9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nensi. Seznam zaposlenih in s tem tudi prostih delovnih mest je na prvi strani v tej temi, http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,180.0.html ta hip pa je na voljo eno delovno mesto. No, pri nas gledamo na sposobnosti in ne na kvalifikacijo, tako da problema menim, da ne bo. Andres
Evo, nova članica Aussie se (kratko in jedrnato) predstavlja članom: Usekana aktivistka, ki se z dušo in srcem bori za dobro živali, dvojna škorpijonka, ki je z eno nogo že skoraj v Avstraliji - kmalu moji bodoči domovini.
Evo, nova članica Aussie se (kratko in jedrnato) predstavlja članom: Usekana aktivistka, ki se z duo in srcem bori za dobro ivali, dvojna korpijonka, ki je z eno nogo e skoraj v Avstraliji - kmalu moji bodoči domovini.
Hvala za tako prisrčno dobrodošlico! Sem pa pozabila dodat, da se poznava z Jane. Skupaj namreč hodiva na oglede ob prijavah zanemarjanj in mučenj živali - sva strah in trepet Gorenjske!
Quote from: Aussie on January 11, 2008, 09:34:16 AMHvala za tako prisrčno dobrodošlico! Sem pa pozabila dodat, da se poznava z Jane. Skupaj namreč hodiva na oglede ob prijavah zanemarjanj in mučenj živali - sva strah in trepet Gorenjske! Mene pa samo preko forumov poznaš Zamenjaj j s c . Zgleda bo pri tipkanju in branju ostalo, saj je samo še 8 dni ne? lpT.