Author Topic: Skupinsko zdravljenje  (Read 101721 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
Re: Skupinsko zdravljenje
« Reply #345 on: August 05, 2009, 03:10:24 PM »

A nismo eno s poškodovanim levim gležnjom obravnavali že zadnjič?  Kot pomnim je bila to tista noseča.  Ali pa sem pomešal kaj. :)

Andres

Ta ista si je nekaj tudi gleženj poškodovala ali levo nogo. 

Andres

Ta s poškodovanim gležnjem, ki si jo imel ti v mislih, je nabrž neka druga, saj je prispevek oz. zadnje zdravljenje pred tem bilo 28.7. če se ne motim, jaz sem si pa gleženj poškodovala 1.8.  :-\
Noseča pa tudi nisem.  :o Vsaj da bi vedela ne.  ;D
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline ŠIMA

• Novinec
  • *
« Reply #346 on: August 05, 2009, 03:13:18 PM »
Halo!

Mene in Ireno prosim kar napišite zraven. Nena, pišeš da so bili problemi z Irenino denarnico. Bom govorila z njo, kateri je njen problem... Jaz sem bila že včeraj poleg, samo ne vem kje sem se skrivala, če me ni nihče videl. Bilo je polno denarnic, vse so se lepo polnile s celimi šopi bankovcev, ko pa sem pogledala svojo, pa je bila bolj uboga. Nekaj malega je že bilo notri, samo denar je zgledal precej star in zmečkan ter malo raztrgan. Bilo pa je en kup kovancev???

Zaenkrat ni še nič padlo ne v denarnico ne na TR. Sem pa optimist, mogoče bo že jutri.

Lep pozdrav

Šima

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #347 on: August 05, 2009, 03:16:44 PM »
Jaz sem zraven za jutri zvečer. Bom pomagala z božansko ljubeznijo in svetlobo.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #348 on: August 05, 2009, 03:18:23 PM »

Bomo pa lahko ob priliki ponovili. Glede na včerajšnja videnja, glasba denarnicam zelo paše, da se malo pozabavjo in razmigajo ;) :) Da si dajo duška....

Drugače pa je šlo precej lepo vse skupaj. Malce se je samo zapletalo pri Jane, Ireni, Skorpijonki, Ljubotu in Mačici. Tukaj so lastniki, ki bi rabili malo glasbe in sprostitve....gre za zapravljanje po nepotrebnem,.... za miselnost, da je denar nepotreben,... težko sprejeti ga...in šment celo nekdo ga prav ne mara. Zdaj pa kjer se kdo najde... ;) :P
Ampak denarnice so vseeno imele svoj žur in se niso dale kaj dosti motit :P...samo toliko v razmislek, če ravno ne ostanjeo polne pri vseh... 8)

Hvala Nena za zdravljenje gležnja! Je zdrav, popolnoma. Šepanje v zgodovini.  ;) Le srbi še okoli, ker sem očitno pretiravala s kisovimi  obkladki.
Hvala za polnjenje, zdravljenje moje denarnice in bančnega računa.
Moram povedati, da bila sem poleg, le da se nisem mogla nikakor in nikakor zbrati, saj je nekdo navijal težko glasbo, kot da je party za cel okraj. Prosila sem Mihaela naj to utiša. In je. Pa mi prične zvoniti gsm, nato še telefon, kasneje se še hči pojavi na vratih s princeskami ... Smešno, noro smešno. Ampak sem pa vedela, da je zdravljenje v teku, saj me je pričelo prijetno greti (najprej v desnem stopalu), kot bi me božalo sonce. In smešno tudi to, da me pričela noro srbeti leva roka.
Še enkrat hvala Nena in vsem za podporo.  :-* ang:
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #349 on: August 05, 2009, 03:20:01 PM »
Alora...imamo žur denarnic v četrtek 6.8.2009 ob 21h, samo za udeležence, kar pomeni, da je UDELEŽBA OBVEZNA.

Sodelujoči:

Tea
Neska
Princes
Skorpijonka
Nena

Nena jaz sem poleg.

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #350 on: August 05, 2009, 03:22:27 PM »
Jap, ne vem, ne vem kje ste se vsi skrivali ;)
Sicer pa vam moram priznat...sem delala po novi metodi (RTP oz. Theta Magic), ki jo zdaj izvajam in je malce drugačna od klasične thete...ampak deluje pa fenomenalno.  ang: :)

Neely18, sem vesela, da je tvoj gleženj ok...mi je vsakič, ko sem hotla še to napista ušlo iz spomina...kar pomeni, da je vse BP :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #351 on: August 05, 2009, 03:23:57 PM »
Alora...imamo žur denarnic v četrtek 6.8.2009 ob 21h, samo za udeležence, kar pomeni, da je UDELEŽBA OBVEZNA.

Sodelujoči:

Tea
Neska
Princes
Skorpijonka
Nena
Strela
Ljubo
Mačica
Jane
Vili
Šima
Irena
Neely18
Gaja
Andres
« Last Edit: August 05, 2009, 03:25:33 PM by Nena »
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #352 on: August 05, 2009, 03:24:39 PM »

Sodelujoči:

Tea
Neska
Princes
Skorpijonka
Nena
Strela
Ljubo
Mačica
Jane

Tule bi torej še jaz mojo denarnico primaknil in kajpak naj se mi božansko odpre luknja za dotok na moje osebne in poslovne bančne račune.

Ob 21 uri, ali ob 19 uri po naše bi šlo. Bržkone bom takrat v avtu, toda ker ne bom v mestu ustaviti ne bo problem.  Mogoče pa bom takrat tudi že doma ter tako bolj sproščen. Alarm v mobilca sem naštimal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #353 on: August 05, 2009, 03:30:43 PM »
Si že na listi, Andres :)
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #354 on: August 05, 2009, 03:47:42 PM »
Si že na listi, Andres :)

In zdaj še navodilo tebi od zadnjič Nena, za polnenje denarnice.  Vzameš tvoje vložke in prebereš zadnje dve črke proizvajalca. Primer: Če je to Hrvaški vložek Pumpa :) potem imaš zadnji dve črki PA kar pomeni, da bi morala prešaltati na PAloma vložke.

Toda listki v denarnici še vedno igrajo svojo vlogo zato jih kar lepo zloži in preberi. Asociacija listka, (po primeru) PA je ta pravi. Morda bo to Petra Antonič, Ali izpit za PAralelko, nekaj pač, toda menim, da je na listku Tako boš dobila sporočilo kam se obrni da ti bo priteklo v denarnico.  Bržkone gre za tuje valute kot je že zadnjič Goga napisala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #355 on: August 05, 2009, 03:55:02 PM »
Hehehehehe...tale z vložki je dobra :) :D Sem se prav nasmejala. Ko pridem domov, grem takoj v akcijo, da vidim kaj mam to doma ;)

Če sem prav razumela, bom na enem od listkov opazila PA, kar mi bo očitno padlo v uč in to mi je smernica kam naj se obrnem, da bodo dnarci "leteli" v mojo denarnico??? ??? 8)

Hvala Andres za tvoj trud :-* :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #356 on: August 05, 2009, 04:08:20 PM »
Hehehehehe...tale z vložki je dobra :) :D Sem se prav nasmejala. Ko pridem domov, grem takoj v akcijo, da vidim kaj mam to doma ;)

Če sem prav razumela, bom na enem od listkov opazila PA, kar mi bo očitno padlo v uč in to mi je smernica kam naj se obrnem, da bodo dnarci "leteli" v mojo denarnico??? ??? 8)

Hvala Andres za tvoj trud :-* :-*

Nisi prav razumela. Če uporabljaš Allways ti bo padlo v oči YS.  To je v mojih očeh oznaka za let, oziroma kaj drugega.   Če resnično uporabljaš Always je to lahko tudi Yebi Se :) in potem je mogoče kdo stopil na pot, da po takšni prepoznavni kombinaciji denarcev ne boš dobila, kar pomeni, da bom moral iskati drugo formulo, ki se bržkone skriva pri tvoji sosedi.
Vse je tudi odvisno, če imaš kakšne YS v denarnici, v kolikor Allways sploh uporabljaš. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #357 on: August 05, 2009, 04:14:58 PM »
Itak da uporabljam Allways...ampak ne vem, če se priozvajalec tudi tako imenuje. To bi bilo za preverit.
Marička, Andres...tvoje naloge so vedno tako zapletene :o 8)...daj eno bolj na easy, please :) :-*
Klasične masaže
Theta Practitioner™

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #358 on: August 05, 2009, 04:24:29 PM »
Tak je svet. Zapleten, a vendarle preprost.  :)  Pa pojdi do sosede ki je bolj stara kot mlada, a vendarle starejša kot ti. :)  Na njenem priimku je del tvojih deviz.  Seveda pa še vedno upoštevaj tudi določen listek iz denarnice.  Koliko kilometrov pa imaš do službe?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Sonce1

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #359 on: August 05, 2009, 04:28:54 PM »
Hvala  ang: Nena  :), za pomoč in podporo pri polnjenju moje denarnice in bančnega računa. Zanima me, če je bilo v redu, glede na to, da nisem bila prisotna tako kot ostali, saj sem bila ravno ta čas na sestanku.  Kaj meniš če bi to ponovila v četrtek? Takrat bom imela čas. Včeraj po sestanku se mi je ponudila priložnost obiskati London vkljulčujoč tečaj angleščine oktobra letos, tako da bo tudi kakšen GBP prav prišel. To si lahko privoščim samo z Božjo pomočjo  :) ;)
Se lahko pridružim ponovno?