Kot sem že v drugi temi napisala imam zadnje čase blokade z theto in predvsem manifestiranjem, pa nimam pojma zakaj... Bi lahko prosim kdo vprašal? In pa še ali se mi še splača vztrajati pri razmerju, in ali sva z njim sploh povezana, me ima rad?
Glede manifestiranja sem ti nekaj odgovarjala že v sosednji rubriki. Tukaj se pa lahko igrava eno igrico - In če bi vedela, zakaj imaš zadnje čase blokade v zvezi z manifestiranjem, kaj bi to bilo.

Kreator pravi, da glede razmerja vse veš, globoko v svojem srcu, vendar si zatiskaš oči. Zazri se vase in se začni zares ljubiti ter bodi odgovorna za svoje življenje.
Če ti še jaz povem moj pogled s 3. ravni obstoja na tvoje partnerstvo, mi veliko pove že dejstvo, da takšne stvari sploh sprašuješ. Sprašuješ namreč, če si sploh še povezana s partnerjem in če te ima rad. Mislim, da v partnerskem odnosu to enostavno veš. Če to postavljaš pod vprašaj, potem so stvari že krepko skrhane. Potemtakem je res vmesno vprašanje, če se še splača vztrajati. Nikoli ne vztrajaj na račun sebe, ker si vedno zaslužiš najboljše.

Gaja