Author Topic: Vestine astrološke analize  (Read 13168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Vestine astrološke analize
« Reply #30 on: August 29, 2017, 09:32:28 AM »
Pozdravljena Vesta. Z veseljem pristavljam svoj lonček. Vprašanje: Optimistična ocena je, da imam do upokojitve 5 let. V to delo se bolj kot ne silim in motiviram, kolebam med idejo, da bi včasih kar pustila vse skupaj. Po drugi strani pa, saj 5 let ni toliko, v tem primeru me čaka še odpravnina in imam načrte za določeno vsoto varčevanja, dokler še delam. Tako da, verjetno bom probala zdržat.

Kako vidiš v moji astrološki karti naslednjih 5 do 10 let? Glede tega, kako bom sfurala do konca službo (naslednje leto nov šef, če bo sploh nov, bo boljše - upam...). Kako bom v tem času upravljala finance? Kako bom realizirala ambicijo po dodatnem delu, ki pa je iz "našega" področja, ki me veseli... Kako bom prebrodila neznan začetek dodatnega dela? Delujem namreč kot oseba, ki moram imeti precej znano pot in način dela, kako bom kaj realizirala, tu pa se podajam na pot, ki se mi bo odstirala in odpirala šele na terenu. Dodatno delo bi lahko nadaljevala tudi po upokojitvi, če zalaufa. Kako bo s tem po začetku upokojitve, katere so kvalitete  za aktivno nadaljevanje svoje poti?

Priponko - karto mi bo uredil Andres, če ne, bom pa kar sem, v post, dodala link.

Hvala vnaprej in čakam "with the flow"  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #31 on: August 29, 2017, 02:02:55 PM »
Rena, lahko mi na ZS napišeš podatke in bom od tam pogledala, mislim, da ima forum tehnične težave s kartami v podpisih ...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #32 on: August 29, 2017, 02:13:25 PM »
Z veseljem in takoj  :-* :-* :-*

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #33 on: August 29, 2017, 07:26:11 PM »
Ti si carica Vesta  :-*
ful vesela tega kotička. Se ti kr klanjam  ;D
Moje vprašanje pa bi bilo: "Kako do več denarja?"  Kako ga več prislužit?  Kje tiči rešitev?

Veš Vesta, si mi dala spet ful zagona za astrologijo in kako mam kako minutko frej, že raziskujem...
sem šla še malo sama iskat odgovore glede financ....

Škorpijon na pragu 2 hiše je dober znak za pridobivanje denarja ampak običajno preko nekoga drugega, recimo pridobivanje denarja preko partnerja – poslovnega ali zakonskega
.
definitivno bi bila brez moža revež z mojo plačo  :blank:

Luna v 2. hiši 
Osebe , ki imajo Luno v 2. hiši doživljajo v življenje plimo in oseko, kar se tiče financ - nekaj časa izredno visoke prihode, nekaj časa izredno nizke; enkrat praznik, drugič pomanjkanje, kot plimovanje, ljudje s to postavitvijo morajo samo počakati na ciklus razcveta
....ok, od kar sem v tej sluzbi (15 let) sem na minimalcu....mogoče bom "pa le" kmalu dočakala kak razcvet

URAN v 2. hiši
Osebe , ki imajo Uran v 2. hiši  so zelo iznajdljivi pri pridobivanju denarja in materialnih vrednosti. Pogosto se denar pojavi ali izgine »kot strela z jasnega neba«. Njihovo premoženje je pogosto podvrženo velikim spremembam, od »imam« do »nimam«.
Uran je planet inovacij in imaginacije ampak tudi simbolizira nestabilnost in zmote. Je dobra postavitev za svobodnega ustvarjalca, ki lahko upravlja s presenečenji in nepredvidljivosti Urana v drugi hiši prihodka. Zaslužijo lahko z novimi stvarmi, naprednimi izumi in svojimi zamislimi, če so drugačne od običajno veljavnih. Ljudje s to postavitvijo so najbolj sigurni, če so zaposleni na tehničnem področju, ki mu Uran vlada kot je računalniška obdelava, oblikovanje ali prostorska tehnologija. 

