Author Topic: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 86889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
Re: Tarot XIX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #510 on: September 01, 2018, 10:12:40 AM »
Maja, bi lahko karto za moja čustva prosim?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #511 on: September 02, 2018, 08:47:57 AM »
Maja, bi lahko karto za moja čustva prosim?

Izvlekla sem Obešenca. Kaže na stagnacijo, ki se vleče že določen čas. Poskušaš se prilagoditi, a ti okoliščine same ne dajejo občutka zadovoljstva. Lahko pa izkoristiš tole za osebno transformacijo. Rast skozi težke izkušnje je običajno bolj učinkovita ...
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #512 on: September 02, 2018, 09:32:42 AM »
Hvala Maja, sonček si. Mene pa čaka še veliko dela, upam na najboljše.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #513 on: September 07, 2018, 11:48:00 AM »
Maja,
če boš slučajno pri kartah in imela čas, bi te prosila za vpogled.
Nek projekt me zelo bremeni, skrbi. Danes sem kar slabo spala od tega.
Vprašala bi, ali je smiselno nadaljevanje projekta ali je boljše, da najdem zamenjavo, ki jo imam v mislih. Mi kljub številnim obveznostim lahko uspe, da ga izpeljem?
Že vnaprej hvala!  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #514 on: September 08, 2018, 09:04:06 AM »
Maja,
Vprašala bi, ali je smiselno nadaljevanje projekta ali je boljše, da najdem zamenjavo, ki jo imam v mislih. Mi kljub številnim obveznostim lahko uspe, da ga izpeljem?

Tale projekt si začela z velikim veseljem in pričakovanji in na začetku se ti ni zdelo, da lahko pride do komplikacij. Morda si nanj celo gledala, kot na nekaj enostavnega, kar lahko z lahkoto izpelješ, potem pa je prišlo do precej hudih nepričakovanih sprememb.
Ja, lahko ti uspe, trenutno mi pokaže, da si kar precej odločena, da to izpelješ. Naprej te žene velika mera ponosa, moči, hkrati pa zaupaš v svoje sposobnosti in nočeš kloniti pod obremenitvami. Naj pa povem, da ne bo šlo lahko, veliko breme prevzemaš nase in veliko truda bo treba vložiti v projekt.
Odločitev je na tvoji strani, ampak meni se zdi, da se boš odločila tole gnati naprej.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #515 on: September 08, 2018, 09:36:56 AM »
Maja,

Tale projekt si začela z velikim veseljem in pričakovanji in na začetku se ti ni zdelo, da lahko pride do komplikacij. Morda si nanj celo gledala, kot na nekaj enostavnega, kar lahko z lahkoto izpelješ, potem pa je prišlo do precej hudih nepričakovanih sprememb.
Ja, lahko ti uspe, trenutno mi pokaže, da si kar precej odločena, da to izpelješ. Naprej te žene velika mera ponosa, moči, hkrati pa zaupaš v svoje sposobnosti in nočeš kloniti pod obremenitvami. Naj pa povem, da ne bo šlo lahko, veliko breme prevzemaš nase in veliko truda bo treba vložiti v projekt.
Odločitev je na tvoji strani, ampak meni se zdi, da se boš odločila tole gnati naprej.

Ojla Maja, hvala ti, srce si! :-* :-*
Je pa tako, da v projekt nisem šla z nekim hudim veseljem in sem ga v bistvu na začetku zavrnila, ravno iz razloga, ker je časa na razpolago malo, imam preveč drugih obveznosti in nisem si predstavljala, da bi mi sploh lahko zneslo. Daleč od tega, da bi se mi zdel enostaven; posegam na področje, ki ga nisem vajena.
Tukaj je naročnik, ki tako zaupa v moje sposobnosti, da od izbire ne želi odstopiti, mogoče karte kažejo nanj.
Se je pa včeraj zvečer obrnilo pozitivno in sem se odločila, da izpeljem. Zalogaj je precejšen in dela je že in še bo veliko.
Hvala ti! :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #516 on: September 17, 2018, 11:08:38 AM »
Maja, če bo čas in volja te prosim za eno karto.
Kaj me čaka?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #517 on: September 17, 2018, 11:12:05 AM »
Kaj me čaka?

Seveda.
2 diska. Dobro bo. Dobro se boš znašla s tistim, kar ti bo dano na razpolago. In niti ne bo težko, proces bo pravi užitek, igra.
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #518 on: September 17, 2018, 11:19:59 AM »
Kaj me čaka?

Seveda.
2 diska. Dobro bo. Dobro se boš znašla s tistim, kar ti bo dano na razpolago. In niti ne bo težko, proces bo pravi užitek, igra.

Fino fajn.
Hvala.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #519 on: September 17, 2018, 11:21:06 AM »
Naj bo res tako!
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #520 on: September 17, 2018, 03:48:13 PM »
Maja, lepo prosim še zame, če imaš čas.
Isto vprašanje. Kaj me čaka?
Hvala ti.  :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #521 on: September 18, 2018, 01:20:37 PM »
Maja, lepo prosim še zame, če imaš čas.
Isto vprašanje. Kaj me čaka?
Hvala ti.  :-*

Dokončevanje že začetih zadev. Ne odnehaj tik pred koncem. 7 diskov sem potegnila. ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #522 on: September 25, 2018, 02:52:43 PM »
Maja prosim :-*

Ta mesec pa ni 5 palic, kot prejšnja dva.  :laugh:
7 diskov za september. Nedokončano bo dobilo epilog. Dolgo si se trudila za tisto, kar lahko zdaj dokončaš. Deloven, aktiven in tudi produktiven mesec.

ja, pa je res tako bilo...
bila sem zelo delavna, aktivna, a tudi zelo produktivna...
imela sem predavanja, ki so bila zelo dobro obiskana in sprejeta..res lep odziv...
hvaležna, da sem našla tisto kar me res izpolnjuje :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #523 on: November 15, 2018, 11:13:26 AM »
Maja,

Ojla Maja, hvala ti, srce si! :-* :-*
Je pa tako, da v projekt nisem šla z nekim hudim veseljem in sem ga v bistvu na začetku zavrnila, ravno iz razloga, ker je časa na razpolago malo, imam preveč drugih obveznosti in nisem si predstavljala, da bi mi sploh lahko zneslo. Daleč od tega, da bi se mi zdel enostaven; posegam na področje, ki ga nisem vajena.
Tukaj je naročnik, ki tako zaupa v moje sposobnosti, da od izbire ne želi odstopiti, mogoče karte kažejo nanj.
Se je pa včeraj zvečer obrnilo pozitivno in sem se odločila, da izpeljem. Zalogaj je precejšen in dela je že in še bo veliko.
Hvala ti! :-*

Dajem feedback na tole. :)
Uspela sem izpeljati. Sva si razdelili delo s kolegico. Bilo je stresno, tudi nekaj neprespanih noči, ampak smo zmogli.
Še do sobote moram sicer biti na stand by-ju, da vskočim, če bo še karkoli, drugače sem pa s svojim delom zaključila.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #524 on: November 15, 2018, 11:30:39 AM »
Si razturala?  8)
9ZK 656