Author Topic: Vestine astrološke analize  (Read 13191 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vesta

• Mojster
Vestine astrološke analize
« on: August 26, 2017, 10:36:24 AM »
Tukaj lahko vsakdo, ki ga karkoli zanima, objavi vprašanje, drugim v izkušnjo, meni v vajo. Se bom potrudila, da redno odpisujem, bo pa seveda kakšen dan, ko ne bom razpoložena za analize, tako da je treba vzeti slednje v zakup. Če bo oseba v kratkem času postavila več vprašanj, bom urejala po liniji 'pravično za vse', torej, da bodo vsi imeli enako količino možnosti. Sproti bom pisala tudi info lestvico, da ostanem na liniji in kakšnega ne preskočim.  ;)

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Vestine astrološke analize
« Reply #1 on: August 26, 2017, 10:50:03 AM »
Jes se z veseljem fockas za Vestine nasvete. 🤗 bom kr dve vprasanji postavla, dost splosni, sam mi bodo odgovori pomagal mau jadrat zdele. Prvo je glede kariere in s tem povezanih financ: kako mi kej kaze v naslednjem letu, bo kej lazje k v zadnjih petih letih? In drugo je za partnerske odnose, kar sva ze neki gledale: na  kaj rabm bit v naslednjem letu posebej pozorna oz. ce se bodo stvari izboljsale na osebnem podrocju? Hvala ti vnaprej! :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #2 on: August 26, 2017, 11:05:04 AM »
Se pridružujem tudi jaz, zelo hvaležna.
Ko ravno meljem v tej smeri... Kje je tisti hakelj, ki pri meni tolikokrat povzroči, da se v poslu zaplete in se posel ne odvije?
Niso samo negativne izkušnje, seveda ne. Je ogromno dobrih izkušenj in blagoslovov, uspehov.
Ampak pri poslih pa tolikokrat...ko so stvari že tik pred zdajci, se nekaj zalomi,magar nekomu crkne stroj in stvar propade.
Zdajle recimo (potrjeno in pred izkušenimi pričami) nisem v komunikaciji naredila nobene napake, pa je spet na koncu en drek. Skrbi me celo, da gre za krajo.
Hvala, Vesta!  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #3 on: August 26, 2017, 11:27:29 AM »
Jes se z veseljem fockas za Vestine nasvete. 🤗 bom kr dve vprasanji postavla, dost splosni, sam mi bodo odgovori pomagal mau jadrat zdele. Prvo je glede kariere in s tem povezanih financ: kako mi kej kaze v naslednjem letu, bo kej lazje k v zadnjih petih letih? In drugo je za partnerske odnose, kar sva ze neki gledale: na  kaj rabm bit v naslednjem letu posebej pozorna oz. ce se bodo stvari izboljsale na osebnem podrocju? Hvala ti vnaprej! :-*

1. Ti imaš itak posebno dispozicijo, ker sta v 2. hiši tako  :NE kot  :U, oba rx, kar pomeni, da je vzdrževanje stalnega dohodka zate zelo težko in se spreminja iz dneva v dan. Dejstvo, da je 2. hiša v   :st, katere vladar je  :J v  :vo, gre najverjetneje za kakšno raziskovanje v tujini, vendar je tu problem  :J v :op z MC, ki ti lahko da bistveno manj prepoznavnosti, kot si je zaslužiš, omejena si na vlogo 'izvršilca'. Dodaten problem ti predstavljata  :ki in  :Ma v osmi, ki  :op  :Sa, kar pomeni, da denarja, ki ga dobiš, pogosto ne porabiš zase in žrtvuješ svoje potrebe za druge, hkrati pa ti pogosto primanjkuje samozavesti, da bi nekoga 'pocukala za rokav' in se tako 'prodajala', izpod časti ti je. Trenutno ti je še prog. :Sa zafrkaval z  :U, hvala bogu je šel zdaj direktno, tako da bo situacija vsaj za nekaj mesecev boljša v roku par tednov. Opozorila bi te na  :op  :J in  :Me na koncu oktobra, hkrati pa še na  :kv med tranzitnim in natalnim  :J ... priložnosti bodo, ampak je zelo pomembno, da ohraniš trezno glavo, ker  :J vpliva tudi na 4. hišo bo to morda pomenilo prelaganje družinskih obveznosti na koga drugega, konkretneje lahko tudi partnerja (to podpira tudi progresivna  :Lu:kon s prog.  :So in prog.  :Lu:kv:PL naslednje leto), da se bo posel lahko odvil, bo pa intenzivno, ker se cikel začne s  :PL. Leti 2018 in 2019 bosta zate obetavni, ker bo benefik delal same dobre aspekte k materialnim planetom ( :Ve:PL:Sa - čeprav se bo tukaj  :op:Me kazala tudi kot pomanjkanje energije, zagona), a na dolgi rok se ti bo splačalo. Zadnjih par let si imela same težke tranzite tako na  :NE kot  :U, kar te je izželo,  :J pa je oral h 'plodnemu obdobju. Skratka, +.

2. Osebni odnosi bodo ostali nekako na isti temi, s to spremembo, da boš morda v sebi začutila notranjo moč za spremembe, ki jih boš tudi suvereno izrazila. Partnerju boš postavila ultimat, ki vaju bo oba stresel, njega še toliko bolj, ker te ni tako dojemal. Spremenila se boš iz pasivne v aktivno, kar se bo lahko zaznalo na več področjih, če bosta delala, konstruktivno.  :Sa se bo v  :J dotikal  :Sa in  :Me, končno bo prišlo do pogovora, ki si ga dolgo držala v sebi, pa tudi do določenih dogovorih - razmerje bo ali pa ne bo prestalo testa, to bo v marcu 2018 jasno, glede na to, da bo  :Sa:op prog.  :So lahko pride tudi do ločitve, novega začetka, saj boš s tranziti  :J veliko bolj intuitivna glede lastnega užitka. Moj nasvet zate je, da v tistem obdobju poslušaš svojo intuicijo, povedala ti bo, kaj je prav, pa tudi od izkušnje boš ozrelila, zato se je v vsakem primeru veseli.

Srečno  :-* :-*
« Last Edit: August 26, 2017, 07:29:48 PM by Vesta »

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #4 on: August 26, 2017, 11:42:40 AM »
Moja draga Vesta, touche. :-* Ti pa obvezno podam tudi feedback.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #5 on: August 26, 2017, 11:44:51 AM »
Ko ravno meljem v tej smeri... Kje je tisti hakelj, ki pri meni tolikokrat povzroči, da se v poslu zaplete in se posel ne odvije?
Niso samo negativne izkušnje, seveda ne. Je ogromno dobrih izkušenj in blagoslovov, uspehov.
Ampak pri poslih pa tolikokrat...ko so stvari že tik pred zdajci, se nekaj zalomi,magar nekomu crkne stroj in stvar propade.
Zdajle recimo (potrjeno in pred izkušenimi pričami) nisem v komunikaciji naredila nobene napake, pa je spet na koncu en drek. Skrbi me celo, da gre za krajo.

Pika, problematična je  :kon retrogradnega  :Me in  :ki na 2./8. osi v  :ov, ki :op  :U:te. Polepša ga še  :PL na 0 stopinji  :te, ki je itak znak nekega cikla, prenešenega iz prejšnjega življenja, v tem se očitno orientira na zadeve v povezavi s poslom. Z vsemi drugimi konfiguracijami, ki sem jih omenila, so nakazane pogoste težave s poslovnimi partnerji (8. so drugi, 2. si ti), sabotaže, sicer ne nujno v okviru zlobe, preprosto se tudi zgodi, da imaš opravka z nezrelimi klienti, ki se maščujejo, ker niso dosegli svojega. Iz njih lahko poslovanje s tabo izvleče tudi najslabše, hkrati pa tudi opozarja na projekcijo, da mogoče niso dovolj sposobni ( :ki:ov manjka ozaveščena samozavest), kar sproži obrambni mehanizem. 8. hiša skupaj z 11. vlada mehanizaciji,  :ki in rx  :Me tam v  :ov, pa še  :op z :U, tehnologijo) ... to je pa odgovorno za tovrstne kikse.
« Last Edit: August 26, 2017, 12:02:22 PM by Vesta »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #6 on: August 26, 2017, 12:11:45 PM »
Draga Vesta, jaz bi pa vprašala, na kakšen način bi lahko prihranila več denarja, kot ga.
Rada imam neko podlago, varnost, tisto, za vsak slučaj, rada pa tudi živim sproti in ne hranim za čas, ko mogoče sploh živa ne bom več.  :laugh:
9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #7 on: August 26, 2017, 12:30:07 PM »
Draga Vesta, jaz bi pa vprašala, na kakšen način bi lahko prihranila več denarja, kot ga.
Rada imam neko podlago, varnost, tisto, za vsak slučaj, rada pa tudi živim sproti in ne hranim za čas, ko mogoče sploh živa ne bom več.  :laugh:

