pred vsem me zanima če bom se še selila, pa če bom imela kako dobro družbo v tem mojem tretjem življenjskem obdobju ???
Tebe sem se pa malo "branila" mavrica

ker smo se kar nekajkrat dejtale, pa vsaj približno vem, kaj te moti v stanovanju, nikoli pa nisi omenila možnosti, da bi se morda še kdaj selila.

Sicer ne vem natančno v katerih blokih stanuješ, ampak videla sem tiste na Koroški s številkami in ker ne gre za novogradnje, mi je to pomenilo, da ostajaš, kjer si. Ko sem vstopila v enega izmed oken, sem videla kuhinjo in neko pregrado, kot da boš obnovila ali spremenila tisto, kar že itak imaš v namenu in o čemer smo govorile. Kuhinja je bila zelo svetla, kar mi je izražalo dobro počutje, v njej pa je izstopala miza z jedilno klopjo, a nisem prepričana, če z enim ali dvema stoloma, okrog mize pa veliko ljudi. Najprej prijetna, vesela družba starejših ljudi in vsi ste se glasno smejali, sproščeno pogovarjali in kot da bi nečemu /ne nekomu/ nazdravljali. Potem so se pridružili še mlajši ljudje in otroci, iz vse družbe pa je zelo izstopal en starejši moški v sivem suknjiču z rdečim robčkom v žepu, s sivimi lasmi in košatimi brki. Kar naprej je hotel vstajat, ampak mu ni uspelo več, kot se vsakič znova samo pridvignit. Koketiral je s teboj, ti pa si se mu samo smejala, kot da ga ne jemlješ resno, prostor pa je osvetljevala vedno močnejša svetloba. Še takrat, ko sem končala in se hotela "vrnit nazaj", je vedno bolj naraščala in ejj, nikakor me ni spustila, da sem se komaj vrnila nazaj.

Mislim, da se boš imela še zelo lepo tukaj, kjer si, se veliko družila in imela ob sebi veliko prijetne družbe in dobrih prijateljev, dvomim pa, da boš koga pustila, da ti pride do srca.