no tale mi je pa všeč....borim se z inovacijo, poleg tega sem zaposlena v računalniškem podjetju  :laugh:

Bi pa te Vesta prosila če mi namigneš oz. pomagaš, na kaj/katere planete in tranzite moram bit pozorna (v pozitivnem smislu), da bi iz oseke nastala plima.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: August 29, 2017, 09:33:41 PM »

URAN v 2. hiši
Osebe , ki imajo Uran v 2. hiši  so zelo iznajdljivi pri pridobivanju denarja in materialnih vrednosti. Pogosto se denar pojavi ali izgine »kot strela z jasnega neba«. Njihovo premoženje je pogosto podvrženo velikim spremembam, od »imam« do »nimam«.
Uran je planet inovacij in imaginacije ampak tudi simbolizira nestabilnost in zmote. Je dobra postavitev za svobodnega ustvarjalca, ki lahko upravlja s presenečenji in nepredvidljivosti Urana v drugi hiši prihodka. Zaslužijo lahko z novimi stvarmi, naprednimi izumi in svojimi zamislimi, če so drugačne od običajno veljavnih. Ljudje s to postavitvijo so najbolj sigurni, če so zaposleni na tehničnem področju, ki mu Uran vlada kot je računalniška obdelava, oblikovanje ali prostorska tehnologija. 

Tole so pa v mojo glavo gledali.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #35 on: August 30, 2017, 07:28:30 AM »
Ti si carica Vesta  :-*
ful vesela tega kotička. Se ti kr klanjam  ;D
Moje vprašanje pa bi bilo: "Kako do več denarja?"  Kako ga več prislužit?  Kje tiči rešitev?

Veš Vesta, si mi dala spet ful zagona za astrologijo in kako mam kako minutko frej, že raziskujem...
sem šla še malo sama iskat odgovore glede financ....

Škorpijon na pragu 2 hiše je dober znak za pridobivanje denarja ampak običajno preko nekoga drugega, recimo pridobivanje denarja preko partnerja – poslovnega ali zakonskega
.
definitivno bi bila brez moža revež z mojo plačo  :blank:

Luna v 2. hiši 
Osebe , ki imajo Luno v 2. hiši doživljajo v življenje plimo in oseko, kar se tiče financ - nekaj časa izredno visoke prihode, nekaj časa izredno nizke; enkrat praznik, drugič pomanjkanje, kot plimovanje, ljudje s to postavitvijo morajo samo počakati na ciklus razcveta
....ok, od kar sem v tej sluzbi (15 let) sem na minimalcu....mogoče bom "pa le" kmalu dočakala kak razcvet

URAN v 2. hiši

no tale mi je pa všeč....borim se z inovacijo, poleg tega sem zaposlena v računalniškem podjetju  :laugh:

Bi pa te Vesta prosila če mi namigneš oz. pomagaš, na kaj/katere planete in tranzite moram bit pozorna (v pozitivnem smislu), da bi iz oseke nastala plima.

moraš še pogledat , kako so ti planeti še aspektirani ( natalno ) ;)

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #36 on: August 30, 2017, 08:50:10 AM »
Z veseljem in takoj  :-* :-* :-*

Rena, se opravičujem za kasen odgovor, včeraj je bil bolj fržbljunast, zanič dan.

Trenutno greš skozi fazo progresivne  :Lu:kon s progresivnim  :So, kar pojasni tvoje občutke glede službe, hkrati pa ti še  :ki  :kon to  :Lu. Oba vpliva bosta trajala še kar nekaj časa, prvi še do dobre polovice l. 2018, drugi celo do 2020. To je čas velikih osebnih sprememb, niti če ne vzameva v obzir dela - čedalje bolj se počutiš nezadovoljno v okvirih, ki ne podpirajo tvojega osebnostnega razvoja. Nekaj te realizacije je prišlo z :op :NE in  :PL konec leta 2016 (še do 2019 bo tako). Ker je vladar tvoje 2. hiše  :U v  :de (pred letom-letom in pol ti je SV prekrižaril tako  :PL kot :U), 8. pa  :Me:ko, si večino življenja preživela v varnih službah, kar je posledica vzgoje, ki je od nekdaj podpirala rek "samo, da je kruh na mizi" (močna 2. hiša, v kateri nekoliko izolirano čepi vizionarska  :Ve:ri), pa tudi kot učenka si bila preveč detajlna, da bi razglašala, da nekaj znaš, že ob prvem tečaju.  :Me:ko je pogosto strah izgube varnosti, ki bo izzvana s  :kon:Me v naslednjem letu, pa tudi prihajajočem  :Sa povratku (v roku 2 let in pol), ki bo zate veliko bolj pomemben, kot prvi ( :vo pokaže svojo fiksnost po petdesetem letu), v katerem boš dokončno spoznala, da si ti tista, ki oblikuje svojo realnost ( :kv:NE). Imaš ogromno potenciala za delo, ki te privlači, ljudje ti bodo zlahka in hitro zaupali, da jih vodiš, če boš samozavestno na plan spustila svoje sprejemanje, prirojeno sočutje in modrost. Še posebej je, ker svojih klientov ne boš oblikovala v tisto, kar bi želela videti sama ( :U v 8.,  :PL v 9.), ampak jim boš s pristopom pomagala, da ostanejo na poti zase (tukaj ti  :ko in  :de zelo pomagata) in se ne boš dokazovala za puhlice.  :J, ki ti je ravnokar prečkal MC, bo v  :kon:NE v 11. (ljudje, družba) v  :Sk (preporodu), na 3. v  :ov (podjetništvo -  :Me:ko, preko iniciative -  :ov), do konca 2018, zato mislim, da bi mogla zgrabiti priložnost, vendar po natančnih korakih ( :te in  :Ve :op :U), mogoče spočetka kot s stransko dejavnostjo? Definitivno imaš potencial, da uresničiš, vendar moraš tudi to narediti taktno. Če je 2/9. os uporabljena na nekonstruktiven način, bo se  :ri/ :de izjalovila, prihodka ne bo, to ti ostaja kot izziv, kako balansirati spiritualnost in hkrati ostati na trdih tleh, prepoznati, da je material vseeno pomemben, od zraka ni še nihče živel, pazi se takih ljudi, ki ti utegnejo prekrižati pot v novi dejavnosti in pričakujejo, da bo vse zastonj. :So v  :kv z  :J septembra-oktobra lahko da tisti potrebni porin, a vseeno, vedeti je treba, da se stvari ne zgodijo čez noč in da se je treba pregristi tudi čez manj prijetne dele začetka.

Srečno!

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #37 on: August 30, 2017, 09:09:48 AM »
Vau Vesta, zelo si me zadela. Si bom natisnila in še parkrat prebrala, predvsem pa poskusila realizirat v praksi. Hvala iz srca  :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #38 on: August 30, 2017, 09:42:55 AM »
Gloria, res je, da imaš drugo hišo v  :Sk, ampak potem je pa rahlo problematičen, ker je v  :te, kjer že v začetku ni posebej močan, potem pa dela še  :kv:Ve (material) je le pod  :B domeno), ki je retrogradna, in  :So v  :ko (vladarju financ, investicij). Poleg tega  :J v  :kv:Ve finančno stabilnost zelo težko dobiti, izdatki so pogosto izven zmožnosti (ker je v  :Sk, gre verjetno glavnina prihodka za druge, otroke, moža, itd ...), zlahka se zapravlja. Če bi imela  :Lu in  :U:Sk, bi bila pesem povsem druga, že če bi govori v samo enem planetu v tem znamenju, sta pa v   :st, ki težko sklepa kompromise in mu ni problem izrazit, kadar se počuti utesnjenega, je najraje v kakem svobodnem poklicu ...). Pa še, če druge strani pogledamo, je vladar 2. hiše v 1. hiši, kar nakazuje, da bo denar pritekal samo, če bo oseba samoangažirana, zvesta viziji, bo vztrajna in pripravljena vložit 200%. S tem  :PL na ASC preprosto nisi tiha miška, ki bi pristajala na prilizovanje, in to te tepe ( :Sa in  :PL sta oba v  :te, odnosih, in še v  :kon), če boš želela biti uspešna, moraš tudi na tovrstni komunikaciji delat.

:U je, kar se mene tiče, ambivalenten. Osebe, ki ga imajo v 2. hiši in jih poznam, načeloma veliko stvari delajo 'za zraven', da bi pa samo od njih živeli, pa nimam primera v bližini. So pa svobodomiselni in nihče jim ne bo narekoval, kdaj morajo v službo in iz nje, ne prenašajo dobro nadrejenih, raje delajo sami oz. v prijetnem kolektivu, kjer ni hierarhije in so vsi na ti - z  :Lu pa to nesrečno okolje hitro vpliva na počutje, razdražljivost, tudi voljo. Tudi je res, da se pogostokrat znajdejo z mašinerijo in so tudi najboljše 'deklice za vse', problem je v tem, ker to ponavadi nočejo biti, ker jim nihče ne bo ukazoval. Bodo se pa pregrizli čez vse, imajo 9. poslovnih življenj po domače.

Če želiš videti, kako bo, poglej  :PL, ki vlada 2. in  :Ma, ki vlada 6. Ker sta v  :kv, že to dosti pove o tvoji situaciji, neharmonija med poklicnimi željami, ambicijami in okoljem, kjer dejansko pristaneš. Tudi  :So, ki je vladar 10. pomaga videti celo sliko. Karta sporoča določene težave na tem področju, ki jih moraš premostiti v tem življenju. Tudi tranziti med omenjenimi bodo marsikaj povedali.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #39 on: August 30, 2017, 07:07:20 PM »
Gloria, res je, da imaš drugo hišo v  :Sk, ampak potem je pa rahlo problematičen, ker je v  :te, kjer že v začetku ni posebej močan, potem pa dela še  :kv:Ve (material) je le pod  :B domeno), ki je retrogradna, in  :So v  :ko (vladarju financ, investicij). Poleg tega  :J v  :kv:Ve finančno stabilnost zelo težko dobiti, izdatki so pogosto izven zmožnosti (ker je v  :Sk, gre verjetno glavnina prihodka za druge, otroke, moža, itd ...), zlahka se zapravlja. Če bi imela  :Lu in  :U:Sk, bi bila pesem povsem druga, že če bi govori v samo enem planetu v tem znamenju, sta pa v   :st, ki težko sklepa kompromise in mu ni problem izrazit, kadar se počuti utesnjenega, je najraje v kakem svobodnem poklicu ...). Pa še, če druge strani pogledamo, je vladar 2. hiše v 1. hiši, kar nakazuje, da bo denar pritekal samo, če bo oseba samoangažirana, zvesta viziji, bo vztrajna in pripravljena vložit 200%. S tem  :PL na ASC preprosto nisi tiha miška, ki bi pristajala na prilizovanje, in to te tepe ( :Sa in  :PL sta oba v  :te, odnosih, in še v  :kon), če boš želela biti uspešna, moraš tudi na tovrstni komunikaciji delat.

:U je, kar se mene tiče, ambivalenten. Osebe, ki ga imajo v 2. hiši in jih poznam, načeloma veliko stvari delajo 'za zraven', da bi pa samo od njih živeli, pa nimam primera v bližini. So pa svobodomiselni in nihče jim ne bo narekoval, kdaj morajo v službo in iz nje, ne prenašajo dobro nadrejenih, raje delajo sami oz. v prijetnem kolektivu, kjer ni hierarhije in so vsi na ti - z  :Lu pa to nesrečno okolje hitro vpliva na počutje, razdražljivost, tudi voljo. Tudi je res, da se pogostokrat znajdejo z mašinerijo in so tudi najboljše 'deklice za vse', problem je v tem, ker to ponavadi nočejo biti, ker jim nihče ne bo ukazoval. Bodo se pa pregrizli čez vse, imajo 9. poslovnih življenj po domače.

Če želiš videti, kako bo, poglej  :PL, ki vlada 2. in  :Ma, ki vlada 6. Ker sta v  :kv, že to dosti pove o tvoji situaciji, neharmonija med poklicnimi željami, ambicijami in okoljem, kjer dejansko pristaneš. Tudi  :So, ki je vladar 10. pomaga videti celo sliko. Karta sporoča določene težave na tem področju, ki jih moraš premostiti v tem življenju. Tudi tranziti med omenjenimi bodo marsikaj povedali.

vaaaaaaaaaaav
Berem in berem in berem in ne morem vstran.......vaaaaaaaav Vesta, vaaaaaaaaav. HUDOOOOOO  :laugh:
sem ostala kar brez besed no......že vidim, da bom spet celo noč bulila v astrokrog  :laugh:
Kako si pa to vseeeee v nulo napisala, opisala....vaaaaaav
in službo....kot da sem doživela neko razsvetljensto "zakaj je tako, kot je" HVALA  :-* 8)
Ene 20x še bom prebrala, predem ponovno zadiham normalno  :laugh: :laugh: :laugh:
Kolk nekih čejev in kajev je zbledelo po tem tvojem postu......ter zakajev.
 in tale stavek : "že to dosti pove o tvoji situaciji, neharmonija med poklicnimi željami, ambicijami in okoljem, kjer dejansko pristaneš. " norooooo. ne morem verjamet... hudo dober odgovor za to moje nezadovoljstvo v službi.
se mi zdi, da bom zdejle res lažje vse skup prenašala.

Kaj pa pomeni teh 9 poslovnih življenj? če sem še lahko radovedna

Bom poskusila najt tudi te težave ki jih moram premostit v tem življenju.
...pa kako si dobro opisala tisto z jezikom, ki ga ne moren držat za zobmi - kako je res. in da o odnosih z šefi ne govorim  :laugh:
v nulo si me opisala. no tudi glede tega se nisi čisto nič zmotila, ko si opisala, kam gre denar. No koment
Neverjetna si, res....

Tenkjuuu  :-*

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #40 on: August 30, 2017, 11:35:14 PM »

1. Ti imaš itak posebno dispozicijo, ker sta v 2. hiši tako  :NE kot  :U, oba rx, kar pomeni, da je vzdrževanje stalnega dohodka zate zelo težko in se spreminja iz dneva v dan. Dejstvo, da je 2. hiša v   :st, katere vladar je  :J v  :vo, gre najverjetneje za kakšno raziskovanje v tujini, vendar je tu problem  :J v :op z MC, ki ti lahko da bistveno manj prepoznavnosti, kot si je zaslužiš, omejena si na vlogo 'izvršilca'. Dodaten problem ti predstavljata  :ki in  :Ma v osmi, ki  :op  :Sa, kar pomeni, da denarja, ki ga dobiš, pogosto ne porabiš zase in žrtvuješ svoje potrebe za druge, hkrati pa ti pogosto primanjkuje samozavesti, da bi nekoga 'pocukala za rokav' in se tako 'prodajala', izpod časti ti je. Trenutno ti je še prog. :Sa zafrkaval z  :U, hvala bogu je šel zdaj direktno, tako da bo situacija vsaj za nekaj mesecev boljša v roku par tednov. Opozorila bi te na  :op  :J in  :Me na koncu oktobra, hkrati pa še na  :kv med tranzitnim in natalnim  :J ... priložnosti bodo, ampak je zelo pomembno, da ohraniš trezno glavo, ker  :J vpliva tudi na 4. hišo bo to morda pomenilo prelaganje družinskih obveznosti na koga drugega, konkretneje lahko tudi partnerja (to podpira tudi progresivna  :Lu:kon s prog.  :So in prog.  :Lu:kv:PL naslednje leto), da se bo posel lahko odvil, bo pa intenzivno, ker se cikel začne s  :PL. Leti 2018 in 2019 bosta zate obetavni, ker bo benefik delal same dobre aspekte k materialnim planetom ( :Ve:PL:Sa - čeprav se bo tukaj  :op:Me kazala tudi kot pomanjkanje energije, zagona), a na dolgi rok se ti bo splačalo. Zadnjih par let si imela same težke tranzite tako na  :NE kot  :U, kar te je izželo,  :J pa je oral h 'plodnemu obdobju. Skratka, +.

Draga Vesta, koncno sem imela nekaj minut, da si se enkrat preberem tole, in bi ob priliki imela mikro-podvprasanja; glede dohodka, za katerega ze priblizno 10 let vidim, da ni stalen, me zanima le, ce se kje v karti vidi, ce ga je kljub temu dovolj, e.g. da kljub temu, da ni stalen, da je zadosten? In glede projektov se vidi le, da bodo, ne pa, ali bodo obrodili financne sadove?

Zakljucujem kar nekaj stvari trenutno in se celo odlocam morda pocasi poskusiti v tujini, pac stran od Barcelone, kar pa mi iskreno povedan ne disi najbolj, sem se komaj tu ustalila.  :laugh: Hvala ti!

Offline Ametist

• Uporabnik
  • **
« Reply #41 on: August 31, 2017, 09:18:23 AM »
Po zelo dolgem času se spet oglašam. Lepo pozdravljeni vsi in pozdrav tudi tebi Vesta.

Navdušuje me tvoje znanje astrologije. Vesela sem, da imamo zoper to temo aktualno.

Moje karte ni v podpisu, ker sem jo pred časom odstranila. Naj opišem mojo situacijo. Sončni mrk mi je padel na 29 st. :Le, kjer imam postavljena  :Ma v tesni  :kon:U in malo širši  :kon:PL. Oba sta vladarja mojega MC.  :Ma je vladar moje 3. hiše. V čem je problem? Lani aprila sem opravila sicer zelo drago šolanje in si pridobila certifikat za opravljanje tega dela, vendar nikakor ne morem začeti. Že po samem šolanju je nastala blokada, ki še kar traja. Ne morem in ne morem razvozlati, kje je problem. S to dejavnostjo bi si lahko, če bi hotela seveda, služila kruh..lahko bi pustila to dolgočasno službo in ...

Ker bi bila vesela tvoje razlage, te sprašujem, ali ti lahko posredujem moje podatke na ZS?

Offline Manja

• Veteran
« Reply #42 on: August 31, 2017, 09:33:18 AM »
Vesta, prejšnjič sem spraševala glede službe, če se spomniš. Bi mi lahko lepo prosim pogledala še, kako kaže finančno stanje? Zdi se mi, da sem več ali manj vedno odvisna od drugih. Razen, ko sem res delala v svojem poklicu; takrat sem bila 100 % samostojna. Mi lahko prosim pogledaš, kako je s tem? Se bom postavila na čisto svoje noge? Glede na to, da se pripravljajo neke spremembe v smislu službe, me zanima, ali bo to delo take narave, da mi bo omogočalo tudi finančno neodvisnost?
Hvala. :-*

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #43 on: August 31, 2017, 10:08:25 AM »
Po zelo dolgem času se spet oglašam. Lepo pozdravljeni vsi in pozdrav tudi tebi Vesta.

Navdušuje me tvoje znanje astrologije. Vesela sem, da imamo zoper to temo aktualno.

Moje karte ni v podpisu, ker sem jo pred časom odstranila. Naj opišem mojo situacijo. Sončni mrk mi je padel na 29 st. :Le, kjer imam postavljena  :Ma v tesni  :kon:U in malo širši  :kon:PL. Oba sta vladarja mojega MC.  :Ma je vladar moje 3. hiše. V čem je problem? Lani aprila sem opravila sicer zelo drago šolanje in si pridobila certifikat za opravljanje tega dela, vendar nikakor ne morem začeti. Že po samem šolanju je nastala blokada, ki še kar traja. Ne morem in ne morem razvozlati, kje je problem. S to dejavnostjo bi si lahko, če bi hotela seveda, služila kruh..lahko bi pustila to dolgočasno službo in ...

Ker bi bila vesela tvoje razlage, te sprašujem, ali ti lahko posredujem moje podatke na ZS?

Ametist, lahko, ker še nisi zahtevala analize, imaš prednost pred ksenijo in Missy.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #44 on: August 31, 2017, 11:37:39 AM »
Ametist,

prav si zabeležila.  :PL :kon :U :kon :Ma zadeva tvoj MC v  :Sk, pa še v  :op:Sa je ... to je v karti klasična indikacija osebe, ki poklicno zadovoljstvo najde šele kasneje v življenju. Pogosto to kaže na nezadovoljivo prepoznavanje lastnih želja v otroštvu, ampak ker je  :Sa:vo močen, obljublja 1. zrelitev po  :Sa povratkih in končno nagrado za vztrajnost in prizadevnost.  :PL bo naslednje leto, pa vse do decembra 2020 prečkal tvoj ASC, kar pomeni, da se ti bodo zgodile velike spremembe na področju dela in tega, kako te drugi vidijo, še posebej jih podpira dejstvo, da bo vpleten  :J kot sekundarni signifikator 2. hiše - poklica, v  :kv:Sa celo leto 2018, kar je ena izmed klasičnih namigov za menjavo službe. Glede na to, da nisi sigurna glede ure in da bi bila lahko tvoja 6. hiša tudi v  :rak, katerega vladarico  :Lu boš prav tako imela v  :kv:PL do novembra 2021, kar nadalje podpira ta scenarij. Mislim, da si krasna pri delu z ljudmi,  :Lu:te teži k harmoniji, in še v 9. hiši, ki označuje višje zavedanje, mentorstvo, filozofijo, potovanja,  :J ti bo pri prikazovanju tega zelo pomagal, pa tudi  :Sa:tr ti daje avro nekoga, ki mu zlahka zaupal, ki bo poslušal težave in pomagal brez obsojanja. V tebi je bitje, ki je sposobno univerzalno sprejemati, ampak šele potem, ko sprejme sebe ( :Sa v 1.). Trenutno je  :ki:tr z  :J, bolj si v miru s seboj, kot kadarkoli prej in tudi slabe izkušnje lahko obrneš sebi v prid (natalno ga imaš v  :op:Ma in  :U v 7. hiši, zato je bilo zaupanje drugih kar težko, rane si dolgo lizala), tudi posel te je bilo lep čas strah odpreti oz. si čutila blokado (glej prejšnjo opombo). Januarja končuješ  :So v  :kv:NE, ki te je navdajal s strahom, v istem času pa se bosta počasi aktivirali  :Sa :sek :Sa in  :NE :sek :NE, tipična položaja žanjca, žela boš to, kar si sejala. Le pogumno, nikomur nisi dolžna polagati računov, kakor sebi, z  :Ve :op :J in vrsto pozitivnih tranzitov benefikov, lahko računaš, da se ti bo obrestovalo, sploh tam nekje od marca 2018!

In pa, poskusi malce bolj ozavestiti  :kv s stelijem v 7.  :So  :kv :PL imam tudi sama in vem, da ni lahko, dvomi prihajajo kar naprej ... pa potem, ko končaš, vidiš, da si sposoben in da znaš narediti prav, samo v samodestruktivnost ne smeš zaiti. Ena večjih lekcij  :Ma:Le:kv pa je ta, da si upa in zaupa.

Srečno  ;)