Author Topic: Bluzenje: 2. krog  (Read 25438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Bluzenje: 2. krog
« on: September 06, 2017, 10:08:27 PM »
Pozdravljeni po dolgem času.

V tem času, ko sem bil odsoten, sem malce dozorel in tudi malce izgubil MOJO za vedeževanje. Prej je bilo to dost enostavno, kot gledanje televizije.
Sedaj pa pridejo obdobja, ko gre brez problema in tudi ko ni nič prav. Nasplošno se počutim, kot bi se prešolal iz ene šole v drugo.
Prej sem iskal namige v prihodnosti, sedaj pa vidim smisel v sedanjosti. In bolj kot se osredotočam na sedanjost bolj vidim, da je vse skupaj kot igre ali film v katerem sami
igramo po nekem scenariju, ki je pripravljen za nas. In bolj igramo po njem, bolj nekako gre. So obdobja, ko iščem smisel in so obdobja ko smisel išče mene :D

Težko je vse skupaj opisati.... Če sem prej gledal film na tvju sedaj gledam kako tv deluje, kako slika pride do njega, kako delujejo procesorji, ki pretvarjajo signal v sliko in zvok.
In kako dovršeno je vse skupaj.

Eno od spoznanj je, da nas osrečuje pot, ki vodi do ciljev in ne cilji. Ko vse dobim, kar želim ali sem srečen, ko to dobim?
Pa zdi se mi, da sem tako daleč da dobim kar RABIM in ne kar želim. In včasih je velika razlika.

In po eni strani sem srečen, ker imam vse kar sem si kdaj želel, po drugi strani pa ne najdem ene tiste "naklučne" sreče, ki sem jo doživel ko sem kaj ušpičil in sem jo odnesel brez kazni ipd.
Osrečuje me večino, ko lahko drugim pomagam in tega imam veliko v poslu. In delam ko sam želim. In pomagam tistim, ki mi pridejo nasproti...

Ena od dobrih stvari, ki sem se jih naučil je, da stvari, ki me osrečujejo uporabim, kot hrano za duha.
Stvari, ki pa so dolgočasne ali "slabe", pa kot spoznanje in se učim iz njih, kar mi pomaga da vse obrnem v dobro.
In to bi rekel, da je tudi smisel v življenju. Uživanje in učenje. Oboje je nagrada. Ena za duha in druga za dušo...

....

Evo tko na kratko več sledi...;) :laugh:

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
Re: Bluzenje: 2. krog
« Reply #1 on: September 06, 2017, 10:10:06 PM »
Aja pa vesolje je enostavno. Ima samo par zakonov (hitrost svetlobe, gravitacije,...) Ostalo smo si sami izmislal in mal zakompliciral... ;)

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #2 on: September 06, 2017, 10:23:45 PM »
Tole pa podpišem tudi jaz. Dobro bodi Simbio.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #3 on: September 06, 2017, 10:34:01 PM »
Dragi Simbio, pozdravljen nazaj!! Sem vesela, da te vidim tudi tu! :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #4 on: September 07, 2017, 04:04:34 AM »
Lepo si to napisal. Ampak ne vidim neke povezave z naslovom.  Ali deloma. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: September 07, 2017, 08:46:33 AM »
ne vidim neke povezave z naslovom

Andres

Bluzenje: 2. krog
Simbio je pribluzil drugič naokrog. :D

Dobrodošel spet med nami, Simbio. :-*
« Last Edit: September 07, 2017, 08:48:57 AM by Pika »

Offline Manja

• Veteran
« Reply #6 on: September 07, 2017, 10:34:55 AM »
Z velikim veseljem sem prebrala tvoj zapis, Simbio. ;)
Dobrodošel. :)

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #7 on: September 07, 2017, 02:51:58 PM »
Veliko ljudi, ki so se ukvarjali z zdravljenjem in vedeževanjem so imeli težave v osebnem življenju. Mogoče je, da imamo omejeno energijo in jo potem pač tukaj potrošimo.

Sam pa sedaj bolj delujem po tem, da opazujem zunanje znake in če se ravnam po njih mi je prav fajn. Recimo danes že cel dan seka ven kombinacija 1 in 3ke. Sicer mislim, da ima to vezo z lotom ni pa nujno.

Še vedno podpiram vse kar sem do sedaj dejal ampak občutek je drug...

Drugače pa to kar sedaj delam oz učim, je prosto prenosljivo znanje, ki ga lahko vsak osvoji če je le malo samo kritičen.

Misel za danes bi bila. Bodite pozorni na misli, ki niso vaše (včasih opazite, da razmišljate nekaj kar nima nič veze z vašum raspoloćenjem slu kar sicer delate pa se potem zgodijo...)
« Last Edit: September 07, 2017, 09:03:39 PM by Simbio »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #8 on: September 07, 2017, 09:46:32 PM »
Pozdravljen Simbio nazaj  :-* Te razumem, sem imela/imam tako obdobje že nekaj časa. Včasih je bilo simple, sedaj se včasih sprašujem kaj je sploh resnično in kaj je film?

V bistvu ne vem če se strinjam s tabo da moramo res igrati po scenariju. Ali ima potem življenje sploh smisel?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #9 on: September 07, 2017, 11:08:05 PM »
Pa jaz mislim, da Simbio ne meni, da bi morali igrati po scenariju, temveč da nam že telo samo s svojimi impulzi sporoča, kaj je prav in kaj ne. Če smo toliko gluhi, potem nam pomaga še z ostalimi stvarmi, kot so recimo zunanji znaki.

Menim, da se preveč prepuščamo nekemu filmu, ujetosti v neko matrico, ne poslušamo pa sebe. Toliko je že teh nasvetov, kako je potrebno živeti (od ThetaHealinga, Reconnectiona, Access Bars, Reiki itd), da smo enostavno postali prenasičeni z vsem. Spet poslušamo nekoga drugega, sebe pa ne.

Vzemimo za primer eno osebo, ki je učila ThetaHealing. Zakaj ni ostala samo pri tem celo življenje? Zakaj je šla delati še druge certifikate in se na koncu celo preusmerila v drugo duhovno panogo? Nekako dopuščam možnost, da je to zato, ker ta oseba ni poslušala sebe. Ne rečem, da je sedaj napačno, kar se dela v ThetaHealingu ali pri Reconnectionu. Zgolj menim, da preveč sledimo nekemu drugačnemu impulzu, ki na koncu ni več dovolj dober za nas.

Morda ima vsak od teh stvariteljev različnih tehnik prav in so določene stvari, ki nedvomno veljajo. Vseeno pa menim, da je potrebno k stvari pristopiti z veliko mero kritičnosti, in sicer tako, da bomo znali prepoznati, do kam in kje nam določena tehnika služi in kje se potem prične slepo sledenje načrtu nekoga drugega.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #10 on: September 07, 2017, 11:29:59 PM »
Simbio, me je zanimalo, kateri tranzit te je prinesel nazaj, pa tvoja astro karta ni več dosegljiva??

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #11 on: September 08, 2017, 03:55:37 AM »
Simbio, me je zanimalo, kateri tranzit te je prinesel nazaj, pa tvoja astro karta ni več dosegljiva??

Dobro vprašanje.  S Teo sva imela zaprti del  foruma.  Nekoč, spomnim se je prišel na forum Patrik. Bister fant in vse to, ampak je bil R merkur in takrat je spodaj v tako imenovani kleti napisala, da ga je škoda, ker ne bo dolgo pri nas ostal. In res ni.   

Podobno velja za Simbia.  Najbrž ga je res nazaj prinesel tranzit po premoru.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #12 on: September 08, 2017, 08:16:15 AM »
Simbio pozdravljen nazaj  ;)
Me je tale tvoj zapis precej pritegnil. Sploh tale:
"So obdobja, ko iščem smisel in so obdobja ko smisel išče mene" - Jaaaaaaa, to sem jaz  :laugh:
...in :"Eno od spoznanj je, da nas osrečuje pot, ki vodi do ciljev in ne cilji" pismo, kako se strinjam s tem zapisom.
Meni v bistvu življenje bolj kot tv deluje kot "video-igrica"....
Tekmuješ, dosegaš "levle" in ko določen level dosežeš, greš v naslednjo sobo oz. stopnjo "težavnosti"
na tebi pa je kako se boriš, po kateri poti greš, kolk daleč prideš, kolk "cekinov (plusov)" nabereš za naslednji level...itd
....kar storiš/pridobiš/osvojiš v določenem levelu ali sobi videoigrice, se ti obrestuje  v naslednjem levelu oz. sobi - kot karma,iz življena v življene....

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Simbio

• Uporabnik
  • **
« Reply #13 on: September 08, 2017, 08:30:10 AM »
Gloria si bolš opisala kot js sam :D Tako nekak gre tudi pri meni.

Splet okoliščin me je pripeljal nazaj, ker se dobil pozive na spletnim simbolu in sem rekel, da pridem mal nazaj pogledat/napisat (bral sem včasih vmes ;) )
Ampak te pozive vidim/sem videl, kot odziv na mojo željo po komunikaciji z nekom, ki razume par stvari... :D

No lej primer prijatelja s katerim se skupaj "izobražujeva". 2 dni nazaj je mali njegov bil bogi in včeraj so šli na dopust.  Razmišljala sva, da so znaki, da mali doma ostane oz. da nekaj sporoča, da ne iti ali vsaj previdno. Včeraj na poti pokne mikro jermen in alternator neha delat in servo. Ostala sta samo 2 "špuri" na jermenu, ki pa sta še poganjali vodno pumpo (avto dizl), da so prišli na destinacijo (brez luči, ker alternator ni delal,...). Ko je elektirke zmanjkal v avtu, je nehalo tudi deževati (ker brisalci niso delali cca 1 uro pred ciljem).

Določene stvari na NOŽ pridejo natančno. In to je že statistično malo verjetno. Ampak če se ti to dogaja DNEVNO potem verjetno je nekaj za tem.
Drugače sem tudi dojel, da stvari katere počneš samovoljno sam nosiš posledice. Če pa počneš po "želji višjega" on ureja vse zate. Zato včasih nekdo, ki je baraba spelje brez dolgoročnih posledic v kajfu. Ker je tukaj, da daje lekcije ostalim in to je njegov namen. Zato včasih ne velja pregovor dobro z dobrim se vrača (ali slabo), ker so druge stvari zadaj.

Je pa v lajfu tko. Če delaš tako kot čutiš v sebi (ali se poslušaš) ne boš imel več težkih preizkušenj, ker se bo vse uredilo. Podobno kot v šoli. Če si priden dobiš dobre ocene in napreduješ. Če ne ponavljaš razred v najslabšem primeru...

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #14 on: September 08, 2017, 08:52:16 AM »
Naj še sama dodam svoj primer, ko te "višja sila" opozori na nevarnost, in kot praviš Simbio - na tebi je, al ignoriraš, al ne.
Pred časom sem vozila iz službe in je preko prehoda želela starejša ženska. ful se je že trudila stopit na cesto.... pa sem  ji ustavila in dala prednost. Cela večnost je trajala, da je prišča čez cesto. No tako se mi je zdelo...
peljem se dalje in kak km naprej se pripeljem iz ovinka, in zagledam pred mano dva kamiona - eden poleg drugega - prehitevala sta se. OMG....saj vemo kako počasi tovornjak prehiti tovornjaka in dejansko so bile tiste sekunde, ko sem čakala starko, da je prečkala cesto, bitne, da ni prišlo do trka oz. da sem še danes živa. šlo je za lasek ,da sem zvozila, oz. da smo zvozili (smo se trudili in zavirali vsi trije šoferji). Milimetri, da me ni pomečkal tale gromozanski kamion. Sekundo prej nebi preživela, ker se noben nobenmu nebi mogel umaknit, ker je cesta preozka z previsokimi robi, pa še vidiš ne za ovinek. če ženičke nebi spustila, se nebi mogla izognit nesreči.
Še danes sem ji hvaležna. Njej in višji sili  :-*
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm