No, pa da se še jaz predstavim, sicer sem pred dnevi že prejela vaše prijazne dobrodošlice ko sem se začela vključevati na tale lušten forum zahvaljujoč Jane. Sicer ga še malo raziskujem - kolikor mi dopušča čas in se dobro počutim v vaši družbi, hvala vam za to.
Stara sem 33 let in kar pomnim sem v življenju vedno imela občutek, da me učijo določenih načinov in postopkov ravnanja, ki me omejujejo in mi ne dajejo občutka polnosti življenja. Vedno sem kopala, iskala nekaj več za vsemi stvarmi, ki so se mi dogajale. Za tiste, ki so mi bili »blizu« sem bila zato velikokrat čudna, ker se pri koncu nisem ustavila. Za njih je pač bil zadovoljiv zaključek, zame ne. Jaz sem vedno iskala ozadja.
Ko sem srečala svojo sorodno dušo, svojega moža sem se dovolj umirila in našla stik sama s sabo in naenkrat sem srečevala ljudi, ki so razmišljali podobno kot jaz, v roke so mi padale knjige, ki so mi odpirale obzorja. In po rojstvu moje hčerke sem spoznala Jane, Teo in theto.
Tega je dobre pol leta. In ni lahko. Na ta način začeti kopati po sebi. Začetno čiščenje je bilo zame težko in situacija še kar traja. Ko mislim, da mi je že vse jasno, naletim na nove izzive. Naenkrat se nekateri dobri odnosi izkazujejo za ne ravno tako dobre kot sem mislila da so, z možem se začenjava zavedati stvari, ki se jih prej nisva kar pomeni, da se spreminjava in okolje tega ne sprejema ravno najbolje. Tudi starši vidijo razliko, naenkrat sva svojeglava, odrezava, si ne pustiva dopovedati - ne da se naju pač več manipulirati… A vedno se s KVKJ nekako sporazumeva, zaenkrat moram reči, da kar dobro uspevam v razumevanju kaj mi kažejo vsi ti dogodki. In manj in manj boli, z vzponi in padci. Hvaležna sem za občutek polnosti svojega življenja in hvaležna sem, da sem ozavestila veliko zadev, ki bi lahko bile usodne zame in sedaj tudi za mojo hčerkico. Še mi ni jasno kaj je, včasih se mi zdi izredno mavrična, zadnje dni pa dobivam zelo indigo vibracije

Skratka, oseba z veliko vprašanji. Po naravi nekoliko skeptična a nad theto že prepričana