Maja, 11. hiša so tabele, notri imaš  :Sa:Sk (finance), svoje prihodke lahko detajlno urejaš preko tabel in ostalih funkcij, ki so podprte z  :vo tehnologijo ... Pomembno je, da imaš nad stvarmi pregled, ter si pozorna na detajle. Ker je  :vo matematično znamenje, si lahko stroške porazdeliš po deležih: določiš, koliko od plače bo šlo za stanovanjske stroške, koliko za osebne potrebe, koliko za zabavo in koliko za varčevanje. Npr., pravijo, da je idealno razmerje 35:40:10:15  :) Samodiscipline ti pa ne manjka, prav tako zmožnosti, da živiš znotraj svojih potreb.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #8 on: August 26, 2017, 12:48:19 PM »
Draga Vesta, ti si mi, odkar si se pridružila forumu, toliko pomagala, da bom ti iskreno hvaležna...zmeraj. :-*

Bi pa tudi jaz prosila za odgovor.
Zanima me glede službe. Lahko pričakujem v tem ali naslednjem letu službo, kot si jo želim in jo že dlje časa tudi iščem in vztrajno čakam nanjo?

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #9 on: August 26, 2017, 01:01:25 PM »

Maja, 11. hiša so tabele, notri imaš  :Sa:Sk (finance), svoje prihodke lahko detajlno urejaš preko tabel in ostalih funkcij, ki so podprte z  :vo tehnologijo ... Pomembno je, da imaš nad stvarmi pregled, ter si pozorna na detajle. Ker je  :vo matematično znamenje, si lahko stroške porazdeliš po deležih: določiš, koliko od plače bo šlo za stanovanjske stroške, koliko za osebne potrebe, koliko za zabavo in koliko za varčevanje. Npr., pravijo, da je idealno razmerje 35:40:10:15  :) Samodiscipline ti pa ne manjka, prav tako zmožnosti, da živiš znotraj svojih potreb.

Hvala.
Vidim, da imam trenutno razmerje za varčevanje skoraj na € točno, glede na tole razdelitev.  ;D
Mogoče bom ta odstotek povišala, se mi ne bo poznalo toliko.
Pregled pa tudi funkcionira. Spletna banka mora bit.  8)

9ZK 656

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #10 on: August 26, 2017, 01:53:22 PM »
Draga Vesta, ti si mi, odkar si se pridružila forumu, toliko pomagala, da bom ti iskreno hvaležna...zmeraj. :-*

Bi pa tudi jaz prosila za odgovor.
Zanima me glede službe. Lahko pričakujem v tem ali naslednjem letu službo, kot si jo želim in jo že dlje časa tudi iščem in vztrajno čakam nanjo?

Ksenija, ambivalentno situacijo imava. Ni mi všeč, da ti bo šel takrat  :U čez MC, pa še  :NE se ti je ravno postavil v  :op z natalnim  :So, oboje bo trajalo vse do februarja 2020. V pozitivni smeri bo šla progresivna  :Lu:sek:Ve, tlakoval jo bo  :J v  :kon z IC, tako da moj odgovor je NE, kar se tiče najdbe dela v tem poklicu, ki ga trenutno iščeš. Vidim pa, da se zate pripravlja obdobje sprememb, ki bo zelo spremenil tvoje dojemanje dela (4. bo šla v 6.), lahko, da se boš odločila za delo doma, ali pa za drastično spremembo poklica, kar te bo sicer v začetku navdalo s strahom ( :NE bo šel na  :Me), a se bo izkazala za čudovito izkušnjo. V poštev pridejo predvsem  :U in  :NE dela, kreativnost, ki si jo prej zatajila, mogoče celo poglobitev v duhovne vede ... kakšne stalne zaposlitve na področju javne sfere tvojega poklica pa ne zaznavam, žal.

Offline Manja

• Veteran
« Reply #11 on: August 26, 2017, 02:00:47 PM »
Hvala, Vesta. :-* Že to, da se pripravljajo spremembe, je bolje kot sedanje stanje.
Kaj pa to bo, se pa pustimo presenetit. :) Vsekakor pa sporočim.. Že to, ki si mi takrat, ko si prvič gledala mojo karto, rekla, da oktobra prihajajo boljši časi, me navdaja z upanjem. :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 26, 2017, 09:14:43 PM »

Pika, problematična je  :kon retrogradnega  :Me in  :ki na 2./8. osi v  :ov, ki :op  :U:te. Polepša ga še  :PL na 0 stopinji  :te, ki je itak znak nekega cikla, prenešenega iz prejšnjega življenja, v tem se očitno orientira na zadeve v povezavi s poslom. Z vsemi drugimi konfiguracijami, ki sem jih omenila, so nakazane pogoste težave s poslovnimi partnerji (8. so drugi, 2. si ti), sabotaže, sicer ne nujno v okviru zlobe, preprosto se tudi zgodi, da imaš opravka z nezrelimi klienti, ki se maščujejo, ker niso dosegli svojega. Iz njih lahko poslovanje s tabo izvleče tudi najslabše, hkrati pa tudi opozarja na projekcijo, da mogoče niso dovolj sposobni ( :ki:ov manjka ozaveščena samozavest), kar sproži obrambni mehanizem. 8. hiša skupaj z 11. vlada mehanizaciji,  :ki in rx  :Me tam v  :ov, pa še  :op z :U, tehnologijo) ... to je pa odgovorno za tovrstne kikse.

Draga Vesta, najlepša hvala.
Se nekako zavedam napisanega, vseeno je dobro prebrati, ker povezav v karti na ta način sama nisem našla.
Mogoče, če boš utegnila (ampak res, če ti ne bo odveč, ker te kar precej gnjavim), bi dodala podvprašanje, ki se ga prej nisem spomnila.
Kaj lahko naredim, glede na karto, da kak biznis vseeno izpeljem, brez da se "vsi" v gate userjejo, pismu no, saj nisem noben zmaj. :(
Saj vendar na svetu ne obstajajo samo nezreli klienti, ampak očitno jaz privlačim nedonošenčke.
Tale zadnji po mojem piska ko evnuh, tako sem ga kastrirala. (Ampak res šele na koncu, ko je šel močno čez vse meje).
Hvala ti! :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #13 on: August 27, 2017, 12:13:15 AM »
Tukaj lahko vsakdo, ki ga karkoli zanima, objavi vprašanje, drugim v izkušnjo, meni v vajo. Se bom potrudila, da redno odpisujem, bo pa seveda kakšen dan, ko ne bom razpoložena za analize, tako da je treba vzeti slednje v zakup. Če bo oseba v kratkem času postavila več vprašanj, bom urejala po liniji 'pravično za vse', torej, da bodo vsi imeli enako količino možnosti. Sproti bom pisala tudi info lestvico, da ostanem na liniji in kakšnega ne preskočim.  ;)

Jaz bi dodal le še da se podobne analize delajo za redne člane.  V preteklosti smo že imeli tako muhe enodnevnice, ki so prišle pobirati sanjske analize, astrologijo in ostalo.  Ti ljudje se kasneje niso več oglasili in takih je veliko.  Razen če si pripravljena servirati celi vrsti  Vesta.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #14 on: August 27, 2017, 05:27:35 AM »
Mene letošnje poletje bokirajo za določeno turo veliko več kot lani, čeprav je ta precej dražja, vendar se potuje 12 ur.  Najbrž množica ne ostane v državi več kot tri dni in tako morajo videti  v kratkem času.  Nocoj sem na hitro sestavil tekst za eno marketinško stran za turizem in sicer se reče  Golden circle and Northern lights, kar je nova tura pri meni.  Golden circle je najbolj obiskana turistična točka Islandije, severna svetloba pa je najbolj obiskana pozimi.   Ne vem, mogoče sem temo zgrešil, al kaj,  vem točno, Merkur tudi ni najbolj prikladen kot pomnim.   Če se da, Vesta, hvala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858