Pozdravljeni!
Ko prebiram, kako se novo pečeni člani predstavljajo, me peče vest.
Ne vem zakaj, a naj se predstavim?
Ne vem, nimam dosti za dodat o sebi.
Svetona popotnica, mati, žena in trenutno izgubljena v svetu dogodkov, kateri so mi spremenili notranji svet.
V tisti rutini sem se počutila omejeno, ne vem. Nikoli nisem razmišljala o temu, vem pa da notranji nemir mi je prirastel k srcu zadnje dni, nekako hrepenim in čutim da se bo nekaj spremenilo, ali se mi samo dozdeva? Živeli in videli!
Vem le eno, zašla v svoj svet, tam mi je lepo, premišljujem, prebiram knjige o angelih in se spravljam v red. Na trenutke mislim da rabim pomoč, a ne vem čigavo in kako, vem le da bi določene občutke in čustva prerezala, dobila nazaj svoje in pristala spet doma pri osebi katera mi je domača, ne pa nova jaz, ki ima tudi nekaj notranje agresije trenutno na vdaru, moram jo bremzat, take se ne poznam in tudi se nočem take, ni v mojem stilu in tudi ni moj slogan!
Da ne pozabim, med drugim moram dokončati začeto, še malo pa bo(1 izpit in naloga) in to je to!
Že kakor otroka, so me pritegnili otroci in starejši ljudje, nekako se mi je zdelo, da so mi naklonjeni in jaz njim.
Ne da drugih ne maram, a ti so nebogljeni in najbolj rabijo pomoči, sem z leti prišla do spoznanja!
Ja nepravičnosti pa ne požrem, tako da se vedno dam v bran, če vidim da s dogaja krivica, se je že dogodilo, da sem sprejela krivdo na sebe, kakor ščit sem se postavila v prvo vrsto!
Vseeno gojim ljubezen do vseh in vsega, kar me obkroža na tej prelepi zemljici.
Pa še mojo mislel: Vse se da, če se hoče!!!!
Mogoče sem pa le imela nekaj za povedat, ja napisala sem še kar!
by luana