Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 95928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #240 on: November 07, 2008, 08:29:00 PM »
Živjo Bik, Tia in Gilly

;D

Oprosti tea te nism vidu žibjo in Tia tudi žibio. :D :D :D
Theta Practitioner™

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #241 on: December 15, 2008, 09:41:45 AM »
Zdravo!

Sem nova na tem forumu in lepo pozdravljam vse, ki aktivno sodelujete tukaj. Za kreatorja imam eno vprašanje in sicer me zanima kako naprej v življenju. V decembru mi namreč poteče služba za polovični čas, delno pa sem že privat. Vendar pa zadeve še niso tako odprte, da bi v celoti stopila na svoje. Ker tudi sama uporabljam Theto,sem že marsikaj postorila na tej poti, pa vendar vse naenkrat res ne vidim. Zato je bolje včasih prositi druge, da ti pomagajo. Hvala vam za vso pomoč.
Spoznaj sebe in spoznal boš svet!

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #242 on: December 15, 2008, 10:07:40 AM »
Zdravo!

Sem nova na tem forumu in lepo pozdravljam vse, ki aktivno sodelujete tukaj. Za kreatorja imam eno vprašanje in sicer me zanima kako naprej v življenju. V decembru mi namreč poteče služba za polovični čas, delno pa sem že privat. Vendar pa zadeve še niso tako odprte, da bi v celoti stopila na svoje. Ker tudi sama uporabljam Theto,sem že marsikaj postorila na tej poti, pa vendar vse naenkrat res ne vidim. Zato je bolje včasih prositi druge, da ti pomagajo. Hvala vam za vso pomoč.

Dobrodošla na forumu in lep pozdrav Thetka ....
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,879.0.html

No, potem je to priložnost, da se boš še z drugo nogo premaknila. Človek ne more biti nekaj na pol ........... Si ali pa nisi  ;D  ;)

Uporabi svoje znanje, ki ga imaš zase. Če sama sebi ne zaupaš, kako ti bodo zaupale tvoje stranke..... In če imaš v danem trenutku vse kar potrebuješ /theta/ potem te res ni treba skrbeti za prihodnost.

Lep dan ti želim ...... vse dobro
 ang:

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #243 on: December 15, 2008, 02:37:53 PM »
Hvala Tea!

Zelo zaupam v theto in vem, da mi bo uspelo. Samo, ko nekako po vseh časih dela na sebi, še vedno tiči vzrok nekje v notranjosti in življenje ne steče, kot bi želel, ne veš točno kje bi še iskal.

Hvala za energijo in čas, ki si ga namenila meni.  :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: December 15, 2008, 02:41:46 PM »
Hvala Tea!

Zelo zaupam v theto in vem, da mi bo uspelo. Samo, ko nekako po vseh časih dela na sebi, še vedno tiči vzrok nekje v notranjosti in življenje ne steče, kot bi želel, ne veš točno kje bi še iskal.

Hvala za energijo in čas, ki si ga namenila meni.  :-*

Sii sigurna, ali samo nočeš videt, slišat, občutit ...........  ;) Pejdi se s Kreatorjem pogovorit, boš videla, da ti bo ata dal taprave odgovore.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #245 on: December 15, 2008, 03:43:44 PM »
Hvala Tea!

Se mi zdi, da tako kot pri nobeni stvari, tudi pri theti ne gre nič na silo. Bodi nežna sama s seboj in ko bo pravi čas, ti bo uspelo.  ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #246 on: December 15, 2008, 03:49:17 PM »
Tea!

Če je problem, da ga nočem videti potem sem res globoko v enem vzorcu.No. me prav zanima kaj bi to bilo? Kreator mi da napotke, pove eno stvar, pa potem je še nekaj in še nekaj in tako dalje. Tako, da verjetno Regina imaš prav, da najprej eno stvar podelam, pa potem drugo.... In verjetno pridem tudi do vzroka  ???

Prav lep in čudovit dan želim obema  ???

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #247 on: December 16, 2008, 06:27:41 AM »
Tea!

Če je problem, da ga nočem videti potem sem res globoko v enem vzorcu.No. me prav zanima kaj bi to bilo? Kreator mi da napotke, pove eno stvar, pa potem je še nekaj in še nekaj in tako dalje. Tako, da verjetno Regina imaš prav, da najprej eno stvar podelam, pa potem drugo.... In verjetno pridem tudi do vzroka  ???

Vse lepo Barbara

Če smem, bi tukaj nekaj pripomnil, pa ne velja samo za theto, gre predvsem za negativne vzorce, tako emocionalne mot miselne.
Večinoma se osredotočamo na iskanje enega vzorca -vzroka našega delovanja, obenem pa pozabljamo, da ima ta vzorec svojo zgodovino in verjetno / večinoma/ cel kup svojih vzrokov, ki se navadno vlečejo kot veriga v preteklost. Podal bom primer laganja. Recimo, človek se zaveda, da vztrajno laže- pa pustimo ali sebi ali drugim...skratka, tole zadevo ozavestiš, potem zamenjaš program, v nekaterih tehnikah / biorgonomija, reiki itd../ transformiraš, v nekaterih spet odvzemaš, drugje si sugeriraš določene afirmacije itd...Samo tole še ni / vsaj tako je moje mišljenje / opravljena in odpravljena zadeva. Ker tudi samo laganje ima določene vzroke- lahko se vprašaš-čemu..in dobiš možne odgovore eden bi lahko bil potreba po izpostavljanju sebe, torej gre za slabo samopodobo, za občutek zapostavljenosti glede na okolico, hja in potem se lotiš tega....vendar tudi tu ni konec, ker tudi vrednostenje samega sebe ima določene vzroke, ki ga pogojujejo...in potem prideš do staršev / recimo/ ...pa pridemo do obsojanje, torej tudi do odpuščanja staršem in okolici. Itd.... Hotel sem reči, da z samim programom, prošnjo, transformacijo, zavestnim odpravljanjem...ne naredimo vsega, ker se / predvsem, če tudi zavestno ne podpremo program skoti spremijanje delovanja/ takšni vzorci vračajo-znova in znova...in potem seveda ni čudno, če kreator, ali pa tvoja podzavest- višji jaz, višja zavest....daje nove in nove odgovore , oziroma usmeritev -pa vse se začne z delom na enem samem negativnem vzorcu. Ima pa globoke korenine, ki so kar precej razvejani. Tukaj je fajn / vsaj zame/ tudi prisotnost zavesti v beti-ali pa središču alfe, kjer je možnost analize, obenem pa indukcije, ter zmožnost povsem racionalnega delovanja uma z sodelovanjem intuitivne polovice našega uma. Moje mnenje je, da bi se človek moral lotiti motečih elementov svojega življenja / negativnih vzorcev/ z vsemi razpoložljimimi orožji, torej vse kar mu je Bog dal na razpolago, kot orodje za samopomoč. Tukaj nisem mislil konkretno zate, napisal sem povsem na splošno...malce misli pač...

bodite lepo  ang:

Pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: December 16, 2008, 06:48:21 AM »
Tea!

