Author Topic: Vprašanja za Kreatorja  (Read 96051 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Vprašanja za Kreatorja
« Reply #120 on: October 09, 2008, 11:37:52 AM »
Mavrica

Ne vidim te v selitvi Mirjana.
Prva slika, ki se je pojavila si bila ti v vožnji z avtomobilom. Ampak to bodo bolj "dnevne selitve" torej te vidim, da se voziš kar precej na okrog tvojega domačega rajona.
Veliko ljudi vidim prisotnih v tvojemživljenju, informacije bodo še vedno pomemben del tvojega vsakdana
dom: nekaj boš prenavljala. Mislim, da ti kuhinja ni najbolj povšeči, na nek način jo boš želela posvetliti
V osebnem partnerskem življenju pa te vsaj še nekaj časa ne vidim v paru

Ali obiskuješ kakšen dom za starejše ...?? Nekaj starejših ljudi od tebe bo v bližnji prihodnosti namreč sestavljalo tudi pomemben delež tvojega časa

Vidim bolnico, zdravstveni dom ..... pa nič posebno hudega

Vidim tudi sonce in peščeno plažo, torej boš šla na počitnice ob morje

No toliko zaenkrat ... bodo še punce kaj dodale
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #121 on: October 09, 2008, 11:40:02 AM »
kaj pa jaz se meni kaže kakšna selitev,ali so to zaenkarat še vedno sanje????????lp tia13 ang: ;)

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #122 on: October 09, 2008, 11:58:08 AM »
No, pa ste me premamile, da tudi jaz nekaj vprasam.

Tako kot sedaj delam je zame idealno. Me pa zanima, ce se mi bo ponudila kaksna konkretna poslovna priloznost?

hvala punce :-*

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #123 on: October 09, 2008, 12:36:02 PM »
Pih, tole je pa znimivo...mene bi tudi zanimalo nekaj...
Če bo katera imela čas in voljo...iz astrološkega vidika že poznam približen odgovor...pa me še iz tegale zanima kaj pravi Kreator..
Kako bo z mojo zanositvijo?? Je videti mogoče več otrok?

Se že veselim odgovora  ang: :-*

Draga Sončica,

videla sem malo detece, ki bo prišlo k tebi, ampak ne še. Vse se bo dogodilo v enoti 8 (osem dni, tednov, mesecev, lahko let). Rodila se bo hči, ki bo zrasla v prelepo vitko dekle temnih dolgih las. Videla sem jo, kako iz prve vrste v neki dvorani stopa na govornico. Bila je oblečena v lepo sivo belo dolgo obleko in videti je bila srečna.  Pri tej njeni starosti si bila ti že starejša.

:-*

Hvala Princes  :-*,

tako lepo se tole sliši :-), osem mesecov bi bilo pomoje kar približno realno...Glede postave in barve las...oba z bodočim očkom sva suhca in dolga in jaz imam temno rjave lase, goste...mož pa nekje med svetlo in temno rjavimi :-)

Kaj pa glede števila otrok...je bil kakšen namig??

Hvala in Lp,

S

Sonček, videla sem samo njo, žal ang:

Hvala Princes, mogoče se pa še katera opogumi in pogleda, bom pridno počakala  8) ;) :-* ang:

S

Offline mavrica

• Uporabnik
  • **
« Reply #124 on: October 09, 2008, 02:11:01 PM »
Mavrica

Ne vidim te v selitvi Mirjana.
Prva slika, ki se je pojavila si bila ti v vožnji z avtomobilom. Ampak to bodo bolj "dnevne selitve" torej te vidim, da se voziš kar precej na okrog tvojega domačega rajona.
Veliko ljudi vidim prisotnih v tvojemživljenju, informacije bodo še vedno pomemben del tvojega vsakdana
dom: nekaj boš prenavljala. Mislim, da ti kuhinja ni najbolj povšeči, na nek način jo boš želela posvetliti

Ali obiskuješ kakšen dom za starejše ...?? Nekaj starejših ljudi od tebe bo v bližnji prihodnosti namreč sestavljalo tudi pomemben delež tvojega časa

Zanimivo to je moja vsakdanjost bila ,,,

Veliko ljudi vidim prisotnih v tvojem življenju, informacije bodo še vedno pomemben del tvojega vsakdana

spet nekaj iz preteklosti...dom ki sem ga ustvarjala čez dvajset let je še vedno v mojih mislih in kuhinja je tam bila temačna... pogosto ko v trgovini gledam kuhinje pomislim: tole bi pa bilo krasno za....bi bilo bolj sveto...
Drugače pa je moja sedanja kuhinja svetla in vse kar si zdaj prizadevam je da dodam nekaj elementov, ki jih v času selitve nisem mogla....

Šmrc... :(

Ja kar nekaj starejših ljudi je okrog mene...mati, bivše kolegice s katerimi vzdržujem stike (ena od njih aktivno sodeluje v druženju z starejšimi osebami) pa nekaj sosed v bloku kjer zdaj živim je samih...poiskušam navezat stike in na nek način res vidim svojo vlogo v povezovanju in pomoči, da se med sabo začnejo družiti...pa tudi bivši mož, ki je kar nekaj starejši od mene se pojavlja in se veliko pogovarjama – oba poiskušava dojeti kaj se je takrat dogajalo ko sva situacijo pripeljala tako daleč ko je bila ...

Zanimivo, da je tudi Andres, ko smo na zadnji delavnici šli v stanje razširjene pozornosti videl moža in sina v mojih mislih in prav o tem sem se na poti tja pogovarjala z drugim udeležencem te delavnice.

Trenutno sem res veliko hodila z mamo na kontrole (so ji na stara leta – 84 let) odkrili diabetes in smo morali uravnovesiti njen krvni sladkor

O morju sanjam že nekaj let...pa vedno kaj vmes pride in ostanejo to samo moje sanje...je pa res, da mi ena oseba, ki dela ob morju pogosto v klicih omenja, da se sprehaja ob morju in »odmara oči i dušu gledajuči more....«

Upam da in da skupaj pogledamo kaj so videle, ker v tem do sedaj bolj vidim svojo sedanjo situacijo...no ali pa če to pomeni, da nekih sprememb v kratkem času ne bo... saj sem tudi vprašala o bližnji prihodnosti mar ne...

Hvala Tea za tvoj vpogled  ang:
...človek ni le skupek celic svojega telesa, ampak odsev svojih misli...      M. Kojc

DZK število - 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #125 on: October 09, 2008, 02:41:19 PM »
No, zdaj je napisano .... bomo videli kako se bo odvijalo. Saj boš poročala  ;)

Sicer pa nekatere slike so lahko tudi v prenesenem pomenu. Malo se je treba pozabavati včasih. Sem pa vprašala za tvojo prihodnost. Da se je postavila sedanjost .... no mogoče se nadaljuje .... pa potem še ni natančno definirano kaj boš v prihodnosti, ker se mora le-ta zaključit oz. ti prideš do določenih uvidov skozi to.

Branje prihodnosti v Theta je namreč tako, da če nam kaj od tega ni všeč, takoj lahko zmanifestiramo drugačno sliko in usmerimo prihodnost v drugačno smer.

Zanimivo je bilo, ko mi je Iza delala branje prihodnosti pred tečajem Theta in po njem npr...... nekaj bistvenih razlik se je pojavilo.

;D
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #126 on: October 09, 2008, 03:02:26 PM »
Zdaj se pa ne morem in ne morem več premagovat, da se ne bi postavila v vrsto :D

Tako se moje vprašanje glasi:
- kje bom v bodoče živela
- kaj bom v bodoče delala

Drage tetke hvala :-*

Sem prav pozabljena duša :'(
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #127 on: October 09, 2008, 03:03:45 PM »
Ojoj Princeska ... oprosti

Toliko postov in prav tebe smo spregledali ...

Grem gledat, če bom imela kaj miru
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #128 on: October 09, 2008, 03:04:41 PM »
Hvala Tea :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #129 on: October 09, 2008, 03:13:30 PM »
Bom pisala kar sproti

Jaz te vidim med mnogo zelenja. Lahko so to tudi vinogradi, hiška pa je stara briška kamnita. Ne vidim, da bi se dosti obremenjevala v bodoče z zidovjem, ohranjala boš dediščino prednikov, bo pa zato okolica hiše kot bi prišel v arboretum.
Tebe vidim doma ... ne hodiš v službo
Ljudje prihajajo
Cesta zavije iz glavne ceste nekoliko v ovink navzdol, vendar je hiša še vedno na vzpetini
Pod nogami ti skače manjši kuža

Si si kdaj želela konja? Ups ... saj vem da je včasih čudno. Pojavil se mi je namreč velik plemenit sijoč črn konj. Lahko je samo kakšna prispodoba.

Ma ti boš uživala. Jaz ne vidim nobenega dela. Boš verjetno morala vprašati drugače. Ob delu mi sploh ne pokaže nobene slike razen zgornje.

No toliko ... zdaj pa še druge.

ang:
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #130 on: October 09, 2008, 03:26:42 PM »
Bom pisala kar sproti

Jaz te vidim med mnogo zelenja. Lahko so to tudi vinogradi, hiška pa je stara briška kamnita. Ne vidim, da bi se dosti obremenjevala v bodoče z zidovjem, ohranjala boš dediščino prednikov, bo pa zato okolica hiše kot bi prišel v arboretum.
Tebe vidim doma ... ne hodiš v službo
Ljudje prihajajo
Cesta zavije iz glavne ceste nekoliko v ovink navzdol, vendar je hiša še vedno na vzpetini
Pod nogami ti skače manjši kuža

Si si kdaj želela konja? Ups ... saj vem da je včasih čudno. Pojavil se mi je namreč velik plemenit sijoč črn konj. Lahko je samo kakšna prispodoba.

Ma ti boš uživala. Jaz ne vidim nobenega dela. Boš verjetno morala vprašati drugače. Ob delu mi sploh ne pokaže nobene slike razen zgornje.

No toliko ... zdaj pa še druge.

ang:

Tea, TO JE PA OD SILE :)

Trenutno gledam neko domačijo, ki pa ni na gričkih ampak na trnovski planoti, je med gozdovi, travniki, v dolini. Res stoji izven glavne ceste ???  In pred to domačijo stoji skuptura ali kip velikega KONJA.

Ali je psiček bel? Želim si namreč belega majhnega psička. Velikega že imamo.

Ja glede dela - videla si ljudi.... saj veš, s čim si služim kruh in pri tem neizmerno uživam, da lahko razdajam tisto, kar imam v sebi. Ne vem, svetovanje....delavnice...

Drugače, pa KAPO DOL :-*

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #131 on: October 09, 2008, 03:37:21 PM »
Hvala Princes

Psiček je bil bel, vendar se mi je mešala tudi črna barva, kot bi bila dva. Ampak ob tvojih nogah se je motal majhen in bel.

Uživaj Princeska  :-*
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #132 on: October 09, 2008, 04:02:06 PM »
Tole je pa zadetek v polno, Tea in to s konjem? Uauuuu, v nulo :o
Bravo.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #133 on: October 09, 2008, 04:09:05 PM »
Hvala Regina  :D

Tudi ti nisi od muh  ;D
www.Astro-Star.net