Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2018  (Read 21030 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Retrogradnosti, mrki v 2018
« Reply #30 on: January 30, 2018, 10:51:26 PM »
Tole sem ravnokar opazila ...
Prehod Saturna čez moj ASC sovpada z Mrki.
Jutri se ga dotakne prvič, ko imamo Lunin mrk.
12.7., ko bo  :So mrk, bo Rx  :Sa ponovno na ASC, ko se bo vračal v 12. hišo ...
Pripisujem lahko temu kakšen pomen?

Kam ti pa mrk seka?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #31 on: January 31, 2018, 07:20:03 AM »
Lunin bo v 7. hiši. Planetov se ne dotika.
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #32 on: January 31, 2018, 07:28:54 AM »
Maja  :-*

Meni se bo usedel natanko na Južni vozel v  :Le.
Orbis nekaj minut.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #33 on: January 31, 2018, 09:01:55 AM »
pri mrkih se vedno gleda 1-2 stopinje, ce sta sonce in luna potem gledam 3 stopinje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #34 on: February 01, 2018, 09:53:34 PM »
Mrk eksaktno na mojem p marsu-sem oblezala z vrocino in gripo v postelji :blank:
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #35 on: February 02, 2018, 02:12:05 AM »
Si prepričana da je v tem zimskem času mrk kriv za gripo in vročino?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #36 on: February 02, 2018, 11:08:53 AM »
Si prepričana da je v tem zimskem času mrk kriv za gripo in vročino?

Andres

Nisem imela gripe in tako vidoke vrocine, ki bi me polozila v posteljo, ze kar nekaj let, se sploh ne spomnim kdaj nazadnje?
Ne, ni kriv mrk, gre bolj za sinhronost....
So mi pa ravno ob mrku odpovedali najem prostora za predavanje Drustva in se ena zadeva mi je padla v vodo povezana z 11.hiso, mrk je bil namrec v moji 11.hisi...
Po drugi strani sem pa dobila res dobro novo priloznost, ki se bo odvila v septembru letos.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #37 on: February 11, 2018, 01:48:42 AM »
Pri meni se dogaja prav zanimivo.  Pred mrkom sem imel en kup povpraševanje za turizem in več dni sem samo odgovarjal na pošto in računal in oh, kaj vem kaj še vse.  Potem so nekateri rezervirali potovanja, nekateri pa poniknili. Dva med njimi, ki sta poniknila sta mi v pol ure poslala povratni email. Prvega najbrž sploh ne bom sprejel ker bi se rad na suho drgnil. Drug mail je bolj realen in bom najbrž sprejel.   To mi da na znanje, da mrk popušča. Dokler drug ne bo začel delati. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #38 on: April 04, 2018, 05:33:40 PM »
Evo. Miceno več časa, sicer možgan še ni čisto spočit, gangliji se še kar tresejo, pa sem vseeno malček pokukala kako kaj lunca kaže z ugodnimi dnevi do 12.5., ko se  :Ma zasenči.

Če ignoriramo da :Me do 15.4. hodi nazaj...
Jutri imamo do 15:35 do luninega praznega teka kar fajn prijeten dan. Ob 15:35 se dovrši zadnji lunin aspekt v :st  :Lu :tr :U sicer pa lunca upada. Če ima kdo kakšen zaključek, ki ga lahko planira na jutri bo ok  dan za kaj takega.

9.4. je sicer ponoči  :Lu v :ko :kv :U, kar zna povzročiti nemiren spanec, zjutraj  :kon :PL, potem pa bi se znal po 9, ko vstopi v  :vo narediti kar fajn dan, saj je naslednji aspekt  :sek :Me.

Potem je 12. (wiiiiiii fajn rojstni da bo)  :Lu v :ri  :sek :Sa, nas čaka pa še  :Ve :sek :NE. Pismo, najboljše, da grem plesat :laugh: :laugh: :laugh:

In kooooooončno konec rx :Me

Za kakšne nove podvige, podpise pogodb, večje nakupe so sicer boljši dnevi z naraščajočo lunco, bom pa napisala tudi dneve, ko je upadajoča, pa so vsaj aspekti ok.

17.4. naraščajoča :Lu :B, in sicer sicer ob 13:30  :sek :NE, potem ob 15:50  :tr :Ma, naslednji aspekt je ob 22:40 :op :J in zato po 15:50 manj ugodno. Na nebu pa se dovrši še  :Ve :tr :PL ob 15:03.

20.4.  :So gre ponoči v  :B lunca v  :dv  do 14 ure, ko gre luna v prazni tek, pred tem pa dovrši še :sek :U :) Torej so ok ure do 14 in potem po 16:30, ko lunca že v  :rak ob 17:15 dovrši  :sek :So, potem pa je spet bolj slabo...

Potem je dober še 23.4. rastoča  :Lu :Le, (tiste, ki bi dooooooooolge lase planirajte frizerja  ;D ), zjutraj ob 7:30  :Lu :tr :Me, potem ša čez dan brez aspektov.

24.4 do 20:40 ko gre luna iz  :Le v prazni tek do prestopa v  :de tudi fino fajn. 7:12  :Ma :sek :J,  :Lu :tr :U pa ob 20:40.

25.4 (moj podnožsemetajočidan) ni slab (meni ni preveč všeč deviška rastoča luna, saj na posege rastoča luna lahko vpliva z vnetji...) imamo ob 7:15  :Lu :tr :So, in ob 14:29  :tr :Sa. Je pa  :Me:kv s :Sa, torej bi lahko bili kljub lunci kar krepko pesimistični...

26.4. Ni napačen, če ne bomo preveč pod vplivom  :Ma :kon :PL in bili destruktivni ;D Lunca pa ima 9:30 :sek :J, 11:46  :tr :Ma tkoj za tem še  :tr :PL in skoči ob 11:50 v prazni tek.

2.5. pozno popoldne in proti noči sicer spet upadajoča :Lu v :st skoraj ob polnoči dovrši  :tr :Me. Če imate planirane kakšne dogovore s tujino oziroma tujci, je za izkoristiti.

5.5.  :ko upadajoča resna lunca, ki pa dela 9:50 :tr :So, 12:15 :sek :NE in ob 18:00 :sek :J. Potem pa se sfiži in gremo počivat ;D

Potem pa smo že pri senčnem  :Ma in moja tendenca je: naredi/startaj le kar je treba, ostalo lahko počaka da tale kaketz mine :laugh: :laugh: :laugh:

Aha po marsu imamo malce dihalnega časa od 19.8.-2.9., ko v senco vstopa venera in takoj za njo ponovno merkur do 16.12. ... Malček ritlaufalno leto imamo.
« Last Edit: April 04, 2018, 05:49:11 PM by Tejka »
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #39 on: May 24, 2018, 02:46:00 AM »
Tole zgoraj si lepo dodala Tejka.  Me zanima nekaj drugega. Zadnje čase nekako ne gre preveč komunikacija.   To opažam po zapozneli pošti od turistov, in nenazadnje tudi sam nisem tako aktiven jim odgovarjat kot pred aprilom.     

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #40 on: May 27, 2018, 12:12:29 PM »
Datumsko poden torej letos. Jaz pa vse na kupu... ločitev, nov kredit, urejanje stanovanja....jupijeeeee :D

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #41 on: May 27, 2018, 08:09:59 PM »
Uf Jane.  :-X
Naj se ti dobro odvija in odvije.  :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #42 on: May 28, 2018, 12:07:42 PM »
Datumsko poden torej letos. Jaz pa vse na kupu... ločitev, nov kredit, urejanje stanovanja....jupijeeeee :D

Tudi moj sin ima vse tole za urediti-ločitev, nov kredit, urejanje stanovanja...
Se moram malo bolj poglobiti v datume, da vidim kdaj bi bil najbolj primeren čas.
Jane, ti želim, da urediš vse tole čimprej in čimbolje :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #43 on: May 28, 2018, 12:23:17 PM »
Sem šla pogledat sinovo karto.
Vladar njegove 8. hiše je uran, trenutno je t uran eksaktno v konjunkciji z njegovo p luno-ločitev in to šokantna, kot strela iz jasnega.
Torej tako uran kot luna sta v biku v njegovi 10. hiši, sprememba statusa, tudi finančna sprememba.
Vladarica obeh venera je v natalu v 8. hiši in to v ribah, trenutno jo s trigonom podpira t saturn v kozorogu, ki je eksaktno tudi na n neptunu v kozorogu.
Meglenke so padle dol, vidi se realna slika, primeren čas, da mu ta t saturn v kozorogu pomaga prizemljiti to neptunsko venero in urediti zadeve,
postaviti nove temelje, ki bodo bolj trdni, bolj stabilni.
Saturn v njegovi karti tudi vladar njegove 7. hiše, kar še podpira zgoraj opisano.
Sedaj ga vse vesolje podpira, da se premakne naprej (uran, kot vladar 8.hiše konjunkcija luna, kot vladarica celega horoskopa)
in na novo postavi temelje-saturn (vladar 7.hiše) v trigonu z n venero, ki stoji v 8. hiši. 
Tudi za kredit, ki ga mora vzeti za poplačilo deleža skupnega premoženja (stanovanje) je tale saturn v kozorogu v trigonu z  n venero v 8. hiši dobra pozicija.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #44 on: May 28, 2018, 12:35:52 PM »
In še letošnji mrki (lev-vodnar), seveda vsi na njegovi osi 1/7 hiša.
Sicer ima asc v raku, a že na 28 stopinji.