Vse lepo Barbara

Če smem, bi tukaj nekaj pripomnil, pa ne velja samo za theto, gre predvsem za negativne vzorce, tako emocionalne mot miselne.
Večinoma se osredotočamo na iskanje enega vzorca -vzroka našega delovanja, obenem pa pozabljamo, da ima ta vzorec svojo zgodovino in verjetno / večinoma/ cel kup svojih vzrokov, ki se navadno vlečejo kot veriga v preteklost. Podal bom primer laganja. Recimo, človek se zaveda, da vztrajno laže- pa pustimo ali sebi ali drugim...skratka, tole zadevo ozavestiš, potem zamenjaš program, v nekaterih tehnikah / biorgonomija, reiki itd../ transformiraš, v nekaterih spet odvzemaš, drugje si sugeriraš določene afirmacije itd...Samo tole še ni / vsaj tako je moje mišljenje / opravljena in odpravljena zadeva. Ker tudi samo laganje ima določene vzroke- lahko se vprašaš-čemu..in dobiš možne odgovore eden bi lahko bil potreba po izpostavljanju sebe, torej gre za slabo samopodobo, za občutek zapostavljenosti glede na okolico, hja in potem se lotiš tega....vendar tudi tu ni konec, ker tudi vrednostenje samega sebe ima določene vzroke, ki ga pogojujejo...in potem prideš do staršev / recimo/ ...pa pridemo do obsojanje, torej tudi do odpuščanja staršem in okolici. Itd.... Hotel sem reči, da z samim programom, prošnjo, transformacijo, zavestnim odpravljanjem...ne naredimo vsega, ker se / predvsem, če tudi zavestno ne podpremo program skoti spremijanje delovanja/ takšni vzorci vračajo-znova in znova...in potem seveda ni čudno, če kreator, ali pa tvoja podzavest- višji jaz, višja zavest....daje nove in nove odgovore , oziroma usmeritev -pa vse se začne z delom na enem samem negativnem vzorcu. Ima pa globoke korenine, ki so kar precej razvejani. Tukaj je fajn / vsaj zame/ tudi prisotnost zavesti v beti-ali pa središču alfe, kjer je možnost analize, obenem pa indukcije, ter zmožnost povsem racionalnega delovanja uma z sodelovanjem intuitivne polovice našega uma. Moje mnenje je, da bi se človek moral lotiti motečih elementov svojega življenja / negativnih vzorcev/ z vsemi razpoložljimimi orožji, torej vse kar mu je Bog dal na razpolago, kot orodje za samopomoč. Tukaj nisem mislil konkretno zate, napisal sem povsem na splošno...malce misli pač...

bodite lepo  ang:

Pozdrav

Tole si lepo opisal Pozdrav

Samo pri Theta imamo nekoliko več možnosti glede na ostale tehnike /pa z vsem spoštovanjem do vseh ostalih tehnik, saj je že za pozdravit, da se sploh česa lotimo in poskušamo ozaveščat/

no kakšna je razlika

1. delamo iz 7 ravni .... ki je nad zakoni /privlačnosti, časa, prostora itd....../
2. čistimo na vseh 4 nivojih hkrati /zgodovinskem, genskem, dušnem in jedrna prepričanja/, da se stvari ne vrnejo kot plevel in nam vaj ni treba vedno znova ponavljat
3. da gremo v jedrno prepričanje ....
4. da imamo možnost testiranja, če smo zadevo dobro opravili
5. da si lahko naložimo ustrezne občutke, ker je treba praznino ob plujnenju nadomestit, mnogi od nas pa določenih občutkov še sploh nismo izkusili. Prav skozi Theta to lahko čisto preprosto preverimo itd......
6. Da s Theto izginejo vsi izgovori ..... ker enostavno nimamo več argumenta, da ne bi delali sami s sabo, sicer je treba izpulit samo še svojo lenobo  ;D ali odvisnost od problemov  ;D ali odvisnost od ubogi jaz  ;D

torej tukaj sploh ni problem da ne bi ..... stvar je samo v tem, da se ne lotimo, ker nas je strah.

Strah pa je itak izvorni "problem" številka 1 iz njega pa izvirajo vsi podprogrami .....

Tako da se z zadnjimi stavki še kako strinjam, Pozdrav

Lep dan vsem
Z božansko ljubeznijo

ang:

www.Astro-Star.net

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #249 on: December 16, 2008, 07:51:44 AM »
Vse to vem , Tea, čeprav je 7.raven cilj in izhodišče..le do tam je treba priti -a ne ? vidiš - strah...strah, ne glede na izvor, je moteč -močno moteč, glavni vzrok našega trpljenja in omejenosti ter vkalupiranja življenja v začarane kroge . In ima svoje vzroke....Zato pa menim, da se ga je treba lotiti na vseh nivojih z vsemi orodji, da ga presežeš in lahko sploh realiziraš svoja hotenja...Tukaj ima vsaka kvalitativna vsebina naše duše svojo funkcijo pri podpori celote kot harmonične Enosti. Sama si lepo rekla- nas je strah...veš kaj premaga strah- med drugim Odprto srce- skozi   Ljubezen -prideš čez -na tisto pot, ki je tvoja resnična želja v sklopu karme- kar je pa tako in tako prepoznavno..če imaš malce občutka za sprejemanje sporočil.
Ljubezen premaga strah...tudi tako gre..Lahko pa vlkopiš še ostale elemente...sam menim, da kar vse...Smo dinamićna bitja, namenjena evoluciji, tako osebnostni, kot tudi enostni, Torej moramo delovati ali sodelovati -aktivno, v Božjem načrtu.

Veliko ljubezni tebi in vsem tudi od mene

Bodite lepo

Pozdrav

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #250 on: December 16, 2008, 08:20:51 AM »
Se popolnoma strinjam s tabo, vendar želim pojasnit določene zadeve.

Glej, skozi mojo že kar dolgoletno prakso ukvarjanja sama s sabo in spraševanja o tem in onem, ob prebiranju literature, sem prav posebej odpirala svojo srčno čakro, ki je "odgovorna" prav za ljubezen /tudi do boga/.
Pa vendar določene stvari v mojem življenju niso ravno šle v "pravo" smer. Danes vem zakaj je tako.

Ko sem se spoznala s Theta sem končno lahko videla tudi svoje čakre, njihovo velikost, barvo in seveda tudi svojo avro. Prav moja avra je smaragdno zelene barve, kar nekaj večja od povprečne avre ostalih zemljanov.

Moje zgornje čakre, grlena, ušesni čakri, tretje oko in kronska so enako velike kot srčna, vse se vrtijo in so čistih barv. In ko sem ugotovila /videla/ mojo korensko čakro se jo je po kotih držal sem pa tja umazan temno rdeč barvni odtenek. Čakra je bila tudi manjša od ostalih. Nekoliko manjši sta bili tudi spolna čakra in popkovna čakra
Tebi bo jasno kaj to pomeni .... meni pa je po vseh letih naredilo klik v glavi.

Ob vseh učenjih, širjenju ljubezni, delu z ljudmi, nisem prišla do izvornega občutka, v svojih spodnjih čakrah. Moja prepričanja, prinešeno s seboj na vseh tistih v prejšnjih postih napisanih trditvah, ali če hočeš skozi mojo karmo, sem izkušala ravno tisto, kar sem se morala naučiti.....

Da je duhovnost, ljubezen do vsega res naš cilj, vendar brez da zanemarimo našo temeljno pravico tukaj, da imamo varnost in srečo v tistih čisto temeljnih zemeljskih stvareh.

Zato bom rekla: res je odpiranje srčne čakre zelo pomembno, vendar ne pozabimo na vse druge. Lahko je odprta kronska čakra, če pa ne bo delovala korenska, smo že na štartu izgubili.

Vse čakre morajo biti v ravnovesju. In če se navezujem na pisanje Barbare, tole bo mogoče sporočilo tudi za njo.

No, stvar je tako kompleksna, da najbrž oba misliva na enako, Pozdrav. In v osnovi se zelo zelo strinjam s tabo.
Gre za za to, da ljudem literatura ne pojasni tega, da je na prvem mestu predvsem ljubezen do samega sebe.

ang:

www.Astro-Star.net

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #251 on: December 16, 2008, 11:10:39 AM »

Ojla- Tea, tukaj se pa precej strinjava.... Že kar nekaj časa je, ko sem doumel vlogo korenske čakre. In to tudi posredujem naprej, ker se mi zdi enostavno /tukaj  in sedaj / najpomembnejša, saj sam razvoj človeka-osebnostno  na zemlji temelji iz nje. Tako je v vseh sistemih in tudi samo življenje-osebnostna evolucija tako praktično kaže. Tudi najstarejša ortodoksna tantra tako pravi in res je tako. Če nisi sposoben življenjskega izziva od korenin naprej, če se usmerjaš le k kozmičnemu ali duhovnemu, brez podlage-temelja, resnično nekaj ne štima. Sicer pa to lahko vsakdo slej ko prej občuti tudi sam v sebi- ni harmonije. Ne, srce sem izpostavil le zato, ker je most, ki povezuje dva konteksta dušne manifestacije tukaj na zemlji. Brez njega lahko funkcioniraš, lahko vegetiraš, ne moreš pa realizirati tisto, kar naj bi. Ker brez tistega , kar si omenila -ljubiti sam sebe, je malce bolj žalostno razpletanje naprej. Mislim, da / če se navežem na tvoj zadnji stavek/ -je tole kar velik problem za mnogo ljudi. Do srca prideš postopoma in potem ko si tam -se ti odpre obzorje. Zato sem pa v drugi temi napisal o problemu iluzije lastne osebnostne moči...natanko zato, ker je to precej problematična stvar...In človek lahko dela kar pač dela, lahko opravljaš procese raznih tehnik in sistemov, pa bi morda bilo bolje, če bi ta čas preživel molče v gozdu in prisluhnil naravi in odzivu svoje notranjosti nanjo...Sicer pa- se povsem strinjam s tvojim pisanjem -le osredotočil sem se prejle zjutraj na določeno misel...

Bodi lepo

Pozdrav

Offline Barbarap

• Trenutno v uvajanju
  • *
    • Danuba
« Reply #252 on: December 16, 2008, 11:12:05 AM »
Joj, to sta pa tako lepo napisala. Ja, seveda vse drži!!! Tudi sama sem se marsičesa naučila v 15-letih dela na sebi. In tudi jaz sem začela s srčno čakro in dolgo je bilo tako. In mislim, da tu nimam problema. Malo več dela je sedaj potrebno na spodnjih čakrah in zares je korenska čakra tista, ki spusti skozi energijo, ki jo potrebujemo za kreiranje vsega kar želimo. Seveda bom predelala še vzorec odvisnost od problemov in ubogi jaz. Sem pa včeraj Kreatorja vprašala kako mi služi ta moja situacija in dobila sem vpogled v to zakaj sem se toliko časa šla detektiva z vsemi mogočimi tehnikami. Vendar pa ko prideš do thete vidiš samo resnico in se nič več ne more skrivati. In to je najlepši del! Odkrila sem da je bilo ustvarjeno prekletstvo na vse sorodnike in otroke po očetovi strani, izvor pa je moja stara mama oz. oseba, ki ni prenesla moje stare mame. To sem ves čas čutila pa vendar si nisem upala razmišljati v tej smeri. Jaz pa sem toooliko kopala po sebi!!! No, tudi to ima svoj namen.

Hvala obema in vsem ki bodo tole prebrali,
Barbara Pust

Offline Mystica

• Uporabnik
  • **
« Reply #253 on: December 17, 2008, 02:02:55 PM »
Pozdravljeni :)

Tokrat bi tudi jaz imela vprašanje za Kreatorja, in sicer - kako kaže z mojo spremembo kariere.
Kako kaže z mojim ljubezenskim življenjem.

Iskrena hvala tisti/tistemu, ki si bo vzel čas.

M.

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #254 on: December 17, 2008, 02:31:05 PM »
Če lahko malo svetujem  ;)
Jaz bi ti svetovala, da se odloči/izebri kaj bi rada, potem pa to zmanifestiramo.
Če pogledamo in ne bo po tvojih željah, je brez veze  8) ;D

Če želiš novo službo, če želiš, da se na tem področju kaj izboljša, če želiš boljše odnose, več biznisa....
Če želiš novo ljubezen, kompatibilnega partnerja, izboljšanje obstoječih odnosov, da ostanejo taki kot so,....

Meni osebno se to zdi neprimerno bolj učinkovito....

:-*

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor