Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 95948 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #270 on: September 25, 2009, 09:40:29 PM »
Ojla
Jest pa prvic zastavljam vprašanje in upam da sem sploh zadel pravo temo.
Kot majhen sem se utopil v nekem potočku. Ko so me izvlekli iz potočka so navzoči rekli, da je že odšel, čez čas sem oživel to je bilo moje prvo srečanje z lučjo naslednja izkušnja je bila malo drugačna v igri sem obvisel v zanki ter počasi in ustrajno me je zmanjkovalo no spet sem videl luč in spet so me že odpisali tolko o moji zgodovini no po teh dogotkih ( sem ) vidim duhove in sem jih tudi slišal zdej jih samo vidim slišim pa ne več ampak ostal mi je pa pisk v desnem ušesu. Piska mi neprestano že 10 let tako da je že kar nadležno.
Zanima me če lahko povprašate Kreatorja zakaj mi piska in kako se znebim piskanja?
Hvala že v naprej upam da mi pomagate  :-*

Tvoje ime bi mi prišlo prav za preverjanje pri šefu.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #271 on: September 26, 2009, 03:42:56 AM »
Ojla
Jest pa prvic zastavljam vprašanje in upam da sem sploh zadel pravo temo.
Kot majhen sem se utopil v nekem potočku. Ko so me izvlekli iz potočka so navzoči rekli, da je že odšel, čez čas sem oživel to je bilo moje prvo srečanje z lučjo naslednja izkušnja je bila malo drugačna v igri sem obvisel v zanki ter počasi in ustrajno me je zmanjkovalo no spet sem videl luč in spet so me že odpisali tolko o moji zgodovini no po teh dogotkih ( sem ) vidim duhove in sem jih tudi slišal zdej jih samo vidim slišim pa ne več ampak ostal mi je pa pisk v desnem ušesu. Piska mi neprestano že 10 let tako da je že kar nadležno.
Zanima me če lahko povprašate Kreatorja zakaj mi piska in kako se znebim piskanja?
Hvala že v naprej upam da mi pomagate  :-*

Če ti ni odveč, bi lahko povedal kaj več o svojih doživetjih in videnjih?
9ZK 656

Offline Luna

• Mojster
« Reply #272 on: February 26, 2010, 08:32:40 PM »
Ne pridem do enega odgovora... Pa če bi mi kdo pomagal, bi bila zelo vesela:) Zakaj nikakor ne morem zmanifestirati srečanja z eno osebo?

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #273 on: February 26, 2010, 08:57:31 PM »
Najprej poreži vse energetske vezi in izmenjaj ujete koščke duše. Ali si mogoče že?
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Luna

• Mojster
« Reply #274 on: February 26, 2010, 08:58:48 PM »
Najprej poreži vse energetske vezi in izmenjaj ujete koščke duše. Ali si mogoče že?
Lep dan!
Iza

Ne to pa še nisem.. Bom poskusila pa poročam:) Samo mi ni čisto jasno, zakaj je to potrebno prej narediti?

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #275 on: February 26, 2010, 09:00:28 PM »
Jah, ne vem kaj imaš s to osebo - tak odgovor sem pač dobila  :D :D ;)
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Luna

• Mojster
« Reply #276 on: February 26, 2010, 09:08:28 PM »
Hvala Iza:) Sem pred časom tudi jaz dobila takšen odgovor, pa sem se mu uprala... To pa zato, ker se bojim, da če prerežem energetske vezi in opravim vračanje delčkov duše, da bi potem za vedno pravila s to osebo. tega pa nekako nočem hehe. Bom to naredila, pa bom videla kaj bo:)

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #277 on: February 26, 2010, 09:12:01 PM »
Hihihihihihi, potem pa sprašuješ zakaj je treba rezat - faconarka  ;D. Ravno zato.
S tem, ko porežeš vezi, nikakor ne porežeš tudi stikov. Srečanja so potem "clean", z eno besedo.
Pa poslušaj se!  ;) :-*
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline Luna

• Mojster
« Reply #278 on: February 26, 2010, 09:15:22 PM »
Aa joj Iza še enkrat hvala:) Potem mi je pa jasno hihi^^

Offline Luna

• Mojster
« Reply #279 on: March 29, 2010, 10:04:34 PM »
Kot sem že v drugi temi napisala imam zadnje čase blokade z theto in predvsem manifestiranjem, pa nimam pojma zakaj... Bi lahko prosim kdo vprašal? In pa še ali se mi še splača vztrajati pri razmerju, in ali sva z njim sploh povezana, me ima rad?

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #280 on: March 29, 2010, 10:57:45 PM »
Kot sem že v drugi temi napisala imam zadnje čase blokade z theto in predvsem manifestiranjem, pa nimam pojma zakaj... Bi lahko prosim kdo vprašal? In pa še ali se mi še splača vztrajati pri razmerju, in ali sva z njim sploh povezana, me ima rad?

Glede manifestiranja sem ti nekaj odgovarjala že v sosednji rubriki. Tukaj se pa lahko igrava eno igrico - In če bi vedela, zakaj imaš zadnje čase blokade v zvezi z manifestiranjem, kaj bi to bilo. :o

Kreator pravi, da glede razmerja vse veš, globoko v svojem srcu, vendar si zatiskaš oči. Zazri se vase in se začni zares ljubiti ter bodi odgovorna za svoje življenje.

Če ti še jaz povem moj pogled s 3. ravni obstoja na tvoje partnerstvo, mi veliko pove že dejstvo, da takšne stvari sploh sprašuješ. Sprašuješ namreč, če si sploh še povezana s partnerjem in če te ima rad. Mislim, da v partnerskem odnosu to enostavno veš. Če to postavljaš pod vprašaj, potem so stvari že krepko skrhane. Potemtakem je res vmesno vprašanje, če se še splača vztrajati. Nikoli ne vztrajaj na račun sebe, ker si vedno zaslužiš najboljše.

www.theta.si
DZK 519

Offline Luna

• Mojster
« Reply #281 on: March 29, 2010, 11:15:55 PM »

Glede manifestiranja sem ti nekaj odgovarjala že v sosednji rubriki. Tukaj se pa lahko igrava eno igrico - In če bi vedela, zakaj imaš zadnje čase blokade v zvezi z manifestiranjem, kaj bi to bilo. :o

Kreator pravi, da glede razmerja vse veš, globoko v svojem srcu, vendar si zatiskaš oči. Zazri se vase in se začni zares ljubiti ter bodi odgovorna za svoje življenje.

Če ti še jaz povem moj pogled s 3. ravni obstoja na tvoje partnerstvo, mi veliko pove že dejstvo, da takšne stvari sploh sprašuješ. Sprašuješ namreč, če si sploh še povezana s partnerjem in če te ima rad. Mislim, da v partnerskem odnosu to enostavno veš. Če to postavljaš pod vprašaj, potem so stvari že krepko skrhane. Potemtakem je res vmesno vprašanje, če se še splača vztrajati. Nikoli ne vztrajaj na račun sebe, ker si vedno zaslužiš najboljše.

Še tukaj hvala Gaja. Vem, da v partnerstvu ne štima vse, ampak včasih je tako čudovito, da 100% verjamem v naju spet drugič je čisto drugače. Imava pa že od začetka nek poseben, nenavaden odnos, niti ni to pravo partnerstvo (pravzaprav si nisva še nikoli točno opredelila svojih čustev) Predvsem je krivo to, da se zdaj bolj  poredko vidiva, ker je on  v tujini. Ampak ja, mislim da moram sprejeti določene odločitve pa čeprav bo težko. Imam še veliko dela z vzorci in prepičanji. :)
« Last Edit: March 29, 2010, 11:19:25 PM by Luna »

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #282 on: March 30, 2010, 10:52:04 AM »
Ne skrbi, nisi edina glede vzorcev in prepričanj. Vsi imamo veliko dela z njimi. Jaz sem pred časom 15 dni zaporedoma poglobljeno čistila svoje vzorce in da ne govorim, kaj vse sem našla.

www.theta.si
DZK 519

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #283 on: March 30, 2010, 12:00:05 PM »

Kako zelo resnično je tole ... Kadar sta prisotna dvom in strah, hm ali pa nekakšna teža, nekaj definitivno ni v redu. Pa pravijo, da so "prave ljubezni" vedno težke? Da se tako duša uči. Ampak zakaj? Nebesa nas vedno pocrkljajo na lep način ... Šele potem, ko si v nekem normalnem razmerju, vidiš, kako gre vse lahko kot po maslu.
9ZK 656

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #284 on: April 30, 2010, 12:08:20 PM »

Kako zelo resnično je tole ... Kadar sta prisotna dvom in strah, hm ali pa nekakšna teža, nekaj definitivno ni v redu. Pa pravijo, da so "prave ljubezni" vedno težke? Da se tako duša uči. Ampak zakaj? Nebesa nas vedno pocrkljajo na lep način ... Šele potem, ko si v nekem normalnem razmerju, vidiš, kako gre vse lahko kot po maslu.

Ne vem če.
Če to ponazorim z astrološkim izrazoslovjem, če imaš le lahke aspekte, je velika verjetnost, da zaspiš in vse skup izjalovi v medel konec. Potrebne so določene tenzije, ki energetizirajo vezo, ker preko nasprotnosti partnerja bogatita en drugega.
Tista "prava mera" je vedno potrebna.