Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del  (Read 216966 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« on: January 12, 2017, 04:07:49 PM »
Nov del Razlage sanj. Pa sanjajmo lepe, mirne sanje.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma 14. del
« Reply #1 on: January 12, 2017, 04:39:14 PM »
Ajaaa, Sanjalki sem odgovorila še v starem delu.

Za popestritev dneva.
Jaz sem pa danes sanjala, da sem se znašla v slovenski predsedniški palači. In tam je po stopnicah dol priskakljal naš predsednik, oblečen kot kakšen papagajček, v rožnate hlače in svetlo modro srajco. Kar mimo vseh nas je šel in se podrenjal do ene gospe, ki mu je podala plastično posodico. Bila sem presenečena, to je videl predsednik in mi povedal, da je ta gospa njegova mama in da mu je v posodici prinesla fizol, ki ga on zelo ceni. Hahahaha, še sedaj se mi smeji.

Pa na koncu odpiram nov del Sanj.

Cvetka, ali naš Pahor ni več pogrešal doma? Če katera zasleduje "Boruting", jz se krohotam od smeha, predvsem zaradi domiselnosti naših ljudi:

https://www.facebook.com/onlyborutingisreal/

Mogoče kdo še to prebere in bo po novem še: borufižoling  ;D

Kaj ti pomeni Slovenija, naše življenje in naš predsednik? Saj je že skoraj res vse skupaj smešno, primerno "havajskemu looku", ponavljanju puhlic ala papagaj in na koncu se na vse skupaj lahko samo še.... khm....

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #2 on: January 12, 2017, 06:01:07 PM »
Ajaaa, Sanjalki sem odgovorila še v starem delu.

Za popestritev dneva.
Jaz sem pa danes sanjala, da sem se znašla v slovenski predsedniški palači. In tam je po stopnicah dol priskakljal naš predsednik, oblečen kot kakšen papagajček, v rožnate hlače in svetlo modro srajco. Kar mimo vseh nas je šel in se podrenjal do ene gospe, ki mu je podala plastično posodico. Bila sem presenečena, to je videl predsednik in mi povedal, da je ta gospa njegova mama in da mu je v posodici prinesla fizol, ki ga on zelo ceni. Hahahaha, še sedaj se mi smeji.

Pa na koncu odpiram nov del Sanj.

Cvetka, ali naš Pahor ni več pogrešal doma? Če katera zasleduje "Boruting", jz se krohotam od smeha, predvsem zaradi domiselnosti naših ljudi:

https://www.facebook.com/onlyborutingisreal/

Mogoče kdo še to prebere in bo po novem še: borufižoling  ;D

Kaj ti pomeni Slovenija, naše življenje in naš predsednik? Saj je že skoraj res vse skupaj smešno, primerno "havajskemu looku", ponavljanju puhlic ala papagaj in na koncu se na vse skupaj lahko samo še.... khm....
Rena, našega predsednika se sramujem, drugega nimam reči.  Življenje mi je pa lepo, res je lepo življenje. Pa Slovenija tudi. Lepo bodi  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #3 on: January 12, 2017, 07:22:13 PM »

Rena, našega predsednika se sramujem, drugega nimam reči.  Življenje mi je pa lepo, res je lepo življenje. Pa Slovenija tudi. Lepo bodi  :-*

Eh ja, no saj je včasih malo klovnovski, sicer pa ne deluje ravno zlonamernež. Tvoje sanje so pa vseeno zanimive, zveni, kot da znaš uradne zadeve narediti zabavne.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #4 on: January 12, 2017, 10:46:39 PM »

Eh ja, no saj je včasih malo klovnovski, sicer pa ne deluje ravno zlonamernež. Tvoje sanje so pa vseeno zanimive, zveni, kot da znaš uradne zadeve narediti zabavne.  :-*
Rena, a veš, da sem res jaz tista, ki sem tako v službi kot privat ponavadi presekala mučno tišino, največkrat s šalo na svoj račun. Bravo tebi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #5 on: January 13, 2017, 02:51:21 PM »

Rena, a veš, da sem res jaz tista, ki sem tako v službi kot privat ponavadi presekala mučno tišino, največkrat s šalo na svoj račun. Bravo tebi.

In bravo tebi  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #6 on: January 23, 2017, 09:32:27 AM »
Par dni nazaj sanjala sanje, ki mi še sedaj ne gredo iz spomina...
Sanjala sem, da gledam v nebo in se čudim pojavu na nebu-planeti oz. zvezde so poplesovale po nebu kot jata ptičev in se gibale v skupinah v več smeri...pomisilila sem,da to pomeni konec sveta, da bo sedaj vse drugače...spraševala sem se kaj naj bi to pomenilo, kakšno sporočilo nosi sedaj to poplesovanje zved, bil je čudovit in obenem srhljiv pogled na nebo, ko je zgoraj kar naenkrat vse drugače, ko ni več tistega reda...in ko tako razmišljam o pomemebnem sporočilu, ki naj bi ga na našem planetu sprejeli, se na nebu pojavi številka 9543, v več različnih zaporedjih....
no tako nekako se meni dogaja med spanjem ;D

Je 9543 tvoja PIN številka?  :D

Zvezde, veliki planeti. Tisti oddaljeni, čudoviti planeti, z različnimi značilnostmi in redom gibanj, so sedaj poplesavali na nebu kot jata ptičev. Kaj starodavnega, brezčasnega, miljone let podvrženega svojemu redu, kaj mističnega, kaj skrivnostnega....ipd... se je sedaj nenadoma razgibalo, "utrgalo" in zaplesalo nori ples?

Kaj se zgodi, ko ni več reda? Kaj ti red pomeni?

Kako se znajdeš, ko se red nenadoma spremeni v nekaj čisto novega, utrganega?

Kaj se zgodi, ko se oni na vrhu, ki predstavljajo duhovno, vse-vidno in brez časno nenadoma popolnoma spremenijo?

9 + 5 + 4 + 3 = 21 = 3

Kje ste skupina 4-h? Kdo je vodilni, 9? Kdo predstavlja 3? Kdo podpira vse 4? Kdo je zraven 5.člen? In še in še se lahko poigravaš s temi številkami? Lahko tudi zaigraš loto  :laugh:

Uf, hvala Rena za razlago :-*
Ne vem kako mi je tole ušlo ::)
Hm, ni moja pin koda, te številke če seštejem zadnje 3 je seštevek 12 in spredaj 9.
To bi lahko pomenilo zaključek nečesa starega in začetek novega.
V sanji je bil občutek duhovnega....nečesa večjega od nas ljudi...
Kaj mi pomeni red? Ma, nisem ne vem kako obsedena z redom, delujem bolj po navdihu, občutku....
Sama sem nekako začutila tisto spoznanje, ko veš, da smo le majhna pikica v vesolju, težko opišem, gre pa definitivno za neko duhovno spoznanje..
Bila je čista harmonija, skaldnost, lepota, ta ples planetov, skratka tisti vauuuuu efekt, ko vidiš nekaj tako božanskega....

Aha, razumem. Mogoče  nisem mislila toliko red, kot tradicija, veličastnost, starodavnost...nekaj kar se giba po svojih tirnicah, ne glede na čustva, dogodke, what ever...  In sedaj se je vse to razgibalo in zaplesalo nori ples. Definitivno je prizor Sprememba. Zato sem razmišljala o vzporednici pri tebi...

:-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #7 on: January 23, 2017, 11:25:34 AM »
Par dni nazaj sanjala sanje, ki mi še sedaj ne gredo iz spomina...
Sanjala sem, da gledam v nebo in se čudim pojavu na nebu-planeti oz. zvezde so poplesovale po nebu kot jata ptičev in se gibale v skupinah v več smeri...pomisilila sem,da to pomeni konec sveta, da bo sedaj vse drugače...spraševala sem se kaj naj bi to pomenilo, kakšno sporočilo nosi sedaj to poplesovanje zved, bil je čudovit in obenem srhljiv pogled na nebo, ko je zgoraj kar naenkrat vse drugače, ko ni več tistega reda...in ko tako razmišljam o pomemebnem sporočilu, ki naj bi ga na našem planetu sprejeli, se na nebu pojavi številka 9543, v več različnih zaporedjih....
no tako nekako se meni dogaja med spanjem ;D

Je 9543 tvoja PIN številka?  :D

Zvezde, veliki planeti. Tisti oddaljeni, čudoviti planeti, z različnimi značilnostmi in redom gibanj, so sedaj poplesavali na nebu kot jata ptičev. Kaj starodavnega, brezčasnega, miljone let podvrženega svojemu redu, kaj mističnega, kaj skrivnostnega....ipd... se je sedaj nenadoma razgibalo, "utrgalo" in zaplesalo nori ples?

Kaj se zgodi, ko ni več reda? Kaj ti red pomeni?

Kako se znajdeš, ko se red nenadoma spremeni v nekaj čisto novega, utrganega?

Kaj se zgodi, ko se oni na vrhu, ki predstavljajo duhovno, vse-vidno in brez časno nenadoma popolnoma spremenijo?

9 + 5 + 4 + 3 = 21 = 3

Kje ste skupina 4-h? Kdo je vodilni, 9? Kdo predstavlja 3? Kdo podpira vse 4? Kdo je zraven 5.člen? In še in še se lahko poigravaš s temi številkami? Lahko tudi zaigraš loto  :laugh:

Uf, hvala Rena za razlago :-*
Ne vem kako mi je tole ušlo ::)
Hm, ni moja pin koda, te številke če seštejem zadnje 3 je seštevek 12 in spredaj 9.
To bi lahko pomenilo zaključek nečesa starega in začetek novega.
V sanji je bil občutek duhovnega....nečesa večjega od nas ljudi...
Kaj mi pomeni red? Ma, nisem ne vem kako obsedena z redom, delujem bolj po navdihu, občutku....
Sama sem nekako začutila tisto spoznanje, ko veš, da smo le majhna pikica v vesolju, težko opišem, gre pa definitivno za neko duhovno spoznanje..
Bila je čista harmonija, skaldnost, lepota, ta ples planetov, skratka tisti vauuuuu efekt, ko vidiš nekaj tako božanskega....

Aha, razumem. Mogoče  nisem mislila toliko red, kot tradicija, veličastnost, starodavnost...nekaj kar se giba po svojih tirnicah, ne glede na čustva, dogodke, what ever...  In sedaj se je vse to razgibalo in zaplesalo nori ples. Definitivno je prizor Sprememba. Zato sem razmišljala o vzporednici pri tebi...

:-*

ja, tudi jaz...
trenutno vidim spremembo v partnerskem odnosu, ki je definitivno doživel spremembo, ki vključuje duhovno dimenzijo...
hvala renčica :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #8 on: January 28, 2017, 07:22:19 PM »
Kaj pa pomeni dvigalo?
Sem sanjala da sem se peljala v dvigalu....v naslednjem delu sanj pa z avtom po ful strmem pobočju navzgor. Bilo je ozko, ful vijugasto, ful zasneženo in spolsko....pa sem prilezla gor. Najprej sem se sicer ustavila pod klancem in sparkirala avto, pol sem pa se vseeno opogumila in šla "v akcijo", ter uspela priti na vrh.
Prav tako je bilo z dvigalom....
Bilo je sila čudno in nevarno, ampak sem šla...in se pripeljala na vrh  :laugh:

"Ne boj se lezti proti vrhu?"
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #9 on: January 28, 2017, 08:23:44 PM »
Bljaaaaaaaaaaaaak, sanje o dvigalu. Ne vem, kakšne so bile tvoje, ampak moje so bile vedno grozne, ko so bile o dvigalih.  :-X
Potem pa samo še tisti helikopter, ki me povsod vidi, pride ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #10 on: January 29, 2017, 04:13:12 PM »
Kaj pa pomeni dvigalo?
Sem sanjala da sem se peljala v dvigalu....v naslednjem delu sanj pa z avtom po ful strmem pobočju navzgor. Bilo je ozko, ful vijugasto, ful zasneženo in spolsko....pa sem prilezla gor. Najprej sem se sicer ustavila pod klancem in sparkirala avto, pol sem pa se vseeno opogumila in šla "v akcijo", ter uspela priti na vrh.
Prav tako je bilo z dvigalom....
Bilo je sila čudno in nevarno, ampak sem šla...in se pripeljala na vrh  :laugh:

"Ne boj se lezti proti vrhu?"

Imas obcutek, da se tezko prebijas po svoji poti proti vrhu? Kaj tebi pomeni vrh, cilj?
Kaj trenutno v zivljenju je tako tezko, ozko, ovinkasto, spolzko, hladno?
Avto-nacin kako vozimomskozi zivljenje.
Pot proti vrhu-cudna in nevarna?
Predvsem poisci odgovor kaj tebi pomeni vrh?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #11 on: January 29, 2017, 04:15:46 PM »
Bljaaaaaaaaaaaaak, sanje o dvigalu. Ne vem, kakšne so bile tvoje, ampak moje so bile vedno grozne, ko so bile o dvigalih.  :-X
Potem pa samo še tisti helikopter, ki me povsod vidi, pride ...

Helikopter-razum, um...
Nekaj kar je v zraku, je v umu, razumu. Element zrak je vedno povezan z miselnim, razumskim delom, tudi svoboda, tudi beg iz zemeljske realnosti v zrak...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: January 30, 2017, 10:58:04 AM »
Pretresljive sanje sem imela danes. Da je med porodom umrla moja kolegica. Tako sem jokala, da nisem prišla do sape, srce me je bolelo. Ko sem se zbudila, sem se držala za srce in olajšanje ob spoznanju, da so bile sanje, je bilo neizmerno.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #13 on: January 30, 2017, 11:08:06 AM »
Pretresljive sanje sem imela danes. Da je med porodom umrla moja kolegica. Tako sem jokala, da nisem prišla do sape, srce me je bolelo. Ko sem se zbudila, sem se držala za srce in olajšanje ob spoznanju, da so bile sanje, je bilo neizmerno.

Te mogoče v resnici kaj skrbi za to kolegico?
Drugače pa lahko kaže na strah, da bi nekaj kar se na novo rojeva, umrlo tik preden se dokončno rodi?
Delaš mogoče na kakšnem novem življenjskem projektu? Je kaj takega, kar naj bi se na novo rodilo?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #14 on: January 30, 2017, 11:19:21 AM »
Uf ja bejbe, nekaj časa nič ne sanjate, ko pa, nanizate same izredne dogodke   ???. Drugače razmišljam tudi v smislu Sanjalkinih odgovorov... Dvigalo je itak simbol, da nekaj iz podzavesti prihaja na plano, do zavestnega...Enako, avto - "voziti življenje", spet vzpon navzgor. Iz česa ven se je treba izkopat, splezat, dvignit? Optimistično pa je, da se, Gloria nisi bala it do konca. Tako da, kje si skoraj pred ciljem?

Pika, uf uf...  :-\ Kaj opuščaš, vendar zelo težko in je tukaj na delu navezanost? Če bi se postavila v pozicijo, da si zamisliš pred sabo to kolegico kot da jo gledaš na filmskem platnu, nato v mislih greš v scenarij, da odigraš njeno življenje, kaj počne, kaj govori, kaj mora premagat, kako živi... ? Se pravi, postaviš se v njeno vlogo, vendar, kot da jo gledaš pred sabo. Če boš to naredila, se nato vprašaš, kje je skupna točka z dogajanjem v tvojem življenju. Mogoče se ti kaj zanimivega utrne.

Jz pa že dve noči sanjam (pa ne celo noč no, eno rundo sanj samo)...khm....khmmmmm....amm.... ;D...eeeee... :embarrassed:  to, kar bi še najbolj prav imenovali romantičen film za odrasle  :laugh: