Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma VII  (Read 173438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma VII
« Reply #360 on: December 16, 2008, 02:04:52 PM »
Jaz sem pa zadnjič (mislim, da predvčerajšnjim) probavala čevlje. Tisti, ki so mi bili všeč so na meni zgledali prav trapasto in tako čudno postrani so stali ::).
Sem si nekaj razlagala, da poskušam nekaj kar ni zame ali tako nekako (samo ne vem v katero področje življenja bi to dala)? Kakšna boljša razlaga?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Shadow

• Trenutno v uvajanju
  • *
  • I fill the dark ..
« Reply #361 on: December 16, 2008, 05:47:07 PM »
jaz sem sanjala naš družinski grob,kako sem nanj postavila kipec angela,bil je bele barve. Nato sem odšla k moji stari osnovni šoli,kjer so se začele dogajati #čudne# stvari...predmeti so leteli po zraku luči so mežikale..kričala sem nee..in na koncu..sem iz oči v oči zrla z neke vrste black wiccan..jasno sem se takoj zbudila in nisem mogla zaspati.

Torej sama mislim da je to ene vrste opozorilo pred dogodki v prihodnostiverjetno bi morala umiriti mojo divjo naravo. ::)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #362 on: December 16, 2008, 09:21:05 PM »
Jaz sem pa zadnjič (mislim, da predvčerajšnjim) probavala čevlje. Tisti, ki so mi bili všeč so na meni zgledali prav trapasto in tako čudno postrani so stali ::).
Sem si nekaj razlagala, da poskušam nekaj kar ni zame ali tako nekako (samo ne vem v katero področje življenja bi to dala)? Kakšna boljša razlaga?

Mogoče pa nočeš kar nekaj tja v tri dni delat ali celo kakšne traparije naredit. Če se nekaj odločaš, bi rada  "trdno stopila" in se varno počutila.
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #363 on: December 16, 2008, 09:22:32 PM »
Torej sama mislim da je to ene vrste opozorilo pred dogodki v prihodnostiverjetno bi morala umiriti mojo divjo naravo. ::)

Zna bit, če je res tako divja?!  ::)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #364 on: December 16, 2008, 09:35:28 PM »

Ti boš pa za svojo vztrajnost bogato nagrajena. Manifestacija dela....? ::)  ;D
hmmm. faca si - se spomnim, ko si mi ti rekla, da se ti vse smeje zadnje čase  ;D
mene punce v službi že dalj časa opazujejo, da sem se spremenila, da sijem. nikakor jim ne gre v račun. najbolj hecno pa je, ker sem se danes spet prismejala v službo, njim pa spet čist nič jasno, zato so me kar določile, da sem zaljubljena in da jim jaz to skrivam

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #365 on: December 16, 2008, 09:51:25 PM »

Sam da jih nisi v sanjah Bushu v glavo vrgla  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #366 on: December 16, 2008, 10:01:05 PM »

Ti boš pa za svojo vztrajnost bogato nagrajena. Manifestacija dela....? ::)  ;D
hmmm. faca si - se spomnim, ko si mi ti rekla, da se ti vse smeje zadnje čase  ;D
mene punce v službi že dalj časa opazujejo, da sem se spremenila, da sijem. nikakor jim ne gre v račun. najbolj hecno pa je, ker sem se danes spet prismejala v službo, njim pa spet čist nič jasno, zato so me kar določile, da sem zaljubljena in da jim jaz to skrivam

Se mi je kar zdelo, da ne bo šel ta moj stavek kar tako mimo in da bo prišlo še nekaj za teboj.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #367 on: December 16, 2008, 10:13:01 PM »
he he, saj se mi pa res samo smeje. res dober občutek. tako na splošno. morda pa bi morale malce podrobneje kakšno zadevico zmanifestirat? recimo da ne bo toliko mojega dela v moji službi šlo v nič  :'(

kaj praviš?  ;D

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #368 on: December 17, 2008, 08:27:42 AM »
Jutrček :-* ::)....sem sanjala, da sem bila v hiši pri stari mami. Zunaj je deževalo in ko sem pogledala skozi okno sem videla, da voda ful narašča, da se je dolina že napolnila z vodo in da je tudi travnik okoli hiše že pod vodo. Čeprav je počasi voda že poplavljala kletne prostore, sem se počutila popolnoma varno v njej. Nato pa sem se kar naenkrat znašla doma, v naši hiši, kjer je bilo poplnoma suho in je sijal sonček....

To zna biti kar ok, ali pač??? 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #369 on: December 17, 2008, 08:41:25 AM »
he he, saj se mi pa res samo smeje. res dober občutek. tako na splošno. morda pa bi morale malce podrobneje kakšno zadevico zmanifestirat? recimo da ne bo toliko mojega dela v moji službi šlo v nič  :'(

kaj praviš?  ;D

Samo dodaš na seznam, pa je  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #370 on: December 17, 2008, 08:48:41 AM »
Jutrček :-* ::)....sem sanjala, da sem bila v hiši pri stari mami. Zunaj je deževalo in ko sem pogledala skozi okno sem videla, da voda ful narašča, da se je dolina že napolnila z vodo in da je tudi travnik okoli hiše že pod vodo. Čeprav je počasi voda že poplavljala kletne prostore, sem se počutila popolnoma varno v njej. Nato pa sem se kar naenkrat znašla doma, v naši hiši, kjer je bilo poplnoma suho in je sijal sonček....

To zna biti kar ok, ali pač??? 8)

Seveda.  Čustva, značaj, samopodoba .... očitno je vse pod nadzorom. ;)
Lepo se imej v tem Londonskem vremenu ....  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #371 on: December 17, 2008, 08:53:10 AM »
ojla, jaz pa nič sanjala, bom pa danes dopoldne nadoknadila, počasno prebujanje, čist na "izi", grem v popoldansko večerno službeno varianto  ;)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #372 on: December 17, 2008, 08:53:35 AM »

Se mi je zdelo, da bo nekaj takšnega... ;) Očitno tale dež čistilno vpliva tudi name in odplakuje kar mi rabi več ne. Včasih bolj na easy, včasih pa malce bolj občutno. Ampak važno, da ostajam trdno na tleh :)
Hvala Regina :-* :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #373 on: December 17, 2008, 09:02:02 AM »
ojla, jaz pa nič sanjala, bom pa danes dopoldne nadoknadila, počasno prebujanje, čist na "izi", grem v popoldansko večerno službeno varianto  ;)

Hojla nensi, da ne boš bioritma spremenila?  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #374 on: December 17, 2008, 09:05:34 AM »

Se mi je zdelo, da bo nekaj takšnega... ;) Očitno tale dež čistilno vpliva tudi name in odplakuje kar mi rabi več ne. Včasih bolj na easy, včasih pa malce bolj občutno. Ampak važno, da ostajam trdno na tleh :)
Hvala Regina :-* :-* ang:

Ja, regeneracijsko. To prav paše.  ;)
www.sepet-sanj.com