9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on August 01, 2017, 02:14:44 PMAl pa venera na AC...jaz zmer dober zgledam Pa še dvojček si, ti boš še pri 90-ih skakala, plesala, popevala in ljudje bodo mislili, da imaš 50 let
Al pa venera na AC...jaz zmer dober zgledam
Quote from: cvetka on August 01, 2017, 04:39:38 PMPa še moj pogled na v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.Ja, se strinjam. Ker smo že sami malo čudni, nam ni nič čudno.
Pa še moj pogled na v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.
Quote from: sasa on August 01, 2017, 04:47:35 PMQuote from: cvetka on August 01, 2017, 04:39:38 PMPa še moj pogled na v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.Ja, se strinjam. Ker smo že sami malo čudni, nam ni nič čudno. A zato me nič ne preseneti. mi sedi malo za ASC v prvi hiši.
Quote from: Jernej on August 02, 2017, 10:33:11 PMQuote from: sasa on August 01, 2017, 04:47:35 PMQuote from: cvetka on August 01, 2017, 04:39:38 PMPa še moj pogled na v konjunkciji z ASC, ima ga moj starejši sin. Velika toleranca ga odlikuje, nič mu ni čudno. Kljub svojim letom, dobrih 35, zgleda mladenič. Pa ne leta z gatami na glavi, kljub temu, da je samski.Ja, se strinjam. Ker smo že sami malo čudni, nam ni nič čudno. A zato me nič ne preseneti. mi sedi malo za ASC v prvi hiši. Pa ne samo to, da te nič ne preseneti, tudi moti te nič, vse je prav . a je tako?
Vesta, nisem posesivna in prepirljivka, saj zato sem napisala, da je po mojem mnenju zmota astro razmišljanje o osebah, ki imamo Marsa v 8 hiši. Lepo bodi .
Še to, da imam res naporen T kvadrat med P, in (nekaj podobnega kot od Saše mož, danes prebrano ), pa mi ga močno radira ASC v tehtnici.
Quote from: cvetka on August 12, 2017, 04:58:26 PMŠe to, da imam res naporen T kvadrat med P, in (nekaj podobnega kot od Saše mož, danes prebrano ), pa mi ga močno radira ASC v tehtnici.Verjemi, mojemu možu se pozna, ko butne vse ven. Je pa vseeno riba.