Maja,
če boš slučajno pri kartah in imela čas, bi te prosila za vpogled.
Nek projekt me zelo bremeni, skrbi. Danes sem kar slabo spala od tega.
Vprašala bi, ali je smiselno nadaljevanje projekta ali je boljše, da najdem zamenjavo, ki jo imam v mislih. Mi kljub številnim obveznostim lahko uspe, da ga izpeljem?
Že vnaprej hvala! 
Tale projekt si začela z velikim veseljem in pričakovanji in na začetku se ti ni zdelo, da lahko pride do komplikacij. Morda si nanj celo gledala, kot na nekaj enostavnega, kar lahko z lahkoto izpelješ, potem pa je prišlo do precej hudih nepričakovanih sprememb.
Ja, lahko ti uspe, trenutno mi pokaže, da si kar precej odločena, da to izpelješ. Naprej te žene velika mera ponosa, moči, hkrati pa zaupaš v svoje sposobnosti in nočeš kloniti pod obremenitvami. Naj pa povem, da ne bo šlo lahko, veliko breme prevzemaš nase in veliko truda bo treba vložiti v projekt.
Odločitev je na tvoji strani, ampak meni se zdi, da se boš odločila tole gnati naprej.
Ojla Maja, hvala ti, srce si!

Je pa tako, da v projekt nisem šla z nekim hudim veseljem in sem ga v bistvu na začetku zavrnila, ravno iz razloga, ker je časa na razpolago malo, imam preveč drugih obveznosti in nisem si predstavljala, da bi mi sploh lahko zneslo. Daleč od tega, da bi se mi zdel enostaven; posegam na področje, ki ga nisem vajena.
Tukaj je naročnik, ki tako zaupa v moje sposobnosti, da od izbire ne želi odstopiti, mogoče karte kažejo nanj.
Se je pa včeraj zvečer obrnilo pozitivno in sem se odločila, da izpeljem. Zalogaj je precejšen in dela je že in še bo veliko.
Hvala ti!