Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 95928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #285 on: April 30, 2010, 08:10:28 PM »

Če ti še jaz povem moj pogled s 3. ravni obstoja na tvoje partnerstvo, mi veliko pove že dejstvo, da takšne stvari sploh sprašuješ. Sprašuješ namreč, če si sploh še povezana s partnerjem in če te ima rad. Mislim, da v partnerskem odnosu to enostavno veš. Če to postavljaš pod vprašaj, potem so stvari že krepko skrhane. Potemtakem je res vmesno vprašanje, če se še splača vztrajati. Nikoli ne vztrajaj na račun sebe, ker si vedno zaslužiš najboljše.

Kako zelo resnično je tole ... Kadar sta prisotna dvom in strah, hm ali pa nekakšna teža, nekaj definitivno ni v redu. Pa pravijo, da so "prave ljubezni" vedno težke? Da se tako duša uči. Ampak zakaj? Nebesa nas vedno pocrkljajo na lep način ... Šele potem, ko si v nekem normalnem razmerju, vidiš, kako gre vse lahko kot po maslu.

Ne vem če.
Če to ponazorim z astrološkim izrazoslovjem, če imaš le lahke aspekte, je velika verjetnost, da zaspiš in vse skup izjalovi v medel konec. Potrebne so določene tenzije, ki energetizirajo vezo, ker preko nasprotnosti partnerja bogatita en drugega.
Tista "prava mera" je vedno potrebna.

Bojan, to je tvoje prepričanje. Moje ni. Sicer pa theta poenostavi še tako težke astrološke aspekte. ;)

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #286 on: April 30, 2010, 08:15:28 PM »
Bojan, to je tvoje prepričanje. Moje ni. Sicer pa theta poenostavi še tako težke astrološke aspekte. ;)

To je moje trenutno mnenje, ki sloni na osebnih izkušnjah. To ni prepričanje.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #287 on: May 04, 2010, 12:32:56 AM »

Če ti še jaz povem moj pogled s 3. ravni obstoja na tvoje partnerstvo, mi veliko pove že dejstvo, da takšne stvari sploh sprašuješ. Sprašuješ namreč, če si sploh še povezana s partnerjem in če te ima rad. Mislim, da v partnerskem odnosu to enostavno veš. Če to postavljaš pod vprašaj, potem so stvari že krepko skrhane. Potemtakem je res vmesno vprašanje, če se še splača vztrajati. Nikoli ne vztrajaj na račun sebe, ker si vedno zaslužiš najboljše.

Kako zelo resnično je tole ... Kadar sta prisotna dvom in strah, hm ali pa nekakšna teža, nekaj definitivno ni v redu. Pa pravijo, da so "prave ljubezni" vedno težke? Da se tako duša uči. Ampak zakaj? Nebesa nas vedno pocrkljajo na lep način ... Šele potem, ko si v nekem normalnem razmerju, vidiš, kako gre vse lahko kot po maslu.

Ne vem če.
Če to ponazorim z astrološkim izrazoslovjem, če imaš le lahke aspekte, je velika verjetnost, da zaspiš in vse skup izjalovi v medel konec. Potrebne so določene tenzije, ki energetizirajo vezo, ker preko nasprotnosti partnerja bogatita en drugega.
Tista "prava mera" je vedno potrebna.

Ne gre pa vedno vse za vsako ceno. Včasih nam pač kdo preprosto ni namenjen in je brez smisla vztrajati v tem. Ko nekaj ne gre na noben način, to pomeni, da čaka nekaj veliko boljšega na nas ...
« Last Edit: May 04, 2010, 12:35:38 AM by ženska »
9ZK 656

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #288 on: May 04, 2010, 01:10:37 AM »

To je moje trenutno mnenje, ki sloni na osebnih izkušnjah. To ni prepričanje.

Naše izkušnje ustvarjajo prepričanja. :o
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #289 on: May 10, 2010, 01:30:58 PM »
Jaz bi tudi imela vprašanje za kreatorja. Veliko delam na sebi in redno režem vse vezi, ki bi me lahko omejevale, toda vseeno ena stvar ostaja. Imam probleme s kožo, predvsem na hrbtu, in pa vsake toliko časa tudi z alergičnimi izpuščaji po rokah in obrazu. Se resnično veliko pazim, kaj dajem nase, redno negujem kožo, delam vse prav, vendar vem, da razlog tiči nekje drugje   ???

9ZK 674

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #290 on: May 10, 2010, 10:20:57 PM »
Se preveč razdajaš in prevzemaš nase bremena drugih?
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #291 on: May 11, 2010, 08:34:05 AM »
Lep dan!
Iza

Iza,

če to počnem, potem počnem nezavedno. je res, da sem že kar nekaj časa tista, ki vsem daje nasvete in jih posluša, toda režem vezi in se obnavljam  :-\
9ZK 674

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #292 on: May 11, 2010, 10:08:08 AM »
Lep dan!
Iza

Iza,

če to počnem, potem počnem nezavedno. je res, da sem že kar nekaj časa tista, ki vsem daje nasvete in jih posluša, toda režem vezi in se obnavljam  :-\

Ja, potem očitno zna biti kaj na to temo (nezavedno pa tako ali tako počnemo 90% zadev :D). Rezanje vezi včasih tudi ni dovolj, pomemben je tudi pristop in čustvena vpletenost. Alergije (izpuščaji) so navadno blokade na srčnem nivoju, hrbet: bremena drugih, roke: dajanje in sprejemanje...
Poglej svoje občutke, potem ko svetuješ: se počutiš lahkotno, da bi lahko letela, al te pribije na tla ;).
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #293 on: May 11, 2010, 10:13:09 AM »
Lep dan!
Iza

Iza,

Ja, potem očitno zna biti kaj na to temo (nezavedno pa tako ali tako počnemo 90% zadev :D). Rezanje vezi včasih tudi ni dovolj, pomemben je tudi pristop in čustvena vpletenost. Alergije (izpuščaji) so navadno blokade na srčnem nivoju, hrbet: bremena drugih, roke: dajanje in sprejemanje...
Poglej svoje občutke, potem ko svetuješ: se počutiš lahkotno, da bi lahko letela, al te pribije na tla ;).
Lep dan!
Iza

Hvala, Iza!
 :-*
9ZK 674

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #294 on: May 11, 2010, 02:14:28 PM »
Lep dan!
Iza

Iza,

če to počnem, potem počnem nezavedno. je res, da sem že kar nekaj časa tista, ki vsem daje nasvete in jih posluša, toda režem vezi in se obnavljam  :-\

Lep dan!
Iza

Hvala, Iza!

Tesiraj prepričanje: Sem nekaj posebnega - rešila bom svet/moje poslanstvo je rešiti svet...  ;)
Lep dan!
Iza
ThetaHealing™ Instructor

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #295 on: May 12, 2010, 09:43:16 AM »
Lep dan!
Iza

Iza,

če to počnem, potem počnem nezavedno. je res, da sem že kar nekaj časa tista, ki vsem daje nasvete in jih posluša, toda režem vezi in se obnavljam  :-\

Lep dan!
Iza

Hvala, Iza!

Tesiraj prepričanje: Sem nekaj posebnega - rešila bom svet/moje poslanstvo je rešiti svet...  ;)
Lep dan!
Iza

Ah joooj!!! to je torej! ja, imam prepričanje, da moram pomagati drugim, da sem zato na tem svetu. jooj, jooj, in potem se sprašujem, kaj mi hoče moj hrbet sporočiti  >:(

no, sedaj vsaj vem, katero prepričanje moram odpraviti, da se bo stanje izboljšalo. Iza, mi lahko prosim priporočiš, kako bi najbolj uspešno to odpravila?
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #296 on: May 12, 2010, 09:53:19 AM »
Sasa sva si očitno zelo podobni. Jaz bi pa rešila vse mačke, pse, ... tega sveta ::) ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #297 on: May 12, 2010, 09:55:08 AM »
Mi lahko kdo pove, kako naj najbolje precistim odnos z ocetom, ki me blokira na veliko podrocjih (danes sem se karto vrgla, da ko bom izrocila tezave z ocetom nebesom, bom sele prav zasijala in dobila pravo moc  ang:)
..sem ze rezala vezi, odstranjevala prepricanja, vendar vem, da je se nekaj zadaj..nekak sem vedno delala, da bi mu ustregla in bi bil ponosen name, vendar je vedno se nasel nekaj, kar ni bilo (enako z ostalimi v druzini)..trenutno se ok razumeva, vendar se vedno cutim, da ni zadovoljnen z mano, da ni ponosen name in da po njegovo ne bom nikoli nic dosegla..
Ima kdo kaksno idejo?

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #298 on: May 12, 2010, 10:15:36 AM »
Iz lastnega življenja ja :D
Sam da ni bil oče ampak mati

Enostavno sem se nehala trudit da bi ji ustrezala oz naredila tako da bo njej všeč.
Vzorci ki so bili najbolj prisotni. so se nanašali na to, koliko sama sebe cenim.

Se pravi:
Spoštujem sebe in svoje telo
VEm da znam razmišljati s svojo glavo
Rada imam sebe
Drugi me sprejemajo takšno kot sem

Predvidevam da bo tukaj vse  NE

Predelaj te 4, potem se ti bo pa kar odprlo (nova prepričanja)

Imej lep dan
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Daia*

• Mojster
  • La Vita č Bella...
« Reply #299 on: May 12, 2010, 10:23:15 AM »
Heja Mitra..hvala ti  :-*

Sej to sem ze zamenjala ta prepricanja..ker vse to, da se ne cenim, da ne zaupam vase, da si nisem vsec..vse pa izhaja iz odnosa z ocetom.
Se mu ne trudim vec ugajati v smislu, da bi delala reci ali ne delala reci, ki so meni v redu, zaradi njega, vendar še nekak zelim, da bi se cutila sprejeto iz njegove strani  ::)
In če kdaj naredim kaj "narobe", me naredi prav nervozno s svojim obnašanjem..blah..mi je pa veliko lazje kot ostalim v druzini, ker ze par let živim za sebe  :)