Author Topic: Live. Člani se predstavijo članom.  (Read 152251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline oria

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Live. Člani se predstavijo članom.
« Reply #270 on: October 30, 2010, 11:12:05 PM »
No da se še moja malenkost pofočka...

Jaz sem Oria, ex-Stormy (iz neznanega razloga se ne spomnem pass-a (verjetno emšo kriv), pa še kolikor se spomnim, je tole včasih malček drugače zgledalo, ampak nevermind ...  8)

Skratka I am back. Zgagasta kot ponavadi, navihana vsak dan, dan na dan. Dobre volje vedno, razen ko sem sitna. Boleham za kroničnim lenoritisom. S smislom za humor, razen ko se pod mizo skrije...

eh ne da se mi več  ang:
Karta pa sledi...

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #271 on: October 31, 2010, 02:11:01 PM »
No da se še moja malenkost pofočka...

Jaz sem Oria, ex-Stormy (iz neznanega razloga se ne spomnem pass-a (verjetno emšo kriv), pa še kolikor se spomnim, je tole včasih malček drugače zgledalo, ampak nevermind ...  8)

Skratka I am back. Zgagasta kot ponavadi, navihana vsak dan, dan na dan. Dobre volje vedno, razen ko sem sitna. Boleham za kroničnim lenoritisom. S smislom za humor, razen ko se pod mizo skrije...

eh ne da se mi več  ang:
Karta pa sledi...

Lepo pozdravljena ponovno nazaj Stormy, oziroma tokrat Oria.   Ti si bila res pri nas, ko smo bili še na stari domeni, kot pomnim, pa se nisi na novo registrirala tule na tem mestu. Spletni simbol deluje z isto zasnovo, kar si brez dvoma opazila, torej poleg Stormy po štirih letih manjka še kakšna.

Tvoj portir.

Andres
« Last Edit: October 31, 2010, 04:58:26 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tangera

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #272 on: November 04, 2010, 01:42:47 PM »
Pozdravček vsem,
Danes sem "odkrila" tole rubriko.

Sem pozitivna oseba, ki se zelo rada smeje in sem zelo radovedna. Rada plešem, jem čokolado, se igram z otroki (delam v vrtcu) Pred dvema letoma sem se prvič soočala sama s seboj in bila postavljena pred odločitvijo, da nekaj naredim in spremenim pri sebi. Od takrat iščem odgovore in raziskujem. Na tej poti sem spoznala čudovite ljudi, od katerih sem se veliko naučila in so me seznanili tudi z "energijami". Srečala sem se s thetahilingom, pri Tei, in sedaj se učim in spoznavam tudi astrologijo. Učim se pristnih in iskrenih odnosov in sem vesela, da sem se lahko registrirala.

Forum, teme, sobe še spoznavam...

Velik topel objem vsem forumcem,
Tangera

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #273 on: November 04, 2010, 07:08:16 PM »
Ti vračam objem, cvetka  ang:

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #274 on: November 04, 2010, 07:53:14 PM »
Pozdravček vsem,

Sem pozitivna oseba, ki se zelo rada smeje in sem zelo radovedna. Rada plešem, jem čokolado, se igram z otroki (delam v vrtcu) Pred dvema letoma sem se prvič soočala sama s seboj in bila postavljena pred odločitvijo, da nekaj naredim in spremenim pri sebi. Od takrat iščem odgovore in raziskujem. Na tej poti sem spoznala čudovite ljudi, od katerih sem se veliko naučila in so me seznanili tudi z "energijami". Srečala sem se s thetahilingom, pri Tei, in sedaj se učim in spoznavam tudi astrologijo. Učim se pristnih in iskrenih odnosov in sem vesela, da sem se lahko registrirala.

Tangera

To je bila pa lepa predstavitev.  Ko bi se le vsak, vsaj za silo v tej temi predstavil. Vse seveda nisi povedala, a se mnoge stvari vidijo tudi brez tega, da bi javno pisala o svojem intimnem življenju. :) :)

Tvoj portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #275 on: November 04, 2010, 09:59:02 PM »
Pozdravček vsem,

Tangera

Dobrodošla tudi tukaj v tej sobi  :-* :-* :-*

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #276 on: August 12, 2011, 09:23:03 AM »
Pozdravljeni vsi skupaj  :)

Že nekaj časa prebiram ta forum, zdej sem se pa končno registrirala - da bom še kej aktivna.
Študiram oz. počasi končujem študij v Ljubljani. Po horoskopu sem  :de
Svoja obzorja sem širila in jih še s kakšnimi priročniki o osebni, tu in tam tudi duhovni rasti...
Zadnje mesece je šlo vse skupaj preveč navzdol, tako da sem se marca letos intuitivno odločila za neko terapijo. Gospa me je v dveh urah sestavila. In svet je bil spet drugačen - oz. nazaj normalen. Mimo grede mi je odprla tudi tretje oko. Tako sem počasi začela spoznavati duhovni svet. Prepustila sem se toku in korak za korakom spoznavala vse skupaj, na koncu celo pristala na theta healing seminarjih. Tako da tudi jaz čaram in tudi na tak način lahko pomagam drugim ljudem, predvsem pa sebi....

Vesela sem, da sem se končno registrirala, tako da bom tudi jaz lahko sodelovala pri skupinskih zdravljenih itd... in se naučila veliko novih stvari o temah, ki me zanimajo   ;)

Lp, hannah

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #277 on: August 12, 2011, 09:29:15 AM »
Pozdravljena hannah in dobrodošla med nami  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #278 on: August 12, 2011, 09:33:43 AM »
Pozdravljena, hannah  :)
9ZK 674

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #279 on: August 12, 2011, 10:02:58 AM »
Dobrodošla hannah ang:
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #280 on: August 12, 2011, 10:06:17 AM »
Pozdravljeni vsi skupaj  :)

Že nekaj časa prebiram ta forum, zdej sem se pa končno registrirala - da bom še kej aktivna.
Študiram oz. počasi končujem študij v Ljubljani. Po horoskopu sem  :de
Svoja obzorja sem širila in jih še s kakšnimi priročniki o osebni, tu in tam tudi duhovni rasti...
Zadnje mesece je šlo vse skupaj preveč navzdol, tako da sem se marca letos intuitivno odločila za neko terapijo. Gospa me je v dveh urah sestavila. In svet je bil spet drugačen - oz. nazaj normalen. Mimo grede mi je odprla tudi tretje oko. Tako sem počasi začela spoznavati duhovni svet. Prepustila sem se toku in korak za korakom spoznavala vse skupaj, na koncu celo pristala na theta healing seminarjih. Tako da tudi jaz čaram in tudi na tak način lahko pomagam drugim ljudem, predvsem pa sebi....

Vesela sem, da sem se končno registrirala, tako da bom tudi jaz lahko sodelovala pri skupinskih zdravljenih itd... in se naučila veliko novih stvari o temah, ki me zanimajo   ;)

Lp, hannah

Dobrodošla Hannah med nami, smo veseli tvoje družbe ( še ena  :de  ;) ); tole je pa malo nevarno, da ti je kr tako odprla tretje oko, ali ne?

No vsekakor želim ti, da se boš med nami dobro počutila in da nas boš kaj novega naučila.  ;)

Taja
« Last Edit: August 12, 2011, 11:39:52 AM by taja6 »

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #281 on: August 12, 2011, 10:28:31 AM »
Je bila terapija takšna, ki je med drugim vključevala tudi vpogled v prejšnje življenje, angele itd...  Hmmm, mogoče nisem izbrala pravega izraza - bi morala reči, da ti odstre  kakšno kopreno, ki ti zastira pogled :D

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #282 on: August 15, 2011, 11:50:00 AM »
Živjo Hannah,

Naj ti bo lepo v naši družbi. :D

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline moytsa

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #283 on: August 21, 2011, 02:32:35 PM »
Mislim, da je prav, da se še jaz opišem. Sem Mojca, doma sem iz Kopra in sem po naravi zelo pozitivna osebica. Delam na kvaliteti življenja in hkrati pomagam pri tem tudi drugim ljudem z raznoraznimi tehnikami, ki sem se jih naučila v teku mojega življenja ter s pogovori. Zanima me glasba in umetnost. Imam dva otroka, katera imam zelo rada in jima želim lepo prihodnost. Če pa vas še kaj zanima, vprašajte...in btw, kot vidim, je tole edin pameten forum z dojemljivimi ljudmi <3

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #284 on: August 22, 2011, 02:44:29 AM »
Moja, kot portirjeva dolžnost je tu na tem mestu pozdraviti vaju obe, torej Hannah in Moytso. Predvsem pri prvi sem malo zamudil, ker imel sem veliko drugih opravil.   
Ker brez dvoma spadate ravno semle med nas, torej ne otroke, tiste, ki smo nekoliko starejši, a še vedno mladi, vama želim, da bi pri nas pobrali čimveč tistega kar vaju zanima, obenem pa tudi ponudila specifičnosti iz vajinega področja.

Vajin portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858