:30:38 PM »
Mogoče je zrcalila samo tvoje občutke, ki jih takrat še nisi znala izreči. Potem je pa čist notr padla  :laugh:

Moja astro karta

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #74 on: June 06, 2018, 01:42:45 PM »
Moja situacija je sama po sebi Saturnska - omejitev.