Author Topic: Live. Člani se predstavijo članom.  (Read 152297 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Live. Člani se predstavijo članom.
« Reply #240 on: May 11, 2010, 08:36:31 AM »
Hvala vsem za dobrodošlico! Prav nič ne dvomim, da se bom imela super med vami.  :-*
9ZK 674

Offline luana

• Uporabnik
  • **
« Reply #241 on: May 11, 2010, 09:38:43 AM »
Pa še od mene Sasa, nisem  ne tič ne miš ali tu občasno kaj postnem, te bom pa z veseljem prebirala :-* zanimivo
Luana....

Če iščemo pot do ljubezni z razumom, je enako, kakor če bi iskali sonce s svetilko.
Dzelad ed Din RUMI

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #242 on: June 15, 2010, 10:25:33 AM »
No, pa da se še jaz predstavim, sicer sem pred dnevi že prejela vaše prijazne dobrodošlice ko sem se začela vključevati na tale lušten forum zahvaljujoč Jane. Sicer ga še malo raziskujem - kolikor mi dopušča čas in se dobro počutim v vaši družbi, hvala vam za to.
Stara sem 33 let in kar pomnim sem v življenju vedno imela občutek, da me učijo določenih načinov in postopkov ravnanja, ki me omejujejo in mi ne dajejo občutka polnosti življenja.  Vedno sem kopala, iskala nekaj več za vsemi stvarmi, ki so se mi dogajale. Za tiste, ki so mi bili »blizu« sem bila zato velikokrat čudna, ker se pri koncu nisem ustavila. Za njih je pač bil zadovoljiv zaključek, zame ne. Jaz sem vedno iskala ozadja.
Ko sem srečala svojo sorodno dušo, svojega moža sem se dovolj umirila in našla stik sama s sabo in naenkrat sem srečevala ljudi, ki so razmišljali podobno kot jaz, v roke so mi padale knjige, ki so mi odpirale obzorja. In po rojstvu moje hčerke sem spoznala Jane, Teo in theto.
Tega je dobre pol leta.  In ni lahko. Na ta način začeti kopati po sebi. Začetno čiščenje je bilo zame težko in situacija še kar traja. Ko mislim, da mi je že vse jasno, naletim na nove izzive. Naenkrat se nekateri dobri odnosi izkazujejo za ne ravno tako dobre kot sem mislila da so, z možem se začenjava zavedati stvari, ki se jih prej nisva kar pomeni, da se spreminjava in okolje tega ne sprejema ravno najbolje. Tudi starši vidijo razliko, naenkrat sva svojeglava, odrezava, si ne pustiva dopovedati - ne da se naju pač več manipulirati… A vedno se s KVKJ nekako sporazumeva, zaenkrat moram reči, da kar dobro uspevam v razumevanju kaj mi kažejo vsi ti dogodki. In manj in manj boli, z vzponi in padci. Hvaležna sem za občutek polnosti svojega življenja in hvaležna sem, da sem ozavestila veliko zadev, ki bi lahko bile usodne zame in sedaj tudi za mojo hčerkico. Še mi ni jasno kaj je, včasih se mi zdi izredno mavrična, zadnje dni pa dobivam zelo indigo vibracije  :)
Skratka, oseba z veliko vprašanji. Po naravi nekoliko skeptična a nad theto že prepričana  :)
Lovely

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #243 on: June 15, 2010, 10:26:10 AM »
In Saša, tudi z moje strani, welcome :)
Lovely

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #244 on: June 15, 2010, 11:51:05 AM »
Lovely, lepa predstavitev. Na tem forumu boš zagotovo dbila veliko odgovorov na svoja vpraanja.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: June 15, 2010, 11:56:01 AM »
Lovely,

prijeten pozdrav tudi tebi  :-*
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #246 on: June 15, 2010, 03:33:25 PM »
To je pa lepa predstavitev Lovely in po težavah ob registraciji sem tudi čakal, da se bolj konkretno pojaviš pri nas. 

Tvoj portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #247 on: June 15, 2010, 03:58:48 PM »
Lovely pozdravček še tukaj  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #248 on: June 16, 2010, 08:38:53 AM »
Lovely, lepa predstavitev. Na tem forumu boš zagotovo dbila veliko odgovorov na svoja vpraanja.

:-* Gaja

Hvala  :)
Lovely

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #249 on: June 16, 2010, 08:39:16 AM »
To je pa lepa predstavitev Lovely in po težavah ob registraciji sem tudi čakal, da se bolj konkretno pojaviš pri nas. 

Tvoj portir.

Andres

:)
Lovely

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #250 on: June 16, 2010, 08:39:46 AM »
Lovely pozdravček še tukaj  :-*

:) Kje si Jaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  ;)
Lovely

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #251 on: September 12, 2010, 01:31:53 AM »
Preprost in trmast deklič z radovedno glavo in nasmejanim srcem, večni firbec, iskalka (čeprav včasih še sama ne vem česa ???) in preveč čustven osebek ;D Ljubiteljica glasbe in sončnih zahodov. Po večjih in manjših vzponih in padcih ter bolj ali manj trdih pristankih, kjer so me angeli več kot uspešno varovali (in se jim seveda priporočam še za naprej  :D) sem našla sorodno dušo (ali pa je on našel mene) na drugem koncu sveta. Večno hvaležna, da so se najine poti združile v eno in da lahko sedaj upanja polna skupaj raziskujeva dogodivščine življenja. Cilje imava začrtane, pot še iščeva ;D Ko nama bo končno uspelo rešiti vprašanja s službo in stanovanjem in bo čas pravi, se nama bo -upam da- pridružil še otroček, ali dva, ali tri... ;D Toliko na kratko. Objem vsem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #252 on: September 12, 2010, 06:00:23 AM »
To je bil pa jedrnat in lep opis Fresita.  Ko bo vse naštelano boš lahko še video dodala tule, da bo slika bolj popolnoma.

Priznam, da sem ob tvoji registraciji malo debelo pogledal, saj sprva sem mislil, da gre za kakšnega spamerja.  No, po preverki ni trajalo dolgo do zaključka da le nisi taka, kot na prvi pogled kaže tvoj nickname.   

Tvoj portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #253 on: September 12, 2010, 11:18:43 AM »
Preprost in trmast deklič z radovedno glavo in nasmejanim srcem, večni firbec, iskalka (čeprav včasih še sama ne vem česa ???) in preveč čustven osebek ;D Ljubiteljica glasbe in sončnih zahodov. Po večjih in manjših vzponih in padcih ter bolj ali manj trdih pristankih, kjer so me angeli več kot uspešno varovali (in se jim seveda priporočam še za naprej  :D) sem našla sorodno dušo (ali pa je on našel mene) na drugem koncu sveta. Večno hvaležna, da so se najine poti združile v eno in da lahko sedaj upanja polna skupaj raziskujeva dogodivščine življenja. Cilje imava začrtane, pot še iščeva ;D Ko nama bo končno uspelo rešiti vprašanja s službo in stanovanjem in bo čas pravi, se nama bo -upam da- pridružil še otroček, ali dva, ali tri... ;D Toliko na kratko. Objem vsem.

Še ena z zvezo na daljavo, no super.   :)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #254 on: September 12, 2010, 11:36:05 AM »

Še ena z zvezo na daljavo, no super.   :)

e jebi ga, globalizacija  ;D