Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz sem pa zadnjič (mislim, da predvčerajšnjim) probavala čevlje. Tisti, ki so mi bili všeč so na meni zgledali prav trapasto in tako čudno postrani so stali .Sem si nekaj razlagala, da poskušam nekaj kar ni zame ali tako nekako (samo ne vem v katero področje življenja bi to dala)? Kakšna boljša razlaga?
Torej sama mislim da je to ene vrste opozorilo pred dogodki v prihodnostiverjetno bi morala umiriti mojo divjo naravo.
Ti boš pa za svojo vztrajnost bogato nagrajena. Manifestacija dela....?
Quote from: Regina on December 15, 2008, 08:35:50 AMTi boš pa za svojo vztrajnost bogato nagrajena. Manifestacija dela....? hmmm. faca si - se spomnim, ko si mi ti rekla, da se ti vse smeje zadnje čase mene punce v službi že dalj časa opazujejo, da sem se spremenila, da sijem. nikakor jim ne gre v račun. najbolj hecno pa je, ker sem se danes spet prismejala v službo, njim pa spet čist nič jasno, zato so me kar določile, da sem zaljubljena in da jim jaz to skrivam
he he, saj se mi pa res samo smeje. res dober občutek. tako na splošno. morda pa bi morale malce podrobneje kakšno zadevico zmanifestirat? recimo da ne bo toliko mojega dela v moji službi šlo v nič kaj praviš?
Jutrček ....sem sanjala, da sem bila v hiši pri stari mami. Zunaj je deževalo in ko sem pogledala skozi okno sem videla, da voda ful narašča, da se je dolina že napolnila z vodo in da je tudi travnik okoli hiše že pod vodo. Čeprav je počasi voda že poplavljala kletne prostore, sem se počutila popolnoma varno v njej. Nato pa sem se kar naenkrat znašla doma, v naši hiši, kjer je bilo poplnoma suho in je sijal sonček....To zna biti kar ok, ali pač???
Seveda. Čustva, značaj, samopodoba .... očitno je vse pod nadzorom. Lepo se imej v tem Londonskem vremenu ....
ojla, jaz pa nič sanjala, bom pa danes dopoldne nadoknadila, počasno prebujanje, čist na "izi", grem v popoldansko večerno službeno varianto
Quote from: Regina on December 17, 2008, 08:48:41 AMSeveda. Čustva, značaj, samopodoba .... očitno je vse pod nadzorom. Lepo se imej v tem Londonskem vremenu .... Se mi je zdelo, da bo nekaj takšnega... Očitno tale dež čistilno vpliva tudi name in odplakuje kar mi rabi več ne. Včasih bolj na easy, včasih pa malce bolj občutno. Ampak važno, da ostajam trdno na tleh Hvala Regina