Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 95928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #255 on: December 17, 2008, 02:43:49 PM »
Aha, sem očitno preveč površno prebrala stare poste ... mi je bilo zanimivo videti, kako osebo vidite v prihodnosti.
;)

Glede službe - definitivno nekaj novega. Tale tu ni perspektivna, me ne veseli, pravzaprav me ubija. Pa niso samo odnosi problem, menim, da sem kariero sfalila.
Glede partnerstva je zadeva malo bolj zakomplicirana ... ne gre samo za moje želje. Rada bi bila samo srečna pač, zdaj nisem. Zanima me samo, kaj se mi odpira za naprej.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #256 on: December 17, 2008, 02:53:48 PM »
Hihihi,
saj "smo" tukaj gledali kako kaže za naprej, samo jaz rada provuciram.
Služba - nova, taka v kateri boš izpolnjna, a ne? ;)
Ljubezen - rada bi bila srečna. Potem se vprašaj in odgovori kako bi moralo biti, da bi bila srečna...
Potem pa vse skupaj v temo Manifestacija, in ob prvi seansi se "na tapeti" :D

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #257 on: December 17, 2008, 02:57:53 PM »
Heheheheh....Iza, me presenečaš..pozitivno;) Le kaj se je to zgodilo s tabo??? :o :P :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #258 on: December 17, 2008, 03:00:09 PM »
hehe, napisala je to, kar si vse me mislimo  :D ;)

in dala najtežjo domačo nalogo, kar si jo more človek predstavljat  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #259 on: December 17, 2008, 03:01:58 PM »

in dala najtežjo domačo nalogo, kar si jo more človek predstavljat  ;D

Jap tukaj se ponavadi pri veliki večini zatakne :o....šment, pa tko je simpl :P ;)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #260 on: December 17, 2008, 03:12:55 PM »
Heheheheh....Iza, me presenečaš..pozitivno;) Le kaj se je to zgodilo s tabo??? :o :P :-*

Za trenutek sem odložila delo in prisluhnila  :D ;D :-*

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #261 on: December 17, 2008, 05:44:26 PM »
Jap tukaj se ponavadi pri veliki večini zatakne :o....šment, pa tko je simpl :P ;)
True :)
Se zatakne.
Hja, kaj naj rečem ... dajmo najprej za službo :D :D

Ljubezen je pa tako, da trenutno ne gre nič kot bi moralo iti, kljub dolgoletni zvezi ... ali pač ravno zaradi tega.
Se nagibam k temu, da bodo potrebne spremembe.

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #262 on: December 19, 2008, 10:25:05 AM »
vseeno ... pretty please?  :-*

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #263 on: December 19, 2008, 10:28:03 AM »
Jaz še vedno ne vem, kaj bi točno rada vedela Mystica???? ???
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #264 on: December 19, 2008, 10:33:27 AM »
Kako vidite mojo prihodnost glede partnerstva :))

In službe :)

Zdej - rečeno je bilo, da morda ne bom zadovoljna z videnim. Me pa vseeno zanima :)

Offline mario

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #265 on: March 14, 2009, 10:20:33 AM »
Pozdravljeni!

Kako najprej po kakšni poti se posvetim theti, da lahko osmislim svoje življenje.
Če ve kdo odgovor, bi mu bil hvaležen?

Hvala
Mario

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #266 on: March 14, 2009, 01:08:43 PM »
Pozdravljeni!

Kako najprej po kakšni poti se posvetim theti, da lahko osmislim svoje življenje.
Če ve kdo odgovor, bi mu bil hvaležen?

Hvala
Mario

živjo

po mojem bi bilo za začetek najbolje, da se spoznaš s tehniko, če je še ne poznaš, potem pa jo začneš uporabljati in zapluješ v smer, ki jo želiš pri sebi raziskati, za kak bolj konkreten odgovor pa povej kaj več o tem, kar bi rad izvedel

lepo bodi, nensi

Offline Mačica

• Uporabnik
  • **
« Reply #267 on: March 14, 2009, 05:14:38 PM »
Kako vidite mojo prihodnost glede partnerstva :))

In službe :)

Zdej - rečeno je bilo, da morda ne bom zadovoljna z videnim. Me pa vseeno zanima :)

Ej, Mystica. Vsi odgovori so v tebi. Če boš malo pobrskala v srcu, jih boš našla.  ;)

Offline Hot_head

• Trenutno v uvajanju
  • *
Vprašanja za Kreatorja
« Reply #268 on: September 25, 2009, 02:45:25 PM »
Ojla
Jest pa prvic zastavljam vprašanje in upam da sem sploh zadel pravo temo.
Kot majhen sem se utopil v nekem potočku. Ko so me izvlekli iz potočka so navzoči rekli, da je že odšel, čez čas sem oživel to je bilo moje prvo srečanje z lučjo naslednja izkušnja je bila malo drugačna v igri sem obvisel v zanki ter počasi in ustrajno me je zmanjkovalo no spet sem videl luč in spet so me že odpisali tolko o moji zgodovini no po teh dogotkih ( sem ) vidim duhove in sem jih tudi slišal zdej jih samo vidim slišim pa ne več ampak ostal mi je pa pisk v desnem ušesu. Piska mi neprestano že 10 let tako da je že kar nadležno.
Zanima me če lahko povprašate Kreatorja zakaj mi piska in kako se znebim piskanja?
Hvala že v naprej upam da mi pomagate  :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #269 on: September 25, 2009, 03:03:47 PM »
Ojla
Jest pa prvic zastavljam vprašanje in upam da sem sploh zadel pravo temo.
Kot majhen sem se utopil v nekem potočku. Ko so me izvlekli iz potočka so navzoči rekli, da je že odšel, čez čas sem oživel to je bilo moje prvo srečanje z lučjo naslednja izkušnja je bila malo drugačna v igri sem obvisel v zanki ter počasi in ustrajno me je zmanjkovalo no spet sem videl luč in spet so me že odpisali tolko o moji zgodovini no po teh dogotkih ( sem ) vidim duhove in sem jih tudi slišal zdej jih samo vidim slišim pa ne več ampak ostal mi je pa pisk v desnem ušesu. Piska mi neprestano že 10 let tako da je že kar nadležno.
Zanima me če lahko povprašate Kreatorja zakaj mi piska in kako se znebim piskanja?
Hvala že v naprej upam da mi pomagate  :-*

Medtem, ko čaš na odgovor, si preberi spodnji odgovor iz foruma Spremenjena stanja zavesti, kjer moderator Sandi odgovarja na vprašanje "piskanje v ušesih"
*****************************************************************************************
"Piskanje v ušesu je fiziološko gledano sicer enostavno razložiti, saj gre za »zlepljanje in odlepljanje« dveh ali več sosednjih čutnic za zvok, ki se nahajajo v notranjosti ušesa. Te pa povzročajo take in drugačne piske… Verjetno pa vas bolj zanima,  vzrok za to in kako odpraviti motnjo, kajne?

Torej, omenjeni piski lahko nastanejo kot posledica naslednjih stvari:

Preobremenjenosti čutila za sluh, poškodbe ali bolezni, ki vpliva na slušni aparat, stresa kot tudi nehotenega poslušanja visokih frekvenc, ki jih oddajajo nekatere elektronske naprave kot so stare televizije, iztrošeni računalniki, vibrirajoči hladilniki, razne komaj slišne črpalke itd.

V kolikor ne gre za zgoraj navedene vzroke, zelo verjetno visokofrekvenčni pisk izvira iz t.i. "zvočne predstavljivosti" - na podoben način, kot doživljamo razne zvoke med sanjami, se tovrstne zaznave seveda pričnejo samodejno pojavljati tudi med globokimi sproščanji, meditacijami ipd.

S tem pojavom imam kar precej izkušenj tudi med vodenjem izventelesnih izkušenj, med katerimi zaznavanje zvokov precej variira od zelo nizkih in komaj zaznavnih, pa vse tja do izjemno visokih frekvenc. Tako ene kot druge frekvence pa se lahko pojavljajo praktično v vseh stanjih zavesti. Globina ali višina stanja zavesti zagotovo ni neposredno pogojena z višino avditivno zaznavne frekvence. Je pa res, da v globljih stanjih zavesti mnogo lažje zavestno sprožamo zvoke (celoten spekter).

Po napisanem sklepam, da si sprva slišala zvok, ki je izviral iz tvoje notranjosti (avditivna predstavljivost) in si ga kasneje (brez tvoje zavestne volje) asociativno začela povezovati z globino stanja zavesti. In sedaj, vsakič ko vstopaš v stanja zamaknjenosti, se samodejno sproži še »nova navada« bolj ali manj moteči zvok.

To je zelo podobno kot na primer pri zaznavanju ščemenja na rokah. Prvič doživimo to izkušnjo med globokim sproščanjem, kasneje pa je dovolj da se le za hip usedemo ali le pomislimo na roko, pa že čutimo ščemenje…

Kako odpraviti motnjo? Potrebno je spremeniti asociativno povezavo, ki se je zgodila v tvojem nezavednem umu. To se lahko naredi na več načinov, pa vendar je ena lažjih metod ta, da ponovno zavestno vstopimo v podobno globino stanja zavesti, kot takrat, ko se nam je zvok prvič pojavil. In ko smo v omenjenem stanju zavesti, poskušamo zvok neposredno spremeniti le z našo voljo in namero. Poskušamo spreminjati frekvenco in jakost zvoka, morda priklicati kakšno drugo vrsto zaznave, ki nima avditivne komponente itd. S tem pa zelo hitro zrahljamo samodejno povezanost globine stanja zavesti s samo eno in zavoljo tega »močno« zaznavo piskanja.

Seveda pa lahko poskušaš tudi med pojavljanjem zvoka v budnosti spreminjati piskanje. Vendar je to precej težje izvesti.

O psihološkem vzroku, zakaj se ti je povezalo piskanje z omenjeno globino zavesti, pa je zadevo možno oceniti le z dodatnimi podatki, ki pa so že preveč specifični, da bi jih lahko predelovali preko foruma."
***********************************************************************************
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151