Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173430 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #270 on: November 14, 2008, 02:52:08 PM »
Zelo mi je žal, tia in moje sožalje.  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #271 on: November 14, 2008, 04:13:13 PM »
hm take sanje sem jaz mela pred dvema tednoma v petek , in v nedeljo ob 3.45 h zvem da mi je babi umrla , to se mi je že enkrat zgodilo pr mojemu zdaj že pokojnemu dediju...... res pa je da par dni po njeni smrti me je nekaj zbudilo in ko sem se že naštimala zaspati me je samo ena meni dozdaj neznana ampak zelo lepa energija po celi levi strani telesa spreletela pred tem sem pa v ušesu začutilas kot da bi nekaj počilo , sem se takoj ustrašila da me je kap..... ampak ni bilo to kaj pa je hm ne vem.... vsekakor pa sprejmi moje iskreno sožalje.... lp tia13

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #272 on: November 14, 2008, 06:48:18 PM »
Vsi tisti, ki na tem forumu sodelujejo že od vsega začetka, moje mnenje o preroških sanjah dobro poznajo, vsi drugi pa si lahko vsaj okvirno predstavo o tem dobijo v enem izmed odgovorov na pisma bralcev, na katera sem odgovarjala pred leti v reviji 7 dni.
http://www.sepet-sanj.com/splosno/7_dni.htm
http://www.sepet-sanj.com/splosno/12oktober2005.htm

V osebnih sporočilih je takih izpovedi, ki namigujejo na to, da se bo "nekaj zgodilo", veliko več kot na forumih, ampak osebno se lahko o nekaterih delikatnih stvareh tudi bolj odkrito pogovorimo. Na javnem forumu to skoraj ni mogoče in če se že zgodi, da sanjsko sporočilo vleče v to smer, tega nikoli ne povem na takšen način, temveč sanje razumem kot priložnost, da si sanjalec sam odgovori na vprašanje ali bo v jasnovidno napoved verjel ali ne. Moje izkušnje so pač takšne - nikogar ne prepričujem, kdor pa preroške sanje ima, pa ga tudi nihče več ne prepriča, da jih ni.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline klarus

• Mojster
« Reply #273 on: November 15, 2008, 10:09:43 PM »

spomnem se samo malo :) to, da sem bila v nakupovalnem centru in je bil totalni kaos..sploh nisem vedela nič..niti to kaj iščem, če sploh iščem.. xrolleyesx potem preskok...sem se vozila po neznanem mestu...vsepovsod taki lepi bloki...pokažem na enga....v zadnje nadstropje in rečem, tam bom pa enkrat doma :-* bil je tak dokaj visok blok bele barve....vsa okna, balkoni in stopnice so bile pa lepe rdeče barve, bi rekla koralne......stopnice so bile zanimive, ker so vodile od nižjega balkona h višjem oknu
There is
One Mind,
One Truth,
One Source in the Universe,
and I AM ONE with ALL there is."

moja karta

9ZK 822

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #274 on: November 16, 2008, 01:15:00 PM »
Če se tako dobro tudi v resnici počutiš, naj traja čim dalje, klarus.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #275 on: November 17, 2008, 07:54:18 PM »
Zivijo, Regina,

zadnjic sem sanjala, da sem eno zensko, ki mi je zelela skodovat/me ubit z geotrikotnikom, sem jo potem jaz ubila z geotrikotnikom. Potem sem to obzalovala in sla do njenih starsev na kmetijo. Oni so se ze sprijaznili s smrtjo, jaz pa ne in sem jokala ko dez, da sta me onadva tolazila in objemala. Pa teh sanj nisem imela prevec za mar.
Danes pa sem sanjala, da sem pomagala ulovit dva cloveka, zensko in moskega, ki sta nekoga ubila. zenska je imela majhnega otroka in ker naj bi sla v zapor, sem razmislajala, da bi ga posvojila in bi z mojim zivela kot dvojcka. Malo me je mucilo dejstvo, da se kaksni morilski geni prenasajo na otroke. Ko sem idejo skusala povedat ocetu, sva sla na wc in iz pipe na wc-ju je tekla malo cista voda, malo pa umazana voda. Vsakic ko sva dala kozarec pod curek je stekla umazana voda. Jaz sem se ze sekirala, kaj bom pila, saj je voda vedno umazana.

No, tole z vodo bi lahko bila posledica tega, da ze par mesecev zivim ob gradbiscu, ceprav je voda vedno bila ok. Ampak mislim, da ima vseeno nek drug pomen. Ne razumem pa zakaj umazana voda, ce skusam uredit kar sem prej zasrackala. ??? Tile umori pa mi ne grejo iz glave. Ocitno sem del sebe ubila, oz se necesa znebila, ampak cesa? Solze so ociscevalne, a ne? Ampak umazana voda??

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #276 on: November 17, 2008, 08:09:55 PM »
Verjetno se ti zdi čudno od kod zdaj te strašljive podobe in dogodki, ampak umor v sanjah ni nič drugega, kot simbolilčni prikaz konca nekega življenjskega obdobja in začetek ali pripravo na novega, vsi stranski učinki pa so največkrat odsev značajskih lastnosti, zaradi katerih je lahko ta prehod med enim in drugim obdobjem lažji.
Saj vemo o čem govorimo?  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #277 on: November 17, 2008, 08:14:36 PM »
Verjetno se ti zdi čudno od kod zdaj te strašljive podobe in dogodki, ampak umor v sanjah ni nič drugega, kot simbolilčni prikaz konca nekega življenjskega obdobja in začetek ali pripravo na novega, vsi stranski učinki pa so največkrat odsev značajskih lastnosti, zaradi katerih je lahko ta prehod med enim in drugim obdobjem lažji.
Saj vemo o čem govorimo?  ;)

Ja, vemo ;)

Potem so verjetno tudi sanje, da se vozim z vlakom in zgresim izstopno postajo in se moram zato vracat nazaj, prikaz mojega stanja rahle zmedenosti ( ce to sploh lahko tako imenujem) :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #278 on: November 17, 2008, 08:20:06 PM »
Jejhata ja, pa še marsikaj takega in podobnega se bo dogajalo, samo da bi te prepričalo, da bo konec še kako poln veselja.  ;D
Uživaj, čebelica.  :-*
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #279 on: November 17, 2008, 08:23:40 PM »
Jejhata ja, pa še marsikaj takega in podobnega se bo dogajalo, samo da bi te prepričalo, da bo konec še kako poln veselja.  ;D

hvala, Reginca. Ze bolj uzivam :D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #280 on: November 17, 2008, 08:25:46 PM »

Nooo, pa to sem hotela slišat.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #281 on: November 17, 2008, 08:29:38 PM »

Nooo, pa to sem hotela slišat.  ;D

Se bolj bom, ko bomo zacel se migat. Potem bo pa popolno in se bolj realno. ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #282 on: November 17, 2008, 08:32:21 PM »
Saj, saj, ne manjka več veliko.  ;)
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #283 on: November 17, 2008, 08:39:52 PM »

ja, to je res. Sem ze malo nestrpna :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #284 on: November 17, 2008, 08:43:48 PM »

ja, to je res. Sem ze malo nestrpna :)

;)
www.sepet-sanj.com