Mavrica
Ne vidim te v selitvi Mirjana.
Prva slika, ki se je pojavila si bila ti v vožnji z avtomobilom. Ampak to bodo bolj "dnevne selitve" torej te vidim, da se voziš kar precej na okrog tvojega domačega rajona.
Veliko ljudi vidim prisotnih v tvojemživljenju, informacije bodo še vedno pomemben del tvojega vsakdana
dom: nekaj boš prenavljala. Mislim, da ti kuhinja ni najbolj povšeči, na nek način jo boš želela posvetliti
V osebnem partnerskem življenju pa te vsaj še nekaj časa ne vidim v paru
Ali obiskuješ kakšen dom za starejše ...?? Nekaj starejših ljudi od tebe bo v bližnji prihodnosti namreč sestavljalo tudi pomemben delež tvojega časa
Vidim bolnico, zdravstveni dom ..... pa nič posebno hudega
Vidim tudi sonce in peščeno plažo, torej boš šla na počitnice ob morje
No toliko zaenkrat ... bodo še punce kaj dodale
Prva slika, ki se je pojavila si bila ti v vožnji z avtomobilom. Ampak to bodo bolj "dnevne selitve" torej te vidim, da se voziš kar precej na okrog tvojega domačega rajona.
Zanimivo to je moja vsakdanjost bila ,,,Veliko ljudi vidim prisotnih v tvojem življenju, informacije bodo še vedno pomemben del tvojega vsakdana
dom: nekaj boš prenavljala. Mislim, da ti kuhinja ni najbolj povšeči, na nek način jo boš želela posvetliti
spet nekaj iz preteklosti...dom ki sem ga ustvarjala čez dvajset let je še vedno v mojih mislih in kuhinja je tam bila temačna... pogosto ko v trgovini gledam kuhinje pomislim: tole bi pa bilo krasno za....bi bilo bolj sveto...
Drugače pa je moja sedanja kuhinja svetla in vse kar si zdaj prizadevam je da dodam nekaj elementov, ki jih v času selitve nisem mogla....V osebnem partnerskem življenju pa te vsaj še nekaj časa ne vidim v paru
Šmrc...

Ali obiskuješ kakšen dom za starejše ...?? Nekaj starejših ljudi od tebe bo v bližnji prihodnosti namreč sestavljalo tudi pomemben delež tvojega časa
Ja kar nekaj starejših ljudi je okrog mene...mati, bivše kolegice s katerimi vzdržujem stike (ena od njih aktivno sodeluje v druženju z starejšimi osebami) pa nekaj sosed v bloku kjer zdaj živim je samih...poiskušam navezat stike in na nek način res vidim svojo vlogo v povezovanju in pomoči, da se med sabo začnejo družiti...pa tudi bivši mož, ki je kar nekaj starejši od mene se pojavlja in se veliko pogovarjama – oba poiskušava dojeti kaj se je takrat dogajalo ko sva situacijo pripeljala tako daleč ko je bila ...Zanimivo, da je tudi Andres, ko smo na zadnji delavnici šli v stanje razširjene pozornosti videl moža in sina v mojih mislih in prav o tem sem se na poti tja pogovarjala z drugim udeležencem te delavnice.Vidim bolnico, zdravstveni dom ..... pa nič posebno hudega
Trenutno sem res veliko hodila z mamo na kontrole (so ji na stara leta – 84 let) odkrili diabetes in smo morali uravnovesiti njen krvni sladkorVidim tudi sonce in peščeno plažo, torej boš šla na počitnice ob morje
O morju sanjam že nekaj let...pa vedno kaj vmes pride in ostanejo to samo moje sanje...je pa res, da mi ena oseba, ki dela ob morju pogosto v klicih omenja, da se sprehaja ob morju in »odmara oči i dušu gledajuči more....«No toliko zaenkrat ... bodo še punce kaj dodale
Upam da in da skupaj pogledamo kaj so videle, ker v tem do sedaj bolj vidim svojo sedanjo situacijo...no ali pa če to pomeni, da nekih sprememb v kratkem času ne bo... saj sem tudi vprašala o bližnji prihodnosti mar ne...Hvala Tea za tvoj vpogled