Se popolnoma strinjam s tabo, vendar želim pojasnit določene zadeve.
Glej, skozi mojo že kar dolgoletno prakso ukvarjanja sama s sabo in spraševanja o tem in onem, ob prebiranju literature, sem prav posebej odpirala svojo srčno čakro, ki je "odgovorna" prav za ljubezen /tudi do boga/.
Pa vendar določene stvari v mojem življenju niso ravno šle v "pravo" smer. Danes vem zakaj je tako.
Ko sem se spoznala s Theta sem končno lahko videla tudi svoje čakre, njihovo velikost, barvo in seveda tudi svojo avro. Prav moja avra je smaragdno zelene barve, kar nekaj večja od povprečne avre ostalih zemljanov.
Moje zgornje čakre, grlena, ušesni čakri, tretje oko in kronska so enako velike kot srčna, vse se vrtijo in so čistih barv. In ko sem ugotovila /videla/ mojo korensko čakro se jo je po kotih držal sem pa tja umazan temno rdeč barvni odtenek. Čakra je bila tudi manjša od ostalih. Nekoliko manjši sta bili tudi spolna čakra in popkovna čakra
Tebi bo jasno kaj to pomeni .... meni pa je po vseh letih naredilo klik v glavi.
Ob vseh učenjih, širjenju ljubezni, delu z ljudmi, nisem prišla do izvornega občutka, v svojih spodnjih čakrah. Moja prepričanja, prinešeno s seboj na vseh tistih v prejšnjih postih napisanih trditvah, ali če hočeš skozi mojo karmo, sem izkušala ravno tisto, kar sem se morala naučiti.....
Da je duhovnost, ljubezen do vsega res naš cilj, vendar brez da zanemarimo našo temeljno pravico tukaj, da imamo varnost in srečo v tistih čisto temeljnih zemeljskih stvareh.
Zato bom rekla: res je odpiranje srčne čakre zelo pomembno, vendar ne pozabimo na vse druge. Lahko je odprta kronska čakra, če pa ne bo delovala korenska, smo že na štartu izgubili.
Vse čakre morajo biti v ravnovesju. In če se navezujem na pisanje Barbare, tole bo mogoče sporočilo tudi za njo.
No, stvar je tako kompleksna, da najbrž oba misliva na enako, Pozdrav. In v osnovi se zelo zelo strinjam s tabo.
Gre za za to, da ljudem literatura ne pojasni tega, da je na prvem mestu predvsem ljubezen do samega sebe.