9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on October 19, 2016, 07:42:20 AMQuote from: Pika on October 18, 2016, 03:52:17 PMQuote from: Tea on October 18, 2016, 03:45:38 PMQuote from: Pika on October 18, 2016, 12:04:13 PMA smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala! Ne morem danes, Pika Mi ne potegnejo karte danes, je tak dan.Tea, sploh ni problema.Danes je pa res bolj tak dan. Vreme.Saj ta zadeva bo nekaj časa aktualna, tako da se sploh ne mudi. Ko oz. če boš začutila in boš pri volji. Hvala! Ni najboljša karta. Zdi se mi, da še ti znotraj sebe nimaš prave ideje kako bi to bilo. Morebiti s tem vprašanjem še malo počakaj.Tea, hvala.Danes ponoči, ko nisem spala, sem brskala za informacijami in se nagibam k temu, da počakamo s to odločitvijo. Tako da je odgovor kar na mestu.
Quote from: Pika on October 18, 2016, 03:52:17 PMQuote from: Tea on October 18, 2016, 03:45:38 PMQuote from: Pika on October 18, 2016, 12:04:13 PMA smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala! Ne morem danes, Pika Mi ne potegnejo karte danes, je tak dan.Tea, sploh ni problema.Danes je pa res bolj tak dan. Vreme.Saj ta zadeva bo nekaj časa aktualna, tako da se sploh ne mudi. Ko oz. če boš začutila in boš pri volji. Hvala! Ni najboljša karta. Zdi se mi, da še ti znotraj sebe nimaš prave ideje kako bi to bilo. Morebiti s tem vprašanjem še malo počakaj.
Quote from: Tea on October 18, 2016, 03:45:38 PMQuote from: Pika on October 18, 2016, 12:04:13 PMA smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala! Ne morem danes, Pika Mi ne potegnejo karte danes, je tak dan.Tea, sploh ni problema.Danes je pa res bolj tak dan. Vreme.Saj ta zadeva bo nekaj časa aktualna, tako da se sploh ne mudi. Ko oz. če boš začutila in boš pri volji. Hvala!
Quote from: Pika on October 18, 2016, 12:04:13 PMA smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala! Ne morem danes, Pika Mi ne potegnejo karte danes, je tak dan.
A smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala!
Quote from: Pika on October 19, 2016, 02:50:18 PMQuote from: Tea on October 19, 2016, 07:42:20 AMQuote from: Pika on October 18, 2016, 03:52:17 PMQuote from: Tea on October 18, 2016, 03:45:38 PMQuote from: Pika on October 18, 2016, 12:04:13 PMA smem jaz Belo Čarovnico prositi za eno vodstvo?Pred mano je neka odločitev v zvezi s hčerko. Ker gre za zelo zahtevno zadevo, kolebam, ali iti v to, podpreti in to sfurati ali ne.Hči si sicer želi. Zalogaj je precejšen, zadeva je pa marca. V tujini.Hvala! Ne morem danes, Pika Mi ne potegnejo karte danes, je tak dan.Tea, sploh ni problema.Danes je pa res bolj tak dan. Vreme.Saj ta zadeva bo nekaj časa aktualna, tako da se sploh ne mudi. Ko oz. če boš začutila in boš pri volji. Hvala! Ni najboljša karta. Zdi se mi, da še ti znotraj sebe nimaš prave ideje kako bi to bilo. Morebiti s tem vprašanjem še malo počakaj.Tea, hvala.Danes ponoči, ko nisem spala, sem brskala za informacijami in se nagibam k temu, da počakamo s to odločitvijo. Tako da je odgovor kar na mestu. ja, mislim da je bolje, da se še kaj pokaže
To!
Quote from: Maja on October 20, 2016, 07:29:30 AMTo!