Author Topic: Retrogradnosti, mrki v 2018  (Read 21460 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Retrogradnosti, mrki v 2018
« Reply #90 on: September 24, 2018, 08:18:35 PM »
Jane, plutonski kvadrat je eden najtežjih v življenju :-\
tako,da ko damo tole čez, smo navadno precej drugačni...
potem te čaka še uranska opozicija in na koncu neptunski kvdrat, ki nas dokončno prizemlji, padejo vse iluzije, meglenke padejo dol z oči...
in takrat nekako vstopimo v drugo polovico življenja....
vsi ti tranziti, začenši s plutonskim kvdratom, nakazujejo največje pretrese v življenju, to je obdobje krize srednjih let, to je obdobje, ko se rojevamo na novo...

uranska opozicija bo šele čez kaj pa vem cirka 10 let, če sem prav gledala. Vem samo, da bo ko bo uran na moji veneri v dvanajsti na njej tudi saturn. A se lahko že zdaj obesim no?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #91 on: September 25, 2018, 08:48:37 AM »
potem te čaka še uranska opozicija in na koncu neptunski kvdrat, ki nas dokončno prizemlji, padejo vse iluzije, meglenke padejo dol z oči...
vsi ti tranziti, začenši s plutonskim kvdratom, nakazujejo največje pretrese v življenju, to je obdobje krize srednjih let, to je obdobje, ko se rojevamo na novo...

uranska opozicija bo šele čez kaj pa vem cirka 10 let, če sem prav gledala. Vem samo, da bo ko bo uran na moji veneri v dvanajsti na njej tudi saturn. A se lahko že zdaj obesim no?

Pri tebi bo najprej neptunski kvadrat, tam prila 2022, potem bo uranska opozicija septembra 2024 in eksaktna bo januarja 2025.
Čez 10 let ga boš imela že na svojem n soncu, prej ti bo še tranzitiral kirona, luno, marsa...
Tranziti transpersonalnih planetov delujejo že vsaj 2 stopinji pred natančnim aspektom.
Sicer tranzit urana v enem znamenju traja cca 7 let, tako da julija 2025 bo že prvič prišel v znamenje dvojčka.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #92 on: September 25, 2018, 09:10:58 AM »

Pri tebi bo najprej neptunski kvadrat, tam prila 2022, potem bo uranska opozicija septembra 2024 in eksaktna bo januarja 2025.
Čez 10 let ga boš imela že na svojem n soncu, prej ti bo še tranzitiral kirona, luno, marsa...
Tranziti transpersonalnih planetov delujejo že vsaj 2 stopinji pred natančnim aspektom.
Sicer tranzit urana v enem znamenju traja cca 7 let, tako da julija 2025 bo že prvič prišel v znamenje dvojčka.

O dej no, pa sem mislila da je hudo že vse za mano, pa vidim da hudo šele prihaja :(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #93 on: September 25, 2018, 01:49:43 PM »
Pa, saj ni nujno, da bo slabo ;)
Odvisno kako boš imela postavljeno življenje do takrat.
V kolikor bo v skladu s tvojo dušo, tvojo notranjo energijo, potem ne bo hujših pretresov.
Ti tranziti so priložnost, da nas vržejo iz ustaljenega tira, v kolikor ta tirnica ni najboljša za nas,
z namenom, da se premaknemo naprej, na drugo vibracijo...
Uranski tranziti na natalne osebne planete ti bodo dovajali obilo nove, napredne energije, vzbudi se težnja po spremeniti vse (povezano z osebnim planetom),
saj se nam vse obstoječe zdi zastarelo, slabo...dobimo neke notranje prebliske, uvide kako bi lahko bilo v sami ideji, a realnost je dostikrat povsem drugačna...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #94 on: September 25, 2018, 02:15:23 PM »
V kolikor bo v skladu s tvojo dušo, tvojo notranjo energijo, potem ne bo hujših pretresov.
Ti tranziti so priložnost, da nas vržejo iz ustaljenega tira, v kolikor ta tirnica ni najboljša za nas,
Uranski tranziti na natalne osebne planete ti bodo dovajali obilo nove, napredne energije, vzbudi se težnja po spremeniti vse (povezano z osebnim planetom),
saj se nam vse obstoječe zdi zastarelo, slabo...dobimo neke notranje prebliske, uvide kako bi lahko bilo v sami ideji, a realnost je dostikrat povsem drugačna...

Saj vem, urana se niti ne bojim kaj preveč. On te pretrese, ampak ajde ni mi nikoli kaj hudega prinesel. zdaj v teh tamčnem času plutona itak vidim bolj črne scenarije. Bolj me skrbi neptun, ker že tko sem občasno naivna in ne vidim realne slike, da ne bom takrat kakšnih hudih bedarij naredila karkoli že bo. Pa potem seveda saturn skupaj z uranom, ko nekaj bi, pa ne bo šlo...nisem glih ziher v katero smer me bo peljalo, predvsem ker bo to šlo vse čez dvanajsto.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #95 on: September 25, 2018, 02:31:33 PM »

Saj vem, urana se niti ne bojim kaj preveč. On te pretrese, ampak ajde ni mi nikoli kaj hudega prinesel. zdaj v teh tamčnem času plutona itak vidim bolj črne scenarije. Bolj me skrbi neptun, ker že tko sem občasno naivna in ne vidim realne slike, da ne bom takrat kakšnih hudih bedarij naredila karkoli že bo. Pa potem seveda saturn skupaj z uranom, ko nekaj bi, pa ne bo šlo...nisem glih ziher v katero smer me bo peljalo, predvsem ker bo to šlo vse čez dvanajsto.

t neptun ti je že naredil kvadrat na n sonce, na vrsto sicer pride še kvadrat z n venero, a še prej naredi t neptun kvadrat z n neptunom..
ta neptunski kvadrat je tisti, ko nam dokončno padejo meglenke dol...ne boj se takrat ne boš naivna, prej boš dojela kaj je v bistvu real life ;)
takrat se soočimo s svojo realnostjo, dojamemo, da ni več vse možno...in nekako sprejmemo svojo realnost in potem lažje dihamo..
je pa seveda možno najprej razočaranje, ko dojamemo, da ni več vse možno in da smo mogoče kaj idealizrali...
pri neptunskim tranzitih na splošno je potrebno spustiti, da odplavi vse kar ima odplaviti in tisto kar ostane po tej poplavi, je tisto kar je za stalno ;)
nekako se takrat soočamo z izgubami oz se učmo imeti radi tudi tisto kar v resnici ne moremo imeti :)
je pa res, da bo tebi t neptuna delal T kvadrat z n venero in n neptunom, saj imaš v natalu venera opozicija neptun...tako da precej te zaslepljene neptunske dinamike verjetno že poznaš iz svojega dosedanjega življenja...
kaj če bi ti bila rajši umetnica ;)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #96 on: September 27, 2018, 12:49:43 PM »

t neptun ti je že naredil kvadrat na n sonce, na vrsto sicer pride še kvadrat z n venero, a še prej naredi t neptun kvadrat z n neptunom..
ta neptunski kvadrat je tisti, ko nam dokončno padejo meglenke dol...ne boj se takrat ne boš naivna, prej boš dojela kaj je v bistvu real life ;)
takrat se soočimo s svojo realnostjo, dojamemo, da ni več vse možno...in nekako sprejmemo svojo realnost in potem lažje dihamo..
je pa seveda možno najprej razočaranje, ko dojamemo, da ni več vse možno in da smo mogoče kaj idealizrali...
pri neptunskim tranzitih na splošno je potrebno spustiti, da odplavi vse kar ima odplaviti in tisto kar ostane po tej poplavi, je tisto kar je za stalno ;)
nekako se takrat soočamo z izgubami oz se učmo imeti radi tudi tisto kar v resnici ne moremo imeti :)
je pa res, da bo tebi t neptuna delal T kvadrat z n venero in n neptunom, saj imaš v natalu venera opozicija neptun...tako da precej te zaslepljene neptunske dinamike verjetno že poznaš iz svojega dosedanjega življenja...
kaj če bi ti bila rajši umetnica ;)

eh jaz bi imela takoj neko boemsko življenje, samo ne vem kako naj od tega živim haha. Svojčas sem sanjala tudi o pisanju knjig, drugih umetniških sposobnosti glih nimam razen zelo dobre glume :D

Hm kdaj pa sem mela neptuna na soncu? To sem pa čist sfalila. Jaz svojo karto vedno tako gledam da vidim tisto kar ni treba haha.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #97 on: September 27, 2018, 01:01:59 PM »
Jane,
eksaktno si ga prvič imela konec marca 2016, september 2016,potem zadnjič konec januarja 2017.
Sicer je bil blizu, na 9 stopinji,že v letu 2015.
Kaj vse ti je neptun odplavil v tem obdobju?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: September 27, 2018, 01:16:04 PM »
Jane,
eksaktno si ga prvič imela konec marca 2016, september 2016,potem zadnjič konec januarja 2017.
Sicer je bil blizu, na 9 stopinji,že v letu 2015.
Kaj vse ti je neptun odplavil v tem obdobju?

Uf a veš da nimam niti v glavi da bi bilo kaj takega sploh. je moje sonce v lepem trigonu s saturnom, pa mogoče to.

U zdaj sem se spomnila ja. Eno stranko sem imela ki je goljfal na veliko, mi je dal precej tinte pit. In sem ga enkrat okrog marca hotla skenslat, pa mi je odvetnik rekel da ga ne morem na horuk, da ga moram z odpovednim rokom. Sem ga potem enkrat okrog avgusta odstranila končno. Januarja mi je pa poslal neko izvršbo da sem jaz njemu dolžna, pa sva se klincala okrog tega, dokler ni priznal da je res on kriv in da umika vse.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #99 on: September 27, 2018, 01:23:14 PM »
ja zgleda da ne, da sem datumsko sfalila. Skenslala sem ga v 2015 torej ko je bil  neptun blizu sonca. Takrat sem začela razmišljat kako naj grem ven iz tega dreka.

2016-NE VEM (dodajam sem šla mal fotke gledat iz 2016 haha), selitev v novo pisarno (marec 2016), september 2016 (potovanje v benetke). Z možem sva se clo fajn zastopila v tem času (al pa sem sama sebe prepričevala, da se odlično razumeva,ker je bil neptun poleg), v bistvu je bilo 2016 najino najboljše leto do zdaj.
2017- mi je poslal izvršbo.
« Last Edit: September 27, 2018, 01:27:15 PM by Jane »

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #100 on: September 27, 2018, 01:28:28 PM »
Kaj se dogaja v ozadju?
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #101 on: September 27, 2018, 01:31:29 PM »
Pri neptunu je zanimivo, da res nič ne vidimo oz. je celo občutek kako je vse fajn :)
Neptunska obdobja so lahko zelo lepa, romantična...
Sama imam sedaj t neptuna čez 7 hišo in mi dela trigon z n venero ter opozicijo s p venero in p merkurjem...
Ma, se mi zdi, da se imava z mojim šele zdaj res tako fajn, da se imava res rada :) Veliko romantike, izkazovanja čustev, predvsem z njegove strani.
SIcer pa imam tudi veliko neptunskih strank :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #102 on: September 27, 2018, 01:32:04 PM »
Kaj se dogaja v ozadju?

Maja, a je to vprašanje za drugo sobano?

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #103 on: September 27, 2018, 01:34:43 PM »
Pri neptunu je zanimivo, da res nič ne vidimo oz. je celo občutek kako je vse fajn :)
Neptunska obdobja so lahko zelo lepa, romantična...
Sama imam sedaj t neptuna čez 7 hišo in mi dela trigon z n venero ter opozicijo s p venero in p merkurjem...
Ma, se mi zdi, da se imava z mojim šele zdaj res tako fajn, da se imava res rada :) Veliko romantike, izkazovanja čustev, predvsem z njegove strani.
SIcer pa imam tudi veliko neptunskih strank :)

No sej o tem govorim. Celotno obdobje 2016 sem imela jaz občutek, da kako se imava rada, ma ni bilo šanse da bi kdo stopil med naju takrat. čim je šel neptun stran torej od januarja 2017 so se oa začele stvari sesuvati totalno.
In zato pravim, da ne verjamem glih da mi bo v tem času neptun pokazal realno sliko s temi kvadrati, me skrbi da je ne bom vidla. Ker se človek vpraša ali si v letu 2016 res čutil kar si čutil, ali pa si sam sebe prepričeval in idealiziral in nisi hotel videti realnosti.

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #104 on: September 27, 2018, 01:35:49 PM »
Kaj se dogaja v ozadju?

Maja, a je to vprašanje za drugo sobano?

Ja, oops. Zmešnjavica. Grem tja.
9ZK 656