Zivijo, Regina,
zadnjic sem sanjala, da sem eno zensko, ki mi je zelela skodovat/me ubit z geotrikotnikom, sem jo potem jaz ubila z geotrikotnikom. Potem sem to obzalovala in sla do njenih starsev na kmetijo. Oni so se ze sprijaznili s smrtjo, jaz pa ne in sem jokala ko dez, da sta me onadva tolazila in objemala. Pa teh sanj nisem imela prevec za mar.
Danes pa sem sanjala, da sem pomagala ulovit dva cloveka, zensko in moskega, ki sta nekoga ubila. zenska je imela majhnega otroka in ker naj bi sla v zapor, sem razmislajala, da bi ga posvojila in bi z mojim zivela kot dvojcka. Malo me je mucilo dejstvo, da se kaksni morilski geni prenasajo na otroke. Ko sem idejo skusala povedat ocetu, sva sla na wc in iz pipe na wc-ju je tekla malo cista voda, malo pa umazana voda. Vsakic ko sva dala kozarec pod curek je stekla umazana voda. Jaz sem se ze sekirala, kaj bom pila, saj je voda vedno umazana.
No, tole z vodo bi lahko bila posledica tega, da ze par mesecev zivim ob gradbiscu, ceprav je voda vedno bila ok. Ampak mislim, da ima vseeno nek drug pomen. Ne razumem pa zakaj umazana voda, ce skusam uredit kar sem prej zasrackala. ??? Tile umori pa mi ne grejo iz glave. Ocitno sem del sebe ubila, oz se necesa znebila, ampak cesa? Solze so ociscevalne, a ne? Ampak umazana